napster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
napster
Memberaxer nii sügavale pole küll mõtet minna biolooga õpikut
ole paar päeva netis foorumis mõlla loe chilli ja hakkabki koitma siin palju tarkuse teri maas nopi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>napster
Membertee esimeseks liigutuseks et sebid omale jõusaali teiseks võta siit ülevalt tõõriistad sealt treeningkavad ja algajate kava või jaotatud 2-ks kava hommikul sõõ mingit putru või kohupiima vms ja põhimõtteliselt sõõ iga 3 tunni tagant midagi hommikusõõk,lõuna ja õhtusõõk tugevad sõõgid kõhukorralikult täis ja vahepealsed midagi võid ise vaadata yxkõik mida enne magamaminekut libista yx kohupiimatoru sisse või jogurtit või midagi mul tõõtas sõion päevas cirka 5-6 korda ja võcin juurde 3 kuuga 8 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mitte ainbult pekki 
napster
Member4x nädalas tahaks käia ja arendada kükki tõmmet ja surumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> napster@hot.eenapster
Membermuidu kaits võid mulle ka saata kui tüli ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> napster@hot.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>napster
Membermage
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>napster
Memberpane iga 2-he kolme tunni ´tagant mingi 2x korda päevas sõõ tugevalt võio isegi kolm je vahepeal kerged kohupiimad või midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaasi et tyhjakõhu tunnet ei tekiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>napster
Memberteen praegu algajate kava jaotatuna 2-ks kui ma olen ylakeha ära treeninud nagu seal kirjas on,tahax teada mis venitused ma pärast seda kava tegema pean nagu keegi võix panna pilte ja siis järjekorras(kui järjekord tähtis on) ja alakeha päevast samamoodi mis venituse pärast kükke,jõutõmbeid jne teha
pildid oleksid kasulikud 
august 28, 2006 at 6:20 p.l. in reply to: 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutrition ABI #89808napster
Membersry vennad aga ma vaatan et suurem osa nii piprad tähtis pole ju tegelt maitse ja need tükid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juua tuleb seda sellepärast et liha kasvaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma saan aru kui te peaks toorest muna segatud soolaga jooma vot see oleks rõve
“>napster
Membernaljamees oled tervet keha tuleb treenida yhtegi lihast ei tohi panne teisest eelisjärjekorda mõtle peaga!
tulemusi pole mõtet loota kui loodad mingit ime bica naljamees käia parem kuskil jõusaalis ja vaata siit kavasid
“>napster
MemberRESPECT pranstusmaale itaalia ei mängi head jalgpalli istuvad kaitses nagu rotid prnts väärinuks oma võitu(Y)
napster
Memberma ei saa aru mida te braazikates näete
ma ei saa aru ma arvasin juba turniiri alguses et brazad ei võida seda turniiri peale esimest 2hte mängu kahtlesin isegi et prantslased saadavad midagi korda
“> kõik said vastu näppe oma brasiiliaga mõelge loogiliselt kuidas prantsusmaa põrmustas haledalt hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja braazikatel ei olnud mitte kui mingit võimalust prantslasi võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei usu ei portugal seda suudabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igastahes koos minuga pakkus prantsusmaa võitu umbes 4-6 inimest ja võimalus võita midagi on väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>napster
Membernapster
Member