naksitrall
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
naksitrall
Memberega sul juhuslikult triibuline särk polnud ?Ise käisin ka vaatamas, üsna motiveeriv üritus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täitsa sinisetriibuline jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tunnistan ausalt, sealt oli hea võistlust jälgida
Edit : Sai ka võistlejate tegemisi sh. ettevalmistusprotsessi ja keskendumist “lava” tagant piiludanaksitrall
MemberPiilusin võistlust samal ajal jõusaalist teisel korrusel olles. Sinna küll kommentaatori tegemisi ei kuulnud, kuid ergutavaid hüüdeid publikust oli ikka kuulda. Samuti jäi selgusetuks, miks mõnda katset ei loetud, kuigi DL katse nagu välja tuli. Siin tuleb mängu stiilipuhtus või et kang tuleks üles tasakaalus vms? Vinge võistlus oli iseenesest.
naksitrall
MemberEesti kliimas on paljudel sarnaseid muresid. Tunnistan, et minulgi säärast valu ette tulnud, kuid minu probleemi põhjuseks oli odavise, mis oli ühte selja poolt rohkem arendanud ning sealt edasi halbade juhuste kokkulangevuse tõttu
sain sama probleemi kaela. Lahendus : Kui me räägime samast asjast, siis soovitaksin kahte lahendust, Esiteks oma alaseljale tuleks hakata rohkem harjutusi tegema. Nõnda tugevdad sa sealset piirkonda ning lihased toetavad selga paremini, ega lase närvidel taaskord takerduda või esimese venituse/kiirema liigutuse peale valutama hakata. Teiseks külasta kas mõnd massööri või tõesti kiropraktikut. Läbisin ise näiteks masaaši kuuri ( 6 korda ) – samas pakkus see ainult leevendust tagajärjele, probleemiga tuleb tegeleda ise ja pikaajalisemalt. Mis mõjub hästi on veel ujumine, sõudmine ja loomulikult venitused ja erinevad harjutused. Kontaktspordiala on muidugi koormav tänu oma kiiretele liigutustele. Mind vaevas asi kokku intensiivselt 2-3 aastat. Nüüdseks olen saanud asjast lahti nõnda, et vähemalt iga kiirema liigutuse peale asi valutama ei hakka, kuid elu lõpuni on võimalus, et valud tulevad tagasi.
Meelekindlust ning järjepidevust!
naksitrall
MemberEks ikka positiivne. Tavaliselt näitab lihaste triibulisus seda, et rasvaprotsent on nii madal, et lausa lihaskiud paistavad juba välja. Kai puhul on need detailid ilmselt nii sügavad, et isegi võistlusvälisel ajal täielikult ära ei kao.Selge

See triibulisus on esialgu pisut ahhetama paneva efektiga, natuke kohutavgi.
naksitrall
Membermiks see päris ei võiks olla?
Kõik teavad ju kuis vesi omab kandvat effekti küll ja küll. Solguta rahulikult käsi läbi vee – kõik ok. Samas löö nüüd labakäega tugevasti veepinnale.
Tekib kandev effekt – justkui lööksid vastu kõvat pinda. Seepärast mehed seal nõnda jalgadega tipivadki. Suurem sammusagedus ning tugev kokkupuude veepinnaga.
Jalatsite koha pealt ei oska midagi juurde mainida. Kui neil on täielikult vett-tõrjuvad jalatsid, annab see pindpinevustegurit vaid juurde.
On olnud videosid küll, kuis motikad suurel kiirusel vette sõites kuni mõnikümmend meetrit veepinnal sõita võivad. Samuti veesuusad…
Seal on loomulikult kiirused tunduvalt suuremad, kuid mehet kasutasid kavalust. Küll mitte väga suures mastaabis, kuid joosti vette kaarega.
See annab juurde kesktõmbekiirenduse ning spinnist kätte saadava güroskoopse-efekti.
Kõiki neid jõudusid ning tingimusi liites mina asjal takistust ei näe. Peaks ehk isegi proovima.
Siit koorub muidugi küsimus, et kui Jeesus üle vee kõndis, tegi ta äkki seda paganama kiiresti joostes?

