naturaalne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
naturaalne
MemberSa mõtled avatari vist, sel juhul: http://forums.fitness.ee/index.php?act=UserCP&CODE=24AITÄHH !!!
naturaalne
MemberOi kui palju tuleb sellised poste!Sul on lihtsalt peki kiht lihastel ees. Toitu korralikult ja tee aeroobset.
no eks ma toitun ja vaatame siis umbes sügisel kuidas asjalood
naturaalne
MemberJarmps, asi on maitses. nananaa a le qukk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no siis tean et on ikka motet küll osta aga noh panen midagi juurde küll maitse paraneb

naturaalne
Memberkus nende biolabi toodetega tutvuda saab?siit saad http://www.biolab.ee/

naturaalne
MemberTa on mees.jep olen mees ,aga voibolla tõesti vere teema, aga olen kuulnud et paljudel raskejõustiklastel on ületreenimisest rinnalihas sõna otseses mottes ära vajunud, ja seda saab ainult opiga ülesse tagasi upitada!!

naturaalne
MemberOH MY GOD!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See aasta jääb puhkus välja võtmatta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära väljavotmata küll jäta saad ju puhkusel kah veidi kätekõverdusi teha käia ujumas kui on voimalik ja kõhulihaseid nt selga ja sööd ilusti siis vast jääb enamvähem püsima.

naturaalne
MemberVeits ehk teemast mooda, ses mõttes, et tegu pole hiina toiduga, aga lihtsalt soovitaksin omalt poolt väga lihtsat ja maitsvat toitu:Eeldusel, et sööd tatart ja sibulat: Prae ohtralt sibulat, ning sinna sekka singi vms kuubikuid, kanaliha tükke vms. Lisa lihamaitseainet, pipart, soola. Keeda tatar ning peale keetmist keera pannile kõik kokku. Kui praed teflonpanniga, siis ei ole vaja tilkagi õli.
Sama asja võiks ka hakklihaga teha.
Väga hää.
Isuäratav proovin kindlasti järgi

naturaalne
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuivatatud chilli koige hullem asi mida tean ja chilli seemned prae algul õlis suurel kuumusel ja siis oit peale oi kurat kus saad laksu 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naturaalne
Member
Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naturaalne
MemberPüsi teemas, mitte ära loobi vaimukusi. Aitäh!Ilmselt peaksid oma päeva toidu üle vaatama, kaloraaži ja süsivesikud eriti. See lõuna polegi eriti rasvarikas, kuid selle eest on seal päris palju süsivesikuid. Ilmselt on koer sinna maetud
naturaalne
MemberNii loll üldistus.Ma ei ütleks, et Lean Gain on “mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks”
Kuigi sinu sõnavõtu teise poolega nõustun. Seda siis, kui on valida valgupulbri ja sita kvaliteediga gaineri vahel.
aitähh ega jah kunagi ostsin apteegist mingit valku,see pidi kah täielik saast olema .
naturaalne
MemberMassilisaja on mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks.Osta parem endale kvaliteetne valgupulber!aitää eks ma uurin veel asja.
naturaalne
Memberseljakott selga pane rasket midagi sisse ja kätekõverdused kuskil kallaku peal ülespoole ja allapoole