nato
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nato
MemberMIKS KEEGI TARTUS MIDAGI SELLIST EI TEE.
MINA OLEN TÄIELIK NULL

nato
Membernohh mida ma siia ikka kirja panen, kirjeldasin suht lihtsalt, hommikul pudruke (riis, tatar, kiirhelbed, suhkrut ei pane, värsked külmutatud marjad), lõunaks supike (väike, ilmselt 150-200 ml)ja õhtul salat(kurk, tomat,parika, kapsas) valikust puudub suur kalorite hulk, see on selge kui juba neile toitudele peale vaadata.
nato
Memberkummaline, samas nii lihtne küsimus aga ega otsest ja ainuõiget vastust polegi.
On ilmselge, et tegu on tõsise teadusharuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nato
MemberNii sõbrad, blogin edasi.
Nüüdseks on juba aeg edasi lennanud ja palju vett on vahepeal mere voolanud.
Pajatan meeleldi kuidas “kiluniisul” läheb.
Olukord on hea, üritan ikka endiselt saali rünnata ja seal läheb mul päris hästi. Külastused on mul nii kuis Jumal juhatab, vahel käin 5 päeva järjest, mõnikord ma ei anna ennast 7 päeva näole. Algajale kohaselt üritan kasutada turvalisi harjutusi ja nendeks vastavaid seadmeid, kuigi olen märkanud saalis igasugu träna millega isiklikult ei oskaks kohe midagi peale hakkata, ilmselt proffide staff.
Alustan alati soojendusega, aerutan, jooksen, kõõgutan karkudega või sõidan rattaga, isiklikult meeldib liduda. Mingi kõva jooksumees ma pole, vastupidi, esimestel nädalatel oli juba tavalise temoga joostes 500m kett rämedalt maas, vaakusin hinge ja üritasin kildi ikka täis saada.
Täna jooksin ja jooksin kui märkasin, et 2 km seljataga võhma jätkus veel rohkemakski…tänk juu tsiisus!
Samuti olen märganud, et suudan suuremaid raskuseid liigutada, kui alguses kiigutasin niisama tühja siis nüüd võin juba nr.5 või 10 auku pulga lükata.
Ja kokkuvõtteks, pean nentima, et toitumine on mul siiski natuke niruvõitu, peale trenni küll söön mingit kohupiima ja banaani ning päeval üritan ka midagi sisse ajada kuid ilmselt võiks rohkem.
Ja tulemus on see, et isegi midagi juba on kehaliselt muutunud, kaal küll pole tõusnud, kuid näha on et, lihased on kuju võtnud.
Minu treeningud jäävad üldjuhul 45 min sisse, paraku pole rohkem aega olla.
Seega jõudsin järeldusele, et alati ei pea jälgima täpset menüüd, tegema kõike kindla õpetuse järgi vaid olulisem oleks kuulata oma keha ja olla sellega harmoonias ning kõik läheb järjest paremaks.
Tänan tähelepanu eest!
nato
Memberok väga hea pos. tagasiside, siis sinna sügisest lähengi
nato
MemberAga miks peaks keegi seda tasuta tegema? Kas sa ei hinda selle inimese tööd?Asi polegi väga selles et asi on tasuta, profid võivad sellise asja eest raha nõuda, kuid inimesed kes seda alles õpivad saaksid praktiseerida ja katsetada…näiteks minu peal
nato
Membertänud kõigile!
nato
Memberniii, nüüd on see möödas. saavutasin soovitud tulemused. KÕ tegin 58 ja KL 60 jooksu sain 17 min. igatahes sain miinimumi kokku. tänan kõiki nõuandjaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna esimesest trennist jäid kõik kohad neljaks päevaks valusaks siis vahepeal ma ainult puhkasin ja 1 korra jooksin, muud ei teinud, kuna liiga valus oli.
mu pärast võib teema lukku panna.
tänud veelkord
nato
MemberMind huvitab, et kui raske ja pikk oled, ning kas oled viimasel ajal jooksmisega tegelenud?Kas pingutasid kõvasti, kui 19minutit ajaks said?
Tänan seniseid vastajaid ning olen endiselt positiivselt häälestatud, kuna inimvõimed on piiritud, ju siis peabki kasutama viimsetki jõuraasukest.
Muidu olen tavaline kontorirott. 189 cm ja 73 kx, seega suht kleenuke. aktiivselt mingi spordiga ei tegele, kuid eeldused on head
. Täna jooksin uuesti, sain 2 min parema aja kuid olin ka vaimselt rohkem ettevalmistatud. arutelu on põnev
nato
Membertean jahh et olen hullult hiljaks jäänud kuid sain teada alles eile et selline asi tulemas ja siis tegin ka proovitesti, mille tulemused on nagu näha….kontoritöölisele omased, loodan et ehk on mingi lüliti mida vajutada et suurem jõud aktiveeruks, kasvõi selleks üheks testiks, samas näitajate vahe pole oluliselt väga suur…
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)