NatalieKelly
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
NatalieKelly
MemberVaevalt, et nii suure hävitustöö on teinud.Aga hea kogeda on küll, et kui baas-põhimõtteid eirad, siis mõne aja pärast märkad keha reaktsiooni küll jah, ses suhtes huvitav ju.
enam ei taha kogeda, aga ikkagi on isu magusajärgi.
NatalieKelly
MemberNujah.Organism võtab oma – ehk kui sa talle singiomletti ei anna,hakkab ta magusat(shokolaadi) nõudma,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma juba vaikselt hakkasin liha sööma, aga algul tuli ta mul kohe välja(oksendasin), aga nüüd juba harjub mu organim liha saama:D
Täna tehakse isegi šašlõki:D
NatalieKelly
Memberkas praadimine ei ole ebatervislik, mina olen teinud ahjus.
NatalieKelly
MemberSee enesehävitushoob on mulle nii suurt kahju teinud , et jube. Olin mingi 8 kuud dieedil algul ebatervislikult ja pärast siis ha´kkasin tervislikumalt õnneks, aga kui ma ühekorra šokolaadi proovisin ei suutnud enam lõpetada kuni 2 nädalat sõin piiramatult magusat ja mu kõht on suuremks läinud, kaal tõusnud ja sotsiaalne kahju:(
NatalieKelly
MemberMiks sa munakollaseid süüa ei taha? Söö parem kaks tervet muna. Koorteta muidugi; kuid ega see pole kohustuslik. Korralikult jahvatatult võid ka koori süüa – hea keha nö kõvadele struktuuridele
(nii palju siis kõrvalepõikeks).
Kõikvõimalikud valmistoidud ja nn poolfabrikaadid – need võiks asendada ikka ise valmistatud toiduga. Nt kalakonservi asemel keeda kala.
Õhtusse lisa süsivesikuid. Veelkord: rohkem toorsalatit (samuti köögivilju) igas toidukorras. Söö ka kookost, avokaadot, pähkleid ja seemneid (kreeka, sarapuu, mandel…).
Ja soovitan ikkagi jälgida jaotust: valku iga toidukord enam-vähem võrdselt. Süsivesikud suuremalt osalt õhtusse. Rasvad hommikusse ja lõunasse.
okii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NatalieKelly
MemberRohelist söö ning kui kohvi ei joo, siis roheline tee! Pead korralikult toituma, et joosta jõuaksid. Muud ei midagi, kui kõike mõõdukalt, sa peaksid ise proovima ja katsetama vähe rohkem, mitte et keegi teine on nii tark ja ütleb mis sul sobib ja mis mitte ning mida oma toitumiskavast välja võtta.´See on minu arvamus!Nojh:D..ehk sul on isegi õigus.
NatalieKelly
MemberUUs kava:
Hommik: 1 täismuna ja kaks munavlget , 2 viilu täistera leiva, ja kolm krabipulka.
Vahepala: 1 tass 2.5% keefiri koos 5 kuivatatud ploomidega
Lõuna: 2 tomatit koos , räimed tomatikastmes koos 1 , täistera viiluga.
Õhtusöök: kodujuust koos ketšpiga.
Õhtuoode:tomati ja kurgi salat koos hapukoorega 20%.
NatalieKelly
MemberMüsli aemel söö pigem putru, müslis väga palju suhkurt.Oki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas ma nädalas korra ühte 400g-st jogurdit võin süüa mis pole maitsestamataning kolme kohukest?? Nt.õhtul
NatalieKelly
MemberKui tahad ilusat lamedat kõhtu,hakkad sööma liha,kookoshelbeid ja avokadot ja loobud riisist,müslist ja kompotist.Puuviljade tarbimise hoiad kontrolli all.Magusaisu ongi rasvavaese menüü tagajärg.Peale ühte korralikku omletti singi,tomati ,hapukoore ja avokadoga ei ole toda magusaisu enam kusagil,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma praeguse menüüga rikud tervist ja muutud aina pehmemaks.
Mu elukaaslane sinuga samas mõõdus ja kaalukatekoorias (~160cm/44kg) ja tema päevane kaloraazh on nii 2000kcal kanti.
