MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberÄkki räägikisd lähemalt? Mille põhjal välja töötatud? Kus oled seda õppinud? jne. Muidu võib ju iga mats müüa kelleltki jõusaalis kuuldud graafikuid jms.
mai 5, 2009 at 11:36 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194436MWEchamp
MemberChampion jääb Championiks. Ott Kiivikas võidab! +
MWEchamp
MemberÜhe käega hantliga konsentreeritultja siis kui enam ei jaksa, siis aitad teise käega imeõrnalt, aga nii et käsi ikkagi üles liiguks.
MWEchamp
MemberKas sul selline asi ei löö välja ka nt kükkides?
MWEchamp
MemberNatuke palju süsivesikuid on dieedi jaoks aga päevas 1 puding, ma usun et ei tee liaalt halba. Liialdada aga siiski ei tasu.
MWEchamp
MemberAlumist piirjoont sa mõtled? Selle jaoks on hea negatiivse kaldega rinnalt surumine, samuti rööbaspuudel surumine. Kolmnurka ja sisepiirjoont saab hästi ristvedu tehes.
MWEchamp
MemberAga siis äkki loed veelkord läbi ja siis saad juba ise ka aru. Kui sa tahad kõhulihaseid, siis treeni neid, kui sa tahad et need ka välja paistavad siis pead toitumise paika saama. Treenides six-pack-i välja ei saa. Massi ja ka kõhulihaste kohta on siin väga palju teemasid, kasuta otsingut, loe teemasid, ning kui ikka midagi arusaamtuks jääb siis küsi.
MWEchamp
MemberBiitsepsile ja triisepsile mõjuvad ka väga hästi negatiivsed kordused. Vaata siia. Mina ise sain päris lühikese ajaga päris tublisti ümbermõõdus juurde. Soovitan väga.
MWEchamp
MemberPostitaksin siin siis ka ühe toreda kalkulaatori mille mulle 1 sõber saatis. Keha proportsioonid
MWEchamp
Memberkasuta siis rihmasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rihmad aitavad küll jõutõmmet teha, kuid käed jäävad ikkagi ju nõrgaks. See on probleemi edasi lükkamine, mitte lahendamine.
MWEchamp
MemberKindad on ajutine abivahend, need pigem mugavdavad asja. Treeni rannet, käe tõmbeid üles ja alla, vaata siit harjutusi käsivarrele. Mina sain oma käed tugevaks sellega, et kasutasin jämedamat kangi. Igal pool seda võimalust küll kahjuks ei ole.
MWEchamp
MemberTeoorias peaks olema see, et kui sa teed trenni kindlatel nädalapäevadel ja enam vähem sama kella ajal, siis keha valmistub selleks. Umbes sama efekt kui kella keeramisel. Need kellele kella keeramine mõjub raskelt, ehk neil on raske kohaneda, peaksid seda rutiini rohkem järgima. Need kellele ei tekita see mingeid probleeme, ei pea seda rutiini ka nii väga tekitama.
MWEchamp
MemberPärm on toidulisandina küll hea, seal palju B vitamiine, aga see et ta organisimi jääb ja seal endale mingeid aineid hakkab ammutama on küll kergelt öeldes jama jutt.
-
AutorPostitused