Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Power Nap #195377
    MWEchamp
    Member

Ise olen ka mõnikord natuke tukastanud, eriti kui koolis 2 kehalist ja siis veel trenn. Võtab suht läbi. Koolist koju, trenn