NatalieKelly
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NatalieKelly
MemberSoovitaks natuke rohkem teadmisi muretseda selles vallas. Sul on asjast hetkel väga vale ettekujutus. No ofence, kuid lausa haiglane. See oleks sama, kui õppida terve kuu mingit luuletust. Siis jätad 2 päeva vahele ja kardad, et see on juba ununenud.Mis siis oleks õigem?
NatalieKelly
MemberKui sa oled sel kuul ülejäänud aja olnud kaoridefitsiidis, siis ei ole vaja midagi ette võtta, lihtsalt jätkad oma dieediga. See, et pärast süsikaid vähendada, nagu mõni siin väidab, see ei anna midagi, lihtsalt glükogeeni varud tühjenevad kiiremini ja satud juba kiiremini “patustama”. See on minu arvates kõige tõenäolisem.Okiii:D:D
NatalieKelly
MemberVähenda süsivesikud järgnevaks 1-2 päevaks poole peale. Seejärel söö normaalselt edasi. Paastuda pole küll erilist mõttet, sest see võib viia veel suurema söömiseni.Okiiii:D ..
NatalieKelly
MemberKiudained tekitavad täis kõhu tunde ilma, et peaksid muretsema liigsete kalorite pärast.
NatalieKelly
MemberOleneb kui suurt valgukogust sa soovid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Õhtuti on kohupiima hea süüa, umbes tund enne magamaminekut, sest kohupiima valk imendub aeglasesti. Nii ei ole sul hommikuti väga suur tühja kõhu tunne kah.
.
MUFA kohta aga nii palju: http://www.terviseinfo.ee/web/failid/eakat…ed_14_01_08.pdf
Kui panna seal otsingusse mufa siis leiad kindlasti midagi, mis aitab selgitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäääh teile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
NatalieKelly
MemberOleneb, mis on eesmärgiks. Salenemisele kaasa pasta/makaronitoidud kindlasti ei aita.Noo siis on jama:(..sest lootsin ,et madal gi tõttu võib neid süüa:D
NatalieKelly
MemberSüsikate laadimiseks on ideaalsed. Eelkõige just erinevate valmistamismeetodite ning muidugi madala GI tõttu.Aitääh:DInfo eest.
NatalieKelly
MemberKahe otsaga asi, ühest küljest süsivesiku rikas toit mis massi kogumise ajal igati arvestatav sööma(Vähemalt minul..), samas on eestis müügil olevad pasta ‘toorained’ väga töödeldud ja mitte just kõige paremate omadustega..Minul on nädalas ~2 päeva kindlalt sees kus makaroni/pastat söön ning ära veel ei ole koolenud – seega kõige hullem ei saa olla
NatalieKelly
MemberTahaks teada, kas nad aitaksid kui ma neid võtan. Ise teen trenni 4korda nädalas 40 min..aeroobset??
Ja mis te neist ise arvate, ning kas kogumusi on?
NatalieKelly
MemberNo kas tiba paljuks ei lähe?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vast mõtlesid ikka kogu nädala peale 4x?
Ja kui palju Sa korraga jooksed?
km ma ei oska öelda aga 30 minutit:D
NatalieKelly
Memberkäi parem hommikul enne hommikusöökiMA mõtlesin, et käin kaks korda õhtul ja kaks korda hommikuti jooksmas:D
NatalieKelly
MemberIgasugune liikumine kulutab energiat.Mis eesmärgiga käid õhtuti jooksmas? Soov rasva % alandada või lihtsalt tervislik eluviis?
RAsva:D:D
NatalieKelly
MemberAga mis eesmärk on hommikusel jooksul?Mulle meeldib hommikul rohkem joosta, kui õhtul ja see annab hea päevase energiasüsti:D
NatalieKelly
MemberMa soovitaks proteiinipulbrit koos veega. Kuna peale magamist on keha “näljas” ja kui kohe jooksma siis ta ei hakka ainult põletama rasvu, kuid ka hävitama lihast. Niiviisi sa säästad neid rohkem ja peale jooksu sööd hommikust.Mis teised sellest arvavad?
Hästi..nii ma teengi:D
NatalieKelly
MemberKui lähed hommikujooksule, pea meeles kolme asja:– JOO VETT. Nii väldid kortisooli põhjustatavat kataboolset seisundit.
– ÄRA TEE INTENSIIVSEMALT KUI 70% MAKSIMAALSEST, ehk väldi tugevat hingeldamist; nii suudab organism põletada rasvu ega ole nii sõltuvuses suhkrutest.
– ÄRA VENITA TRENNI LIIGA PIKAKS, jälgi enesetunnet ning ära lase veresuhkrul liiga madalale langeda.
Seda ma juba tean:D:D Aga millist jooki võiks tarbida enne jooksu?
AutorPostitused