n2k
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
n2k
Memberkarva kasv ei kiirene, ükskõik kui tihti sa ajad. Lihtsalt kasvavad teatud maani ja siis jäävad seisma.
n2k
Membermax raskusi ei suru kunagi üksi. tavaliselt kui seeriaid suure raskusega teen siis kutsun ikka kellegi appi. seeriaid teen puhtalt niiet kui vaja võin silda lükata kui kedagi pole appi kutsuda(üksi saalis).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama siin. Jalgadega surun ilma julgestuseta, aga seal saab käed appi võtta kui liiga raskeks läheb

n2k
Memberaga on ka ju pikki kulturiste, või eksin?
n2k
Memberma teen nädalas 1 korra rinda ja üle 80 kilo ei lähe rinnalt üldse….
n2k
Membern2k
MemberPigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
pelgalt köögiviljadest ei hakka sul ka midagi kasvama.
Mis sa nüüd…
toitained 2win
n2k
MemberUurisin natuke tähtsatest raamatutest. Põhimõtteliselt, kui liiga noorelt tablette hakata sööma, või üldse hakata midagi keemilist pruukima, siis võib tekkida akne, maksahäired, kasvu pidurdumine ja muud kurvad kõrvalnähud. Pigem soovitaks süüa köögivilju ja küll need lihased ise ka kasvama hakkavad
. Edu ka minu poolt=)n2k
Memberma võtan enne aeroobset proteiini näiteks.
n2k
MemberSeda ei pannudki tähele , ilmselt ainult selle kindla toote puhul on see hoiatus?no arvestades su vanust, kus keha pole veel täielikult välja arenenud ei ole vist see kõige sobivam veel
… aga uuri mõnelt targemalt. Vbl on mõni sarnane toode olemas ka noorematele.n2k
MemberWarnings: Seek advice from a health care professional before use if you have any pre-existing medical condition. Do not use if you are pregnant or nursing. For healthy adults over 18.
n2k
Memberkui üldse vorsti süüa, siis on hommik just selleks parim aeg. Või eksin?
n2k
Memberkaal 67kg ja max 85 kg nii,et 18kg rohkem oma kehakaalustäkki näitad endast pilti…või vähemalt oma lihastest.. mul hakkab häbi juba, et ma surun ainult 80
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvestades sellega, et olen sust 30 kilo raskem.
n2k
MemberMida see apilak siis täpsemalt aitab ..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Apilak ehk nn.mesilasema toitepiim on noorte töömesilaste lõuanäärmete eritis,millel on üldtoniseeriv,silelihaseid lõõgastav,organismi vastupanuvõimet ja stressitaluvust tõstev ning ainevahetust stimuleeriv toime.
Apilak on bioloogiliselt aktiivsete ainete segu,mille koostisse kuulub:
– hulgaliselt tähtsaid vitamiine
-bioelemente ja mikrobioelemente
-23 erinevat aminohapet,mõned neist asendamatud
-mitmesuguseid teisi bioloogiliselt aktiivseid aineid.
enam täpsemalt ei anna seletada.
n2k
Memberma segan veega nagu kalmus soovitas (y), vahel on suht karvane maitse, aga piimaga tunduks liiga magus lörr…või kuidas ?
n2k
Membermul on koolis kehalise kasvatuse tundides ka jõusaal sees, koguaeg üritan teha nii vähe kui saan, aga siis õpetaja jälle kisab, et miks ma midagi ei tee. Ma üritan talle selgeks teha, et mul on kindel kava mida peab järgima, aga egas vanale karule uusi trikke ei õpeta… vaatan ise ka, et midagi peppu ei keera.
-
AutorPostitused