Rasvade-valkude-süsivesikute vahekord protsentides umbes 45/30/25.Ja sinu mainitud probleeme tal ei ole …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan ka omalt poolt kaasvoorumlase ROtteri näidismenü aluseks võtta.
Ilu nõuab ohvreid ja sile ja lame kõht väärib üht singiomletti,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>müslit ka ei või hommikuti süüa??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga pruuni riisi soovitati??
Okii:D..Eks ma siis püüa rotteri menüüd aluseks võtta:D
aitäääh abii eest, olen väga tänulik.
NatalieKelly
Memberhakka söömapalja nälgimise ja jooksmisega ei saa saa ealesgi kõhtu trimmi
lõpeta nälgimine ära
üks päev jookse teine päev tugevalt jõusaalis ja kõht ja kogu keha varsti trimmis
Kusjuures see pole minu jaoks nälgimine:D
NatalieKelly
MemberAh, mis sa jändad, kasuta seda Rotteri poolt koostatud kava. Palju maitsvam ka
Hommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Nojh. aga..Mul on väike mure ma ei söö liha, ega ei joo kohvi .
Aga selles kavas pole peaaegu, et üldse süsivesikuid, peamiselt valku ja rasva. Ning mul on niigi aeglane ainevahetus.
NatalieKelly
MemberMina jätaks.ohhh jeerum ..mulle nii maitseb see..ning makaron.:Mhhhh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahan tervislikult ja kõhult pekki ära saada, et ilus lame oleks.. siis jätan ära..
aga võin süüa siis tatart, pruuni riisi, kaerahelbeid, müslit, puuvilju, juurvilju, kompotis puuvilju(mhh maitsvad). Need ongi siis süsivesiku toidud menüüüs:D
Mitmekesine tõesti:D
See saab olema raske..
Ehk oskate veel soovitada mingeid kasulikke süsivesikuid:D???
Valgu suur osapool on siis hommikul ja süsivesiku õhtul(mitte väga suur aga ikkagi)Jestas ma vist sain midagi valesti aru, sest ma lugesin, et suur süsovesiku osapool on ikkagi hommikul ja valgu õhtul ja millal siis rasvU??
Kes viidiks ühe näite koostada, saAKs rohkem aimu???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäääh..
NatalieKelly
MemberHommikusöögile lisa rasvast (hapukoor, peekon, avokaado, kookos) ja valku (muna; sisaldab ka häid rasvu).Makaronid jäta menüüst välja. Kui sojaoad, siis neid pole vaja.
Viimane toidukord (ilmselt pidasid silmas õhtusööki) lisa süsivesikuid, nt kaerahelbeputru. Võid kohupiima asemel nt liha või kala süüa (päeval juba kohupiim menüüs). Et oleks mitmekesisem, söö hommikul kaerahelbepudru asemel nt tatraputru.
Toidukordades üldiselt võiks rohkem nn. värsket olla (kurk, tomat, võilillelehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Vahepalad pole tegelikult vajalikud. 3-4 toidukorrast piisab.
Üldpilt võiks olla selline, et täisväärtuslikku valku kogu päeva lõikes, rasvu päeva alguses rohkem, lõpus vähem; süsivesikutega vastupidi.
Ohh ma sain palju targemaks:D
.
Aga kas ma peaks kartuli ka menüüst välja jätma?
NatalieKelly
MemberOppppppppaaaa, mul kass sööb ka kuskil sama palju päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle ei lähe lihtsalt rohkem sisse
NatalieKelly
MemberKuidas oleks sellise toitumiskavaga:
Hommikusöök. 100 g kaerahelbe putru koos 200ml piimaga. ning 5tk musta ploomi.
Vahepala: 200ml topsikohipiima, koos 1 õunaga.
Lõunasöök: 125g makarone koos aedviljadega ning tuunikalaga 175g
Vahepala:100g oad tomatikastmes. või 50 g mandleid
Lõuna: Rosinatega kohupiim 250g koos hapukoorega 20% .
MIda võiks asendada või juurte panna või ära võtta???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused