n2k
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
n2k
MemberTartus on Arctic 590 kuu…kas Tallinnas on siis nii palju kallim?
n2k
MemberKas mul on ainukesena tobe lugeda selliseid teemasid, mis siin juba mitmeid ja enamgi tehtud on. Pane endast pilt netti või tee video, aga ma kahtlen kas sa 5 aasta pärastki sellist raskust üles surud.
n2k
MemberKuuldused on, et triitsepsi “dipsid” ehk pingil surumised on tagasi. Pluss uus asend käärkükkide juures. Ja õlaloo juures rohkem poolikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja muusika tavalisest rohkem rockilikum: Bon Jovi ntx, 4 Non Blondesi töötlus ja Warrant vist biitsepsi boonusloos. Kohustuslikud E-Type, Pink ja Shakira ka loomulikult.
Triitsepsi pingil surumised on jube rasked algajatele, bodypump on siiski ju kõigile. Kui 3 korda nädalas teha kuu aega, siis arvan, et jõuavad enamus lõpuni teha need surumised. Käärkükkide asendis tasakaalu hoidmine on omaette kunsttükk. Mulle muusika ei meeldi, kahe eelmise omad olid sellise mõnusama tümpsuga mis pani jala kaasa tatsuma. Eriti meeldiv on see, et jalgadelugu on lühem, kuid mitte vähemefektiivsem.
detsember 5, 2006 at 9:50 e.l. in reply to: Eriliselt lihtne dieet tavalistele lihtsatele inimestele #97293n2k
MemberÜks hea sõber võttis 20 kilo aastaga alla lihtsa taktikaga peale 7t mitte süüa. Kas selline dieet on otstarbekas? Õhtul üks karp kodujuustu rasvade ladestumisele juurde ei peaks väga andma kui kõht tühjaks läheb.
n2k
MemberMul lööb parema käe tiivakondi alla valu sisse kui suuremate raskustega rinda teen. Kas see on vähese soojenduse viga ?
n2k
MemberKalmus 7
Kiivikas 10
n2k
MemberEi saanud ikka vastust, et kust kohast särgid kätte saavad võitjad?
n2k
MemberKalmus!
Edit : võitjad saavad ikka telliskivi tänavalt särgid kätte?
??:”>n2k
MemberÕige jutt küll, et et masinat kinni hoida pole ilus, aga kui osad eeldavad, et peale 10 korda rinnapingil surumist on juba kõik läbi ja omandavad masina, siis pole see kohe üldse mitte meeldiv. Võiks ikka küsida enne, kas oled lõpetanud. Nii palju kui ma jälginud olen, siis noortele ei pöörata eriti tähelepanu jõusaalis, on ka väheseid kes tõsiselt kava järgi treenivad. Enamus tulevad, suruvad oma 5 korda mingil aparaadil ära ja lähevad järgmise juurde.
n2k
MemberKui lihast ka tahad, siis soovitaks bodypumpi, kuid on ka spetsiaalne rasvapõletustrenn nimega fatburn.
n2k
MemberKui tiss on ikka lihases, siis on kole küll. tuharalihased ja üldse tagumine piirkond trimmi ja on väga kena
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n2k
MemberMulle meeldib rohkem kui eelmine. Mõnus meloodia on muusikal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n2k
MemberIsiklik lemmik on Rootsi….loodetavasti jõuavad nad vähemalt veerandfinaali. Aafrika meeskondadest tooksin esile Elevandiluuranniku, seal mõned päris kuulsad mängijad(Drobga, Kolo Toure jt), aga kahjuks nad sattusid surmagruppi…äkki nad suudavad üllatada. Aga võitjaks pakun ma ikkagi Brasiiliat.Mu lemmik on ka rootsi, kuid eile oli lausa lust vaadata elevandiluuranniku mänge. Üleüldse meeldib mulle aafrika riikide mängustiil, nt. Senegal ja eilegi nähtud poisid. Ilusat jalgpalli mängivad. Rootsilt ootan 3ndat kohta, võitjaks pakun lambist Inglismaa.
n2k
Membern2k
Member7000-10000 kalorit päevas on liiga hull. Samuti üle 5 tunni trenni päevas
AutorPostitused