Nana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nana
MemberHe heee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud, tänud muidugi.Teinekordki koos trenni ja midagi peab selle muusikaga seal arcticus ette võtma

Nana
Member….ja, et kui hammas ikka hommikuks alles oli, siis võib juua küll
“> Ise ma ei joo cocat vb maru harva kelleltki lonksu paar olen võtnud
Nana
MemberCoca cola sees on roostes mutreid lahti leotatud ja kunagi tehti katse, pandi cola sisse piimahammas ööseks ja hommikuks hammast enam ei olnud
Nana
MemberNeed velotrenazöörid bassu ääres on aqua spinningux, mitte basseini ääres treenimisex
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nana
MemberÕnne!
Nana
MemberVaatan ,kui võistlustel ei ole see aeg, tuleme ka oma videorühmaga kohale…
Nana
MemberTänud,sain vähemalt aimu milline peab olema söök
“>
Kus seda oliiviõli ja kalaõli müüakse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimest korda kuulen sellistest asjadestKalaõli saad apteekidest ja oliiviõli müüaxe tavalisetes toidupoodides
märts 26, 2010 at 11:27 e.l. in reply to: Kas naiskulturismis on selliseid katsetusi tehtud? #262667Nana
MemberMa arvan küll, naised käivad jõusaalis ainult aeroobset tegemas juJulgen vastu vaielda, paljud naised jahh teevad vaid aeroobset, kuid mitte kõik ja järjest rohkem hakkavad naised jõusaalis hantlite poole vaatama
Nana
MemberVäga hea uudis, juba ootan DVD`d, kuid selline küsimus ka, et Ott oli ka fitness TV`ga kohal, kas see läheb samuti Raju 4 DVD`le või ilmub kuskile eraldi ning siis millal oleks fitness TV poolset salvestust oodata?
Nana
MemberTry and fail, but don’t fail to try
Nana
MemberPole ka just jõusaali oma, kuid asjalik siiski Fighters dont quit, quiters don`t fight
Nana
MemberGo heavy or go home
Nana
MemberKuskilt õnnestus mul pro`de videosi näha, kud kas ka amatööridest tuleb videosi, just nendest, kes alustasid kell 19:00?
Nana
MemberVäga hea üritus oli, eestlaste üle ka hea meel. Tublid olite!
Nana
MemberMida see vip pilet kujutab/sisaldab, mis selle hind on ja kas ka tavakülastajatel on vip pileti ostmis võimalus?
AutorPostitused