Aitäh vastuste eest!
Eriti hea meel on “hakkab looma” kommentaari üle, kus ta juhtis tähelepanu veebiaadressile tap.nutridata.ee. Ei teadnud sellisest programmist ja väga mõnus ning kerge on sinna oma päeva toidud kirja panna ja õhtul analüüsida, mis suhu sai pistetud ja kuidas need mu päevamenüüd mõjutasid!
Samuti ei ole ma kunagi mõelnud, et puuviljad (mille olen asendanud mingi muu jama vastu) tuleks ka asendada hoopis juurviljadeks ning kohupiima ja jogurteid olen pidanud kuidagi “süütuteks”.
Soovitusest hapendatud kapsast vaatan hetkel küll kaarega mööda… Maitse maitseks, see on subjektiivne ja võib aja jooksul muutuda, kuid olen hetkel siiski kooli ja töö vahel ning teatud luksusi ei luba endale, if u know what i mean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid olen mõelnud veel suppide peale – neid soovitatakse ju süüa, et hea kerge eine jne.. Aga üldiselt sisaldavad ju supid vett, rasva, kartulit (või riis) ning minimalistlikke lihatükke. See ei ole ju toitev? Kas lõunaks supi söömine on ikka hea mõte?
Teiseks tahtsin küsida väljas söömise kohta; kas teie, kes te olete tegija, ei käi üldse, üldse mitte väljas söömas? Never ever? Või kui suur patt see nüüd olla saab, et ka kolme nädala jooksul korra tundub üleliigne?