Paneme Bolti vee peale jooksma
naksitrall
MemberGreen oli guestposerina kohal eelmisel nädalavahetusel Slovakias (Mozolani Classicul).Pildid siin 142 kg (jalg triibutab ikka)
Kuid kas selline lihaste triibulisus on pigem positiivne või negatiivne?
naksitrall
Membersamuti elu aeg spordiga tegelenud. Lasteaiastki on meeles, et olin kiireim poiss.
Sealt edasi jalgpall (2 aastat kokku ) siis tuli kergejõustik 5-11 klass ja lõpuks sõudmine ning jõusaal. vahepeal ka võrkpalli ning ujumist harrastanud.
Kaal hetkel 84kg . Jõusaali minnes olin juba 190 cm ning kaal 78 kg. Nüüd on silmailu küllaga

Seega miks alustasin – enesetunde ja lõbu pärast. Sport on andnud unustumatuid kogemusi ning elamusi. Samuti on energiat kogu aeg piisavalt.
haige olen vaid 1-2 korda elu jooksul olnud ja see oli kah vist nohu.
Jõudu ja jaksu kõigile, kes vähegi end liigutada viitsib
naksitrall
Memberhttp://i39.tinypic.com/2rz84s0.jpgMotivatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal läheb kaelakee kah järjest jämedamaks
naksitrall
MemberOn ka mõni arvamus ilmnenud?
naksitrall
Memberneid tulemusi oodatakse tavaliselt kõige kauem – kui kõik muud tulemused juba käes, alles siis ilmuvad kirjandi omad.
naksitrall
MemberKäsil siis 11. klass ja oleks suht tagumine aeg hakata mõtlema mida teha peale keskkooli. Mulle meeldib väga kogu see fitness, kulturism ja treening ja kõik toitumise värk. Tahaks midagi selle laadset edasi õppima minna. Ma loen meelsasti päevad läbi umbes selliseid artikleid nagu Fred Antsoni “Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus” ja taolisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma teen isegi märkmeid omale vihikusse, ma arvan, et ma kirjutan oma jõusaali vihikusse rohkem päeval kui ma teen koduseid töid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägitakse, et inimene pidi olema õnnelik siis, kui talle meeldib väga oma töö ja ta saab oma hobi ühendada tööga. Ma tahaks ka see õnnelik inimene olla. Ma paluksingi teil midagi soovitada, mis erialasid on olemas? Mul on selline tunne, et kehakultuur jääb nadiks, vähemalt Tallinna oma. Mu jõusaalis on üks Tallinna Ülikooli kohe-kohe lõpetaja jõusaalis instruktoriks, tema tase on madal. Ma tahaks selliseid tarkusi omandada nagu siin foorumis on näiteks Alan B’Stardil, Ralf Otteril, Fred Antsonil, Rückenbergil ja teistel autoriteetidel. Milline oleks selline suund, kus ma saaks õppida treeningut/toitumist/selle laadset ja seda ka kuskil rakendada. Ma tean nii palju, et kehakultuuri lõpetajaid eriti ei vajata… Kuigi inimkond on rasvumas ja just selle koha pealt tarku inimesi läheks minu loogika järgi tulevikus vaja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aitäh nendele, kes viitsisid selle liigendamata teksti läbi lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik mõtted teretulnud arutamisele
“>Mida siis õppima läksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?naksitrall
MemberMina asetan kükkimise jaoks kandade alla pisikesed kettad. näiteks 2,5 kilosed. Varbad on maas ja kannad nende
ketaste peal ning sel juhul on tasakaalu kergem hoida.
Edu kükkimisel. Harjutuste kuningas ikkagist.
naksitrall
MemberPraegusel ajal küll ei jookse juhtmed kõrvas, kuid kunagi sai kah nõnda proovitud joosta.
http://www.youtube.com/watch?v=rTnthuw75c4 <<< Oli sobivaim toona.
naksitrall
Memberseni kui kõik korras, siis väga ei muretsegi. Lihtsalt ei taibanud miks just treeningu aegu põlved külmaks kipuvad jääma. Juu siis jah verd on lihastesse sel ajal rohkem vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>