n2k
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
n2k
Memberjalgrattaga ikka jaksab sõita..ma mõtlen trenazööriga. See on väga kasulik.
n2k
MemberÕnne, jõudu, jaksu, mida muud.
Kalmus on parim o/
n2k
Memberma olen näinud, et tehakse säärepingi peal kaelalihaseid
n2k
Memberjõudu ja jaksu, ott pole kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n2k
Memberma alustasin eelmise aasta juulis ja surusin 50 kilo rinnalt…sama aasta detsembris läks 80 kilo üles ja praegu surun 84…aasta ajaga pole midagi juurde tuld. Tegin 8 kuud järjepidevalt ühe kava järgi trenni…suht kahtlane.
14 aastase kohta on 70 kilo suht utoopiline minu jaoks, aga tubli tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n2k
Membersuured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n2k
Memberma väänan tavaliselt hommikuti kangi kui koolis midagi närvirikast ees ootab.. ja koolis ka kui eriti vajadus on:>
n2k
Membertoidukordade vahel vist on kõige kasulikum…ja ära enne söömist mingi aeg joo.
n2k
Member19 sekundit läks…päriselt on kergem
n2k
MemberRäägitakse, et see on kole kui lihased sedasi punnitavad… vastu küsin tavaliselt siis, et kas õllekõht on siis äge?
Samas on jällegi neid, kes heaks kiidavad ja ennast ei huvita teiste arvamus, tahan ja teen.
n2k
Member10 minti ratast ja siis enne igat harjutust venitan seda lihasgruppi mida vaja läheb. Muidugi peale aeroobset kohe ka ülekehavenitused, ehk universaalsed harjutused, mis pingutavad kõiki lihaseid. Kaalun ka soojendusseeriate panemise kavva.
n2k
Member194
n2k
Memberkusagilt lugesin, et 30-40 grammi iga 4 tunni tagant
n2k
Membermul on 1) rind ja biits
2) triits ja selg
3) jalg
iga treeningpäev teen ka kõhulihaseid, teisel päeval intensiivsemalt
n2k
Membervesipiibus filtreerib vesi tossust enamuse tõrva ja tahma välja, kuid mitte 100% sellestEi tea mismoodi ta seda filtreerib? Ainukesed asjad, mis seda tõrva suitsust välja filtreerivad, on sinu kopsud. Targad koolipoisid, tõmmake edasi oma “tervislikku” vesipiipu.
vesipiibu tubaka karbi peale on kirjutatud
nikotiini 0,3mg
tõrva 0,0mg
ma usun karpi rohkem kui sind
M.O.T.T
AutorPostitused