Mysterio
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mysterio
MemberQuelle kataloogis oli jõupink 2000.-
Ja Anttilast leidsin selle 50 kilose komplekti ka, ainult mingi 1000.- maksis vist. Ja eraldi 2*10 kg raskused 300.-.
Need ma arvatavasti tellingi.
Mysterio
Memberraskused on alates 40 eek kgheal juhul
no loogiline on et ostad raskusi nii palju kui hetkel vaja on?
ja minumeelest pole küll mõtet koju ainult kangi osta
üldiselt kui võimalik siis mine ikkagi saali ja tee võrdselt võimalikult palju erinevaid harjutusi, ega need saalid ja erinevad masinad ilu pärast tehtud pole
Sel jõupingil oli muidu jalgade ja mingi käte oma ka veel. Ja hantlid on mul ka olemas. Ma arvan et see oleks piisav mulle, kuna ega ma mingiks jõujunniks ei taha saada, lihtsalt võiks natuke parem olla keha. Mis naistele ikka see kondine ja lihastete keha meeldib.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas 40.- kilogramm tähendab siis et kui tahan osta 10 kg raskusi pean korrutama (10*40)*2? Seda ka, et kas alla tuhande lähedal pole võimalik mõnda 15-20 kg kangi osta, või on nad kõik 1500+ EEKu?
Ei viitsi ja ei ole ka eriti võimalik 15 km kaugusel käia. Minu elukoha läheduses ühtegi jõusaali küll pole.
Mysterio
MemberIE-ga sain avada selle.
Ei uskunud, et tühi mingi 10 kilone kand maksab juba sama palju kui pink ise.
Pluss raskused lähevad ka algul mitu tonni. Niiet umbes 5000-6000.- läheks mulle vist maksma see värk. Milliseid raskuseid mulle soovitaksite, kui olen ise hetkel 15-aastane, 174 cm pikk ja ainult 58 kg. Rinnalt surusin viimati 47,5. Ma tean et see pole mitte mingi näitaja, ärge hakake nüüd targutama et see ei koti kedagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mysterio
MemberMa ei tea kas mu arvutil on midagi viga, või need lingid ei töötagi.
-
AutorPostitused