naksitrall
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
naksitrall
Memberuurimist on sul veel küllalt
küsija suu pihta küll ei löö, aga loe rahulikult artikleid, mis siin leidub ning võta nõuks ka teiste postitusi uurida.
Ma usun, et kui oled päevakese sellele ohverdanud, tead juba täpselt, mida oleks vaja teha ning nõu küsiksid juba detailide kohta.
aga ma soovin sulle edu!
naksitrall
Memberei saa öelda, kas labidas läheb eest või tagant, sest vars jääb keha varju
naksitrall
MemberR.I.P.
Mees, kes tegi Muusikat suure M-ga
Nii järsku läks ta.
Väga kahju.
Ootama jäädes tema avaldamata lugusid
naksitrall
Membermina ütleks, et pildil näha olev riietusese, mis tal seljas, on tugevamast materjalist ning võib kõndimisel volte põhjustada ning selline volt juhtumis paiknes lihtsalt kõneall olevas piirkonnas.
naksitrall
Memberseagripp viis Esimese Maailmasõja aegu hauda üle 40 miljoni inimese.
naksitrall
Memberkaal 80 pikkus 192 vanus 19
korduste arv max 15
nõksuga 19-20
naksitrall
Member80 kg 192 kohta on väga vähe
ma olen norm kehakaalust tublisti all. ideaalne oleks 86-88 kg Kirjutan kava lihtsustatult lahti, aega ei ole , Eurovisioon käib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1 päev
Rind 3 harjutust
Õlg 4 harjutust
Selg 4 harjutust
kõht jne
2. päev
Triits 3 harj
Biits 3 harj
jalad 5 harj
kõht jne
3-4 korda nädalas trennis
rasvaprotsent on väga madal. ei ole lasknud küll mõõta, või kui olen, ei mäleta, kuid kui kõik lihased äste välja joonistuvad ning absull pekki kusagil ei tunnista, siis minu melest võiks ta madal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nautige elu!
naksitrall
MemberVõrdulseks võin tuua enda näite. Jõusaalis olen treeninud poolteist aastat. Rinnalt surun 35kg rohkem kehakaalust, kükin 65kg rohkem, tõmban 100kg rohkem. Kaalu olen juurde võtnud 20kg. Areng on olnud hea, massi on tulnud. Ma olen vist imelaps
õnnitlen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga muljetavaldavnaksitrall
Member2 a = 2 kg
Muidugi saan ma nüüd vastukaja, et toitumiskava, treeningkava jne
need on olemas, kuid lihtsalt inimesed on erinevad ja kui üks paisub mühinal ja teine mitte, siis ongi tabu.
Ka minusuguse kehatüübiga annab väga hästi areneda, aga areng toimub pigem lihasjõus(närviinmpulsi ülekande tugevus), kui et ristlõike pindala kasvus
naksitrall
Memberlihtsalt jant lugu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>be happy !
naksitrall
Memberaastas võib-olla korra nohu on.
Minu saladuseks on positiivsus. Mida rohkem voolab kehast läbi positiivseid emotsioone, seda mõnusamalt sa oma kehas end tunned. Teine nipp on energiaringlus. Kui vana ja seisev energia ära kulutada, tuleb uus ja puhas asemele, see puhastab sind sisemiselt. Asi võib kinni olla ka mõtlemises. Alatasa kurtvad inimesed on reeglina rohkem haiged. Kui mõelda alati, et oled terve, siis oled kah.
naksitrall
MemberÄkki on muutunud midagi sinu magamises? Suu vajub lahti, norskamine? Õhuvool ju kuivatab metsikult.
naksitrall
MemberVesi enne magama minekut aitab alati.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsi, sest alkohol on dehüdraator, mis viib vee kehast välja. Pohmakas tähendab teisisõnu, et aju kannatab veepuuduse all. Korralikud sõõmud vett ennem magama minekut ja hommikul korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naksitrall
MemberKaal 80kg. seda surun 10 korda max 97,5kg
naksitrall
MemberNorra ajakirjandus materdab teda kui dopingutarvitajat :S Usk Veespalusse on aga liiga suur, et midagi sellist uskuda, ning ennem kui dopingukontroll pole läbitud on nii totter midagi sellist ka väita.
Jälgisin sõitu samuti jõusaalis olles ja emotsioonid olid kulla järel kõrged.
AutorPostitused