Skip to main content

mystikal

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35809
    mystikal
    Member

õnnitlused! jääme siis ootama kui etv näitab kuidas selline mehemürakas ilma tuleb!

in reply to: Hüpits #35861
    mystikal
    Member

hüpits on kordinatsioonile väga hea, sellepärast on ta paljude sportlaste igapäevane harjutusvahend, eriti hästi sobib ta näiteks poksijatele, kes kõik seda ka kasutavad. Ise kasutasin seda poksijana iga trenn 3*´3min. Enesetunde ja vormi järgi vali oma koormus.

in reply to: Spordiast! #35839
    mystikal
    Member

vaevalt ma ta välja vihastasin, käisin tema juures esimest korda, aga seda kohtusse minekku juttu võib ju kasutada.

in reply to: Spordiast! #35837
    mystikal
    Member

üheltpoolt olen sinuga nõus, suur töökoormus küll, isegi aega kirja panna on vaja nädal enne, aga samas kui tulebki noor tugev mees arsti juurde oma murega, siis asi ei ole ikka niisama pullitegemine vaid on tõsine mure, vanurid käivad ja jäävad käima, nende terviemured ei saa otsa!

in reply to: Spordiast! #35835
    mystikal
    Member

perearstid ei peagi terveks ravima vaid suunama õige arsti juurde, kes asja tunneb. Kui ma käisin eelmine nädal perearsti juures ja rääkisin, et lendamist ei saa õlgadele üldse teha, et raks käib läbi kui kätt alla lasen ja valus on ka. Arst noogutas terve selle jutu ajal: “jah, jah, jah…” ja siis näitas mull mingit “kuuma muna” käe liigutust nii et peapesa jääb koguaeg ülespool! mida vi**u? Lõpuks mainisin ultrageli ise ja arst ütles, et kolm purki võiksin muidugi ära süüa! Sellise jutu peale pole midagi head nende kohta öelda.

in reply to: õhtune õlle #35696
    mystikal
    Member

saage aru, et kõik on idividuaalne, kui M. Kalmus ütleb, et tema võib õhtul õlle juua, siis on nii lood temaga, tema kehale see ei mõju negatiivselt, sellest peaks aru saama iga loll, kes teda näinud. Mis puutub biic50-sse siis asi on tõesti põhimõttes, nimelt põhimõttes sinu jaoks, see ei tähenda,et teised mehed leidavad, et need kaks ei sobi kokku. Suitsu kohapealt olen sinuga 100% nõus.

in reply to: Tüdruksõber #35724
    mystikal
    Member

Aeroobika on muidugi talle kindlasti kõige parem. Alustuseks oleks ikkagi etem, nagu Rainer kirjutas, kiirkõnd, rattasõit, stepper… siis saab ta ise oma tempot valida, muidu võib nii juhtuda, et aeroobikas jääb ta rühmast maha, mis võib natuke piinlik olla ja ta võib selle peale käega lüüa.

Kindlasti kui tal on mingi sõbranna siis proovi teda temaga koos käima saada või siis ole ise toeks ja kiida juba siis kui tulemusi veel näha pole!

in reply to: Tüdruksõber #35718
    mystikal
    Member

Märgi ära ka pikkus! soovitaksin naisterahval kindlasti alustada aeroobse trenniga. Algul joosta või kõndida. Üldjuhul ei ole minu meelest naisel suurt asja jõusaali jõuruumi bitsepsit pumpama, see on tõesti meeste värk ja ega naine peagi kätekõverdusi tegema. Tema puhul oleks ikka hea kui ta jookseks algul paar kilomeetrit päevas või üle päeva sõltuvalt sellest kuidas aega leiab ja viitsib. Siis edasi ja üldse kõige lihtsam variant on minna kohe jõusaali treeneri juurde ja küsida kuidas alustada.

Siin amazonis võiksid kirjutada foorumisse Küsi Kadrilt, ma arvanm, et tema osakab kõige paremini soovitada oli ju temagi kunagi algaja.

in reply to: õhtune õlle #35683
    mystikal
    Member

õlle on ikka tugevad mehed läbi aegade joonud. Näiteks on teada, et viikingid jõid päevas mitu liitrit õlle ja nemad olid ikka tõsised rammumehed.

in reply to: Vajaks nõu #35536
    mystikal
    Member

Mina soovitaksin sulle kõigepealt lugeda läbi kogu foorum, siin on paljud tavalised treenijad nagu sina ja mina esitanud küsimusi, mis kõigil tekivad, kindlasti saad palju targemaks. Treeningkavadest võiksid vaadata Ott Kiivika kavasid, neid leiad Töörista lingi alt. Loomulikult võiksid lisaks lugeda ka kõik artilid läbi. Ma saan aru, et sa tahad kaalust alla võtta(või nö rasva lihaseks muuta), nii et jälgi toitumist, mis on väga tähtis ja tegele lisaks tavalistele jõusaali harjutustele ka aeroobse spordiga nagu jooksmine, ujumine vms.

Edu

in reply to: möla nurk #35121
    mystikal
    Member

Lisaksin veel seda, et jutt mingisugustest eelistest treeniminel on nagu üks suur oleks: kui mul oleks raha, et osta toidulisandeid, kui ma käiksin ka sama heas jõusaalis, kui mul oleksid head geenid kulturismiks jne. jne. Teeb enam-vähem sama välja nagu mingid tugitoolisportlased ütlevad oma sõpradele, õllekruusi taga, et kui nemad ka treeniksid nagu Ott Kiivikas või Marek Kalmus ja toituksid korralikult ja ei jooks iga päev 3 õlle, siis oleksid nad neist palju kõvamad tegijad…oleks on sama hea, mis poleks.

in reply to: mõned lihtsad küsimused #35240
    mystikal
    Member

vaata prantsuse surumist siit amazonist tööriistade alt, treeningkavade juures on see ära näidatud…

in reply to: Areng? #35291
    mystikal
    Member

lisaksin veel seda, et selle kava järgi treenimine tähendab, et teen kõik 5 treeningut nädalas ka kõhulihaseid, kas nad ikka taastuvad ära?

in reply to: Massi #34985
    mystikal
    Member

Aitäh kõigile nõuandjatele!

in reply to: Massi #34983
    mystikal
    Member

see nüüd ei olnud päris see mida ma küsisin, steroidideni asi ei lähe ja konkreetsust ka polmud selles pikas jutus, aga aitäh sellegi poolest!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 47 total)