Nana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nana
MemberAitähh vastamast, nüüd olen kindel, et ma ta seekord poest kätte saan
Nana
MemberEi hakanud uut teemat tegema , küsin siit, kust ma poes leian viinamarjasuhkurt
Nana
MemberTäiesti sõltub meest, ja õhu ligipääs oluliselt ei muuda midagi, kui siis väga vähesel määral.Toon kaks näidet. Võtsin Augustis mett Vääna-Jõesuu ligidal asuvatest mesilasperedest, mesi ei olnud veel veebruarikski kristalliseerunud.
Samuti on mul mesilased Muhu saarel, kui seal Augustis mett võtsin siis kui järgmine kord sinna tagasi läksin (sügis koolivaheajal) oli mesi täielikult kristalliseerunud.
Selge nüüd olen vähe targem
Nana
MemberMa selle mee kristaliseerumise alal eriti pädev pole, kuid kas ka avamata purk, kuhu ei pääse õhku kristaliseerub ajaga. Aja all ei pea ma silmas aastaid vaid näitex suvel korjatud mesi ja õhukindlalt purki suletud, et peax veel ju vedel olema?
Nana
MemberNana
MemberKas olete proovinud meega(mitte poest ostetud vaid ise tehtud) magustamist näitex, selles suhtes ei oska arvata mis maitse meega magustamine annab, kuid ta vist peax tervislikum olema, kui tavaline- või viinamarja suhkur?
Nana
MemberMõlemad versioonid tunduvad väga maitsvad olema, seega plaanis proovida, kuid kas te lisate tavalist suhkurt või viinamarjasuhkurt või on miskit veel millega võix magustada seda asja?
Nana
MemberEga meie ju ei tea sinu mõõtmeid ja andmeid ning see BAV näitab niigi MINIMAALSE öö-päevase kaloraasi, seega olex äkki mõistlik trenn juurde lisada.
Nana
MemberAitäh kõigile vastanutele, kõht on mul juba vaikselt korras
Kas läks ise korda või kasutasid mõnda soovitatud asja? Jaga infot, siis mõni teine teab ka proovida, kui peaks sama asi juhtuma mis sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nana
MemberMinu sõbral lööb kõhu nö vedelamax, kui ta mitu( umbes 3) actimelli ära joob, mulle ei mõju kui ma mitu olen ära joonud. Kuid proovi äkki sulle ka mõjub.
Nana
MemberKui palju porgandit süüa, siis pidi kollasex minema ja olen kuulnud, et mõni läheb pruunimaks, ex see ilmselt ole individuaalne. Mõnele ei mõju porgand jume suhtes üldse.
Nana
MemberSelge, aitähh
Nana
MemberSeda olen ka tähele pannud, et mida peenem naine seda rohkem ta vingub, et siit pekine ja sealt peksine jne(kogemus oma sõbrantside näol
Nana
MemberMitte rasv ei hakka aletes 30st min põlema, vaid alates 30st minutist hakkab ta intensiivsemalt põlema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja valku e proteiine saab lihad, linnuliha, sealiha, loomaliha, metsloomaliha, kalad, kohupiimad (lahjad ja maitsestamata), kodujuust, lahjad juustud minimaalsete süsivesikutega (nt mozarellad), muna.Nana
MemberKui sa joosta ei jõua/viitsi, siis alustuseks on ka kiirkõnd hea. Proovi toituda umbes iga 4-5 h tagant ja proovi viimane toidukord jätta kuskil 3-4 h enne magama minekut. Kui aeroobset hommikul kohe peale ärkamist teed, näiteks otsustad kiirkõnni/jooksu kasuks(rasv pidavat intensiivsemalt põlema hakkame alates 30 minutist), siis tee seda tühjakõhuga. Ning fat burnerist niipalju, ise olen siiani pea iga trenn joonud ja ütlen ausalt ma ei näe, et see tulemusi annax, pigem annab tulemusi korras toitumine ja ma ise ka aegajalt mõtlen, et mix ma siis ikkagist ostan seda fut burnerit, raiskan raha-aga näe tule võta kinni, ikka ostan edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning ürita igal toidukorral valku tarbida, ära piirdu vaid süsiveskiutega e puuviljad pudru jne ja nagu eelpool kõneleja ütles õlid-kalamaxaõli enne toidukorda näitex.AutorPostitused