NatalieKelly001
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NatalieKelly001
MemberNatalieKelly001 hakkasid nüüd sööma?Jaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D
“>NatalieKelly001
MemberLeia parem koht, sest see 15 ei olnud õige. Vähemalt nende andmete järgi, mille sa meile alguses andsid.ok
“>NatalieKelly001
MemberMismoodi sa selle 15 said?Mingis portaalis leidsin selle arvutamis koha. Enam ei leia ülesse
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NatalieKelly001
MemberEi ole
“>
Alla 18-ne KMI ei lasta osades riikides enam modelle lavale.
Ma loen ennast normaalseks, kindlasti mitte paksusks, ja minul on 21,51…
Ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NatalieKelly001
MemberMa arvutasin oma kehaindeksi ja see on 15. On see normaalne?
NatalieKelly001
Member6 korda päevas?? Milleks see veel vajalik on? Tahad neiust, kes ei tee trennigi eriti, kulturisti teha? Hea, kui ta 3 korda päevas normaalselt süüa suudab ja julgeb, ja sina soovitad 6.Teema algatajale: kas te, neiu, anoreksiat ei karda? Mina teie asemel kardaksin seda rohkem kui mõne kilogrammi võrra “paksuks minemist”.
eriti pole selle mõelnud , et anoreksikuks võiks minna, aga nüüd mõtlema hakata siis jh
“>
Membervanus 17kaal 45
pikkus 1,61
Kehamassiindeks 17,36 – see on alla tervisliku piiri. Patoloogilise anorexia nervosani jääb siit kõigest 0,36 ühikut. Sellises seisundis organismil on suurem risk haigestuda. Täiskasvanutel loetakse normaalse KMI alampiiriks 18,5-19. Alla selle ei pruugi naistel kõik hormoonid toimida nii nagu peaks.
Toitumiskava, treeningkava, professionaalne nõustamine (miks mitte psühholoogiline)
“>
MemberKena, nüüd antakse neiule veel paksuks söömise kava ka ette
Tahad kaalus alla võtta, vähenda süsivesikute kogust( pane otsingusse süsivesik) ning suurenda rasvade osakaalu, suuremal osal heade rasvade: kala, avokaado, rasvane kala, eesti või, muna jne
Valgud kaalulangetuse korral kõrgel, kuna nemad just kaitsevad su lihaskude, täidavad kõhtu jne..
Puuviljadega on üldse selline lugu, et kui soov alla võtta, siis neid just palju küll süüa ei tohiks, kui siis peale treeningut..
Soovitan väga pinksalt lugeda : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
JA PALUN LÕPETA SEE LOLLUS ÄRA ! ma olin ise samamoodi, et ei rasvad on pahad ja ma ikka proovin puuviljadega ja nii ja naa, nüüd aasta möödas ja ma olen samas kohas kus alustasin, aga nüüd teen selle info järgi, mis alguses räägiti ja kõik toimib !!
Arvuta välja oma BVA(tööristad alt) sinna lisa ca 500kcal ja saadki selle mis sul päevas vaja on, et kõik normaalselt funktsioneeriks
“>Sellest saadud arvust(bva’st) arvuta välja oma vajalikud kalorid mikrotoitainetena ehk siis 30% valku (LIHA, kala, kodujuust, kohupiim, muna jne) 40% rasvad(oliivõli, rasvane kala, juust, pähklid jne jne) süsivesikud( juur – ja köögiviljad ka puuviljad ning natukene võid ka enne trenni ja peale trenni süüa kompleks süsivesikuid)
http://www.ampser.ee paned oma menüü kokku ja voilaa, oledki sammu võrra parema elu poole lähemal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui see ampser hakkab sulle seal, et vähe sv ja palju rasvu, siis seda lihtsalt ignoreeri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegid targemad võiks mulle kohe backupi tulla, kuna neiu arvab, et ma aja udu – või saan koguni sõimata

Aitäääh abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberArvan, et teemaalgataja soovib lugupeetud foorumlasi lihtsalt lollitada. Lühidalt – libateema!Noo , kui ma tahan lollitada, eks letsin siis ka sobiva koha?
Aga ma ei lollita!!! Lihtsalt palusin abi.
Aga kui sa nii arvad, suudan ainult mina öelda, et ei lollita ja sina arva siis mida tahad!!!
NatalieKelly001
MemberSöö 30/30/40%(süsivesik/valk/rasv)Neli korda päevas
Hommikul söö korralikult, õhtul süsivesikutena aint köögivilju.
Toidukordade vahepeal tunneta mitte üle poole tunni näljatunnet.
No kui seks ei sobi, harjuta striptiistantsu kodus, kasulik nii kehale, vaimule kui ka tuleviku pereelule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK:D
“>Eks ma siis püstita endale magamistuppa posti ja seal treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NatalieKelly001
MemberKodujuustust ja kohupiimast sul reeglina rasva küll juurde ei tule kui korralikult treenid. Pigem võid natuke kartuli ja riisi ja selliste süsivesikurikaste toitude kogust vähendada. Aga nuh ma kujutan ette et need sul nii väiksed, et peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui sul mõni neti sait on kus su pildid üleval vms siis võiks paremini kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis on hea . Väikesed?? Pigem pole ültse neid koguseid
“>Jaa kindlasti julgen ma oma pildid ülesse panna
MemberSiin foorumis on selliseid teemasid, nagu Sina püstitasid, tehtud enne Sind sadu ja sadu, seega loe neid ja leia endale see tark, sest keegi ei viitsi hakata jälle kirjutama nõuandeid, mida on siin korrutatud rohkem kui küll.See, et Sa midagi tarka ei leia tähendab arvatavasti, et Sa ei leia seda, mis meeldib. Ei peagi.
SEda küll jh..Eks ma siis otsi!!!
“>
MemberKodujuustu ja kohupiima sööd? ja kui vana oled muidu?Vanust on 17. Ei julge süüa neid..
NatalieKelly001
MemberOhh jumal sa ju räigelt alakaalus
. Hakka kohe sööma!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi. Söök läheb kõhtu??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide nälgimise tulemus on see, et hoiad oma keha kaua ilma toitaineteta ja kui neid annad siis ega organism loll ei ole. Organism paneb kõrvale, kuna teab et ei saa nii pea toitu. Seepärast söö kindlasti tihti ja väiksemaid koguseid. Igatahes surfa fittnessis ringi ja leiad vajalikku teavet.
“>
Aga jh see näljutamine on küll väga mööda:D:D:D
Püüan..!!
Kuid ikka mõtted lähevad sellele, et söön liiga palju.. Isegi puuvilja süües olen mõelnud, et need teevad paksuks ja tarbin neid ka siis vähem. Kuid tean et ei peaks….
NatalieKelly001
MemberSeks on väga hea aeroobne trenn, eks seda saad ikka oma kodukohas teha:))))Praegu nagu ei tahaks seda harrastama hakata
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga aitääh soovituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused