mystikal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mystikal
Memberjah, endal sama küsimus, nimelt kuidas mõjutab selline õlle tarbine, kui mul on parasjagu kreatiini kuur?
mystikal
Memberlaenuta parem hea komöödia, see treenib kõhulihaseid kindlasti rohkem kui mingisugune elektriimpulsil põhinev jura. Pealegi on see fitnessi foorum mitte tugitoolisportlaste oma (kes on tõenäoliselt need naiivsed laiskvorstid kes selle jama tellivad).
mystikal
MemberMinu teada mitte, sest glükoos on ju põhiline energiaallikas, mille lagunemisel salvestub energia ATP molekulidesse. See glükoos, mida müüakse poodides on lihtsalt puhtal kujul, nagu valgupulber. Kui sul on aga veresuhkruga probleeme siis on jutt teine…
mystikal
MemberMina soovitaksin enda kogemusest süüa selliseid toiduaineid nagu on juku juust, lahja kohupiimi (vanilli), hommikuti võiks süüa näiteks Kellogg’s Special K helbeid lisaksa veel midagi valgurikast, muidugi putru jne. Sa ei kirjuta kas ta trenni teeb, juhul kui ta ei tee siis peaks sellega alustama, sest vaevalt ta tahab 7 kg rasva. Kaalu tõstmiseks on muidugi parim jõusaalitrenn, mille juurde võib osta selliseid abivahendeid nagu valgupulbrid jpm. Oletan, et tema väike kaal tuleb kiirest ainevahetuses, olen kuulnud mingisugustest ainevahetuse aeglustajatest, võid seda uurida.
Edu!
mystikal
MemberVõtaksin selle teema uuesti üles, sest endal on sama jama, mis Kristjanil ja midagi konkreetset keegi ei ole osanud öelda! Nii esimese mõttega ütleks ise ka, et tegemist võib olla ületreeninguga, aga enda kogemusest võin öelda, et see värinat ei põhjusta. Minu puhul on rinnaltsurumisel rinnalihaste värin häirivalt suur. Söön peale trenni alati glükoosi, selles probleem ei ole ja kõike muud saab ka korralikult söödud.
Oleks hea kui keegi midagi teaks ja oskaks soovitada, sest see on tõesti häirib trenni.
mystikal
Memberkle, ei teagi kuidas võtta, tutvustab jutt väidab, et ühe 30g portsjoni kohta on 31 g valku.
mystikal
Memberesiteks sisaldab Proteiin no 1 hüdrolüüsitud kollageeni, mis on liigestele hea ja ka valk pidavat kvaliteetsem olema.
mystikal
Membertahaks ka näha seda kava! suimets@msn.com
ette tänades
mystikal
Member5g kreatiini kohta 50g viinamarjasuhkrut.
mystikal
Memberkäisin siis prismas ära, oli tõesti viinamarjasuhkur 13.90 500g, 100g kohta on 92g süsivesikuid, lihtsalt teistele, kes pole proovinud, teadmiseks.
Ostsin ka glükoositropsid(Siripiri 40g u. 16 tropsi). Kas seda võiks ka sinna koos kreatiini ja viinamarjasukruga ühte patta visata?
mystikal
MemberKas viinamarjasuhkrut võib lahustada koos kreatiiniga vees, sest süsiveskutega pidi kreatiin paremini mõjuma!
mystikal
Member1. hüppeid võid muuta hüppamise käigus: kaks jalga koos, vahetades jalgu, käsi risti viies.(seejuures üleshüpped peavad olema minimaalsed)
2.Mina tegin lõpus, siis võid endast anda viimase, samuti annab hea lõdvestuse kui oled teinud suurt raskustega jõudu. Muidugi võib ka natuke soojenduseks hüpata.
3. No sellega on nii, et kui ei ole varem üldse hüpanud, siis sa ei tea kui hea vorm sul selleks spetsiifiliseks harjutuseks on. (Nagu läheksid esimest korda rinnaltsurumise seeriaid tegema) Ehk siis pead proovimise käigus selgeks saama. Alustuseks võid teha 3*3 min. mida paremaks su vorm läheb seda kiiremini ja tehnilisemalt võid hüpata, kasutades erinevaid “hüppestiile”. Pärast võid kauem hüpata. Enesetunde järgi tähendab nagu kõikides trennides, et kui oled väga palju nt jõudu teinud või jooksnud jne. siis hüppa natuke vähem.
mystikal
MemberKus selliseid pakke müüakse, pole nagu ise tähele pannud ja mis nime all või mis kaubaosakonnas?
jaanuar 29, 2004 at 5:54 p.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35813mystikal
Memberkrt, ma ei jõua ära imestada, on maailmas ikka jobusid, tuleks ka hea meelega sinuga biic50 rääkima, nii et sa ei saaks enam aru kus on taevas ja kus maa.
mystikal
MemberRener, mis tippsordi uuringukeskuses sa käisid?
-
AutorPostitused