Skip to main content

Naerupall

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180255
    Naerupall
    Member

Tere!

Toitumine tuleb sul paika panna kindlasti. Jõusaal üksi ei aita, sul on vaja aeroobset treeningut, keskmise raskusega ning pikema ajalist. Nt.aktiivne kõnd vähemalt 45 min,kõige parem 60-80 min, jalgrattasõit, ujumine, samuti kepikõnd. Aeroobse treeningu korral `põleb rasv`hapniku leegis. Sinna juurde pannes veel jõusaal tugevdab su lihaseid. Kindlasti küsi nõu jõusaali treenerilt ja ära treeni vaid probleemseid kohti vaid kogu keha.

Soovin sulle edu ja jaksu…

Tahtejõuta ei saa midagi ära teha

Tere,

Suur aitäh sulle:) Kahjuks pole ujumis võimalust siin linnakeses ja samuti pole jõusaalis treenerit. Vähemalt ma pole kunagi näinud. Aga eks ma püüan mõnelt kogenumalt seal küsida:)

Tahtejõudu mul on, ja seekord ma saan sellega hakkama! Aitäh heade soovide eest:)

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180244
    Naerupall
    Member

Rõhutan, et tee enda jaoks seda asja natuke ümber. Nt, sõua soojenduseks 20 minutit, siis tee 4 “lõiku”, kus 90 sekundit sõuad kiiremas tempos ja 90 sekundit rahulikult. Siis sõua jahutuseks rahulikult jälle 20 minutit.

Ja rahulikult all ma mõtlen tõesti rahulikult.

P.S. Wawawiiwa… rogue mod on the fire, kustutatakse postitusi.

okey. Ma jätsin sõudmise pooleni kuna arvasin et see suurendab mu sääremarju!

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180236
    Naerupall
    Member

Aitäh artikli eest. Proovin seda alates homsest. Igasugune rämps ja võileivade ja pasta pugimine jääb nüüd ära:) Jooksmas ma küll ei saa praegu käia kuna on niii meeletul libe. Aga niipea kui jää ära kaob hakkan jooksma (palju ma küll ei jaksa aga parem natuke kui ei midagi) ja läheb aga aerobikaks lahti. Huh… soovige mulle edu:)

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180229
    Naerupall
    Member

Mina soovitaksin kohe ja -mõõdukalt alustada ka kerge intervalltreneeninguga. Sõudeergomeeter on selleks hea vahend.

Intervalltreeningust loe siit (ürita mõelda kriitiliselt ja asja enda perspektiivi panna – tekst ise on kirjutatud võistlevate sportlaste jaoks): http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml

Ahjaa… oled saksamaal au pair? Ning jah, kodujuust on väga ok. Lihtsalt välismaal kipub maitse olema selline nagu ta on – pead leidma võimalusi asja endale meeldivaks teha (tuunikala, sinep, ketshup, mädarõigas, tabasco… eksperimenteeri)

P.S. See on internetifoorum. Siin bitchslapitakse kõiki küsijaid. Ära võta isiklikult.

Hehe, ei ole saksamaal aupair:)

Ei, ega ma ei võta. Ma arvasin et ainult delfi naistekas on selline koht kus bitchslapitakse kõiki, arvasin et siin käib teistmoodi rahvas:) Aga nüüd siis tean.

Aitäh soovituse eest.

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180171
    Naerupall
    Member

Täiesti naeruväärne…

küsid inimestelt abi ja vastu saad ainult mingit targutamist ja õiendamist…

aga huvitav, et MILLEKS siin see foorum on siis? KÜSI SPETSIALISTIDELT…..ma tõesti lootsin et keegi suudab mind aidata…kui kellegile midagi ei meeldi siis palun ära loe ja vasta eks:)

Kuidas see oligi…et küsija suupihta ei lööda või mis?

Ja palun tõesti lugege mu kõik vastused siin läbi…mul TÕESTI EI OLE hetkel võimalik toitumiskava tellida…mul tõesti ei ole arvel seda kuradi 500 eeku….ei tea mis imega ma tellin siis? Kahju kohe et inimesed aru ei püüa saada…

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180155
    Naerupall
    Member

Sa ei koosta endale kindlasti tasakaalustatud toitumist, kui sa juba praegu peaaegu kogu aeg võilekaid sööd ja enne magama minekut sokolaadi ?
    in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180154
    Naerupall
    Member

Eh, olete ikka jube targad koos küll, mitmekesi inimese kallal vinguma. Seekord olen mina hävitavalt otsekohene ja ütlen, et ma tõesti arvasin, et siin on küpsem seltskond koos. Sellest me saame kõik aru, et toitumis/treeningkava tellimine on üle prahi värk, muud siin enam nõu pähe ei soovitatagi.

Need, kes pole ise kunagi ülekaalulised olnud, ei teagi, millest nad räägivad. Minu arust pole peamine ülesanne siin inimest kritiseerida, vaid teda aidata. Minu arust on äärmiselt positiivne, kui inimene on ennast kätte võtnud, no matter what. Seega jään selle juurde, et palju aeroobset trenni ja toitumine üle vaadata.

