navigaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 17, 2009 at 7:20 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213850
navigaator
MemberMinu arvates lapsevanemad pingutavad vahetevahel oma tervislike hoiakutega üle. Mul sugulaste lapsed ei tohi ühtegi värvainet sisaldavat kommi süüa, keeld on karm. Vahel saavad lapsed veidi taskuraha ja arvake, mis nad siis ostavad? Valivad kõige kirevamad kommid.
Lapsele kohvi andmine tundub olevat kui mürgi andmine, seevastu musta tee jootmine on ok. Kohv pidavat ju kofeiini sisaldama
august 16, 2009 at 6:38 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213756navigaator
MemberKahjulik pole kindlasti, aga see on lihtsalt raha raiskamine. Esiteks pole nii noorel inimesel vaja mingit valgupulbrit, et lihasmassi kasvu toetada. Sellises vanuses pole lihaskasvust juttugi. Süsivesikute poolelt on paremaidki asju kui mingisugune massilisaja. Pealegi on korralikus tavatoidus vitamiine ja mineraalaineid, mida tavaliselt pulbrites pole. Anna lapsele kommi ja putru ja asi korras! Pole mõtet raha tuulde loopida ja asja keeruliseks ajada!Ise arvan samuti. Muuseas massilisaja ostmine on minu isiklikust seisukohast alati raharaiskamisena tundunud.
august 16, 2009 at 6:24 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213752navigaator
MemberMa ei saa aru, mis seal siis nii väga haiget on? Massilisaja ju koosneb süsivesikutest ja valgust, mitte maagilistest imeasjadest, mis ainult karmidele jõukavanadele. Miks ei võiks lapsele proteiinisheiki anda, äkki keegi põhjendab. Kas noor organism ei vaja kiiret taastumist? Minu arust ennem massilisaja kui coca-cola.
navigaator
MemberEestlaste ja venelaste vahel võivad erimeelsused tekkida, kuna temperamendid on niivõrd erinevad. Toon näite. Elasin ühiselamus, kus koridor venelasi täis ning iga nädal neljapäeval, kui kool läbi hakkas jube joomine. Kära ja räuskamine, rops maas, pidev möla ja vali naer. Eestlane joob minuarust rahulikumalt.
navigaator
MemberTunnist ajast tõesti ei jätku millekski. Tavaliselt läheb mul juba normaalse soojenduse ja venituse peale üle 10 minuti. Paraku näen palju neid nn tunni aja treenijaid, kes punnivad enamuse ajast rinnalt surumist, nii et vaht suust väljas, kiire kaldpink ehk ja biitseps. Sooja ei tehta, venitusi ei tehta. Ja suuri lihasgruppe kahe harjutusega on raske koormata.
navigaator
Membertoda spirulina-vetika tablette ma olen uurinud, kuna seal pidi taimel valgusisaldus olema väga kõrge, mäletamistmööda pool sada protsenti või miskit, ehk siis rohkem kui lihas, aga võib-olal mäletan valesti. Neid kapsleid müiakse tallinnas ühes poes, see pood otsis ka müüjat omale hiljuti.Nende kapslitega on see lugu et need on ju nii väiksed, et olenemata suurest protsentuaalsest valgusisaldusest, ei saa lõpptulemusena neist suurt miskit valku, kas ka vitamiinidega sama pole selles mõttes, et kapsel-tablett ju väike.
Njah, ega need pole paremad vitamiinid, mis suuremas kapslis asuvad

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
….õlu vist mõjusnavigaator
MemberKui sa hakkad piima jooma ei ole sa paugupealt taimetoitlane. Ja söö ikka muna, kohupiima ja selliseid toiduaineid kah ikka
navigaator
MemberPakun, et õige parim enne on selle “BB-best before” all. Teine number näitab valmistuskuupäeva ja kellaaega.
navigaator
MemberSinu arusaam kasvamisest on siis väga vale. Sa ei hakka ju kasvama kui teha 5 harjutust biitsepsile jne. Ületreening on selle nimi. Igatahes tehakse enne vähem harjutusi ja minnakse väga raskete kordusteni välja. Ja trennis käin ise 4x nädalas. Võid mu blogist ju uurida mis kavadega teen.EDIT: Minu trennikavasid muidugi pole keegi asjatundja koostanud, oma peaga kõik kokku pandud, nii et need ei ole ideaalsed näited.
Ega ma siis ühes trennis ainult biitsepsit ei tee…naljamees! Kui kolm korda nädalas käia, siis peab ühes trennis mitu lihasgruppi läbi töötama. Igale teen 3 harjutust võhemalt. Kõhulihastele teen ainult 2 harjutust. 1päev jalg, selg kõht. 2 päev rind õlg. Kolmas päev rind, jalg selg kiire päevana. Ja wtf mehed kui vähemalt 9 harjutust ei tule. Üle võib mul ainult vanaema treenida.
navigaator
MemberTegelikult on “hobusepalsameid” 2, osad räägivad aiast, teised aiaaugust. Üks on see, millega hobuseid määritakse
ja teine, see, mida kaubanduskeskuses müüakse. ühist on ainult nimi

sel palsamil on vist hobusenimi ainult sellepärast, et sees hobukastani ekstrakt vms.
võiksite täpsustada, kumba kasutate..
Esimese pildi keskmist kasutasin.
navigaator
MemberNojah, siis peaks ju 5 korda nädalas trenni tegema või 2 korda päevas. Kuidas te küll kasvama hakkate 4-ja harjutusega?
navigaator
MemberMinu kogemuste põhjal mõttetu salv, lihtsalt usu pärast võin ainult peale määrida. Kui usku pole, siis võin hobusesalvi asemel kasvõi kanasitta määrida ja teeb sama välja
navigaator
Member8-12 harjutust trenni kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis te teete nalja we?Mis siin naljakat? Ise teen samuti igas treeningus 9-10 harjutust.
august 12, 2009 at 3:43 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212880navigaator
Memberenda nõrkuseks oli vahepeal spordiennustustega raha maha mängida, siin saab ainult võita
august 12, 2009 at 3:24 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212870navigaator
MemberBrasiilia võidab 4:0.
AutorPostitused