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180149
    Naerupall
    Member

Ühesõnaga ma üritan selle toitumiskava ise koostada:) Vaatab kuidas läheb. Ja nüüd siis hakkan tegema rohkem ka aeroobset trenni. Ehk siis ainsad võimalused mul siin kolkas on jalutamine, jooksmine ja jõusaalis on ratas ja sõude värk ka. Lisan veel aeroobikat ja tantsimist ka:)

Tantsimine pidi hea olema, nii et panen aga toa ukse lukku ja tantsin iga päev tunnikese:)

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180137
    Naerupall
    Member

See “asjalik” vastus teeb su jalad veel suuremaks.Kükki ära küll tegema hakka.Enamasti on normaalses saalis juba tuharalihase treenimiseks apastraat olemas
    in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180131
    Naerupall
    Member

Abiks on see, kui kirjutad siia täpsemalt mida sööd ja millal (nt. 2-3 päeva toitumine), kirjutad üles oma kaalu-pikkuse-mõõdud kui pilti panna ei taha (võid ju pea välja lõigata) NING selle mida teed trenniks.

100 kõhulihast iga päev teha on suht mõttetu.

Hommikul söön 2-3 võileiba ja joon vett või mahla. Siis kell 1 on meil soe söök ( kartul kaste, või mingi pasta lihaga), siis kella 3-4 ajal ma võtan midagi kiiret, tavalislt haaran võileiva. Ja siis kell 8 on tavaliselt lastel ( ei ole minu lapsed) enne magama minekut kell 8 õhtusöök ja siis ma söön koos nendega. Kas siis soojendan natuke päevast sööki või võtan taas võileiva + õun või mandariine. Joon päeval palju vett ja mahla. Kuna ma enne 12/1 magama ei lähe siis läheb umbes 10-11 ajal kõht tühjaks, siis ma söön õuna või natuke sokolaadi. Ja vett. Ma tean et mu toitumine on väga vale. Ja kohupiima ei saa mulle söögiks soovitada sest siin riigis kus ma elan ei ole kohupiima:) Küll aga on mingi kodujuustu moodi asi, kas see võiks olla hea ja tervislik?

Pikkust on 168 cm ja kaalu 95 kilo :S

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180122
    Naerupall
    Member

Kes ütles et küsida ei tohi ?

Kui inimene käib teeb trenni ja kaalust ikka alla ei võta, siis on asi toitumises. Kui oled ülekaaluline ja hakkad trenni tegema, siis ka selle arvelt võib söögiisu veelgi suureneda. Tuleks siiski vaadata mida ja kuna süüa. Teema algataja ei rääkinud endast lähemalt, nii et meil on pea võimatu talle midagi postituse järgi öelda mida süüa. Toitumiskava tellides on neid lahtreid ja küsimusi seal palju.

Ja kullakallis õnnetu neiu. Nii see ka nüüd pole et teed kõhulihaseid ja siis arvad et rasv kaob seal kõige ennem ära.

Aga kuna ma nii loll siis olen ja midagi ei tea…selleks ma ju tulingi siia või mis:) et abi ja nõu saada.

Jah ka mu toitumine on vale, liiga palju süsivesikuid ja hiline söömine. Aga ma muudan oma toitumis kava ja olen juba selle kohta nõu saanud. Et kuidas, mida ja palju süüa.

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180120
    Naerupall
    Member

Jutt on segane. Algul räägid et oled treeninud endale ilusad käe ja kõhu lihased, hiljem juba mainid et voldid on kõhupeal ja kahtled kas ilma kirurgilise lõikuseta sellest vabaneda saad.

need lihased on selle nn rasva all. Ja nüüd ma palusingi abi et kuidas ja milliste meetoditega seda rasva põletada!!!!!

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180119
    Naerupall
    Member

oi jah…vastan siis küsimusele mis paneb teid arvama et ma olen suure huumrimeelega.

Käelihased siis…..kuidas ma saan aru et mul on ilusad käelihased? No mõtleme nüüd ajudega noormehed….äkki ma NÄEN neid peeglist??? NT siis kui ma tõstan 7 kilosed hantlid kõrvale ( nn lendamis harjutus), siis ma näen tõesti lihaseid mu kätel ja need meeldivad mulle. Kas on veel probleemi?

Nüüd siis kõht… mm..äkki ma tunnen et mul on kõhulihased? Ma olen nimelt kõhulihaste harjutusi juba aastaid teinud. Nüüd viimase 6 kuu jooksul 100 tki päevas. Vahest jääb vahele. JA TÕESTI MA TUNNETAN oma kõhulihaseid…

in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180117
    Naerupall
    Member

Ei saa aru teis vastajates , siin foorumis kõik ju nii “targad”
    in reply to: Vajan abi kaalulangetamisel…:( #180091
    Naerupall
    Member

no jah…niipalju siis abist ja nõuannetest :/ aitäh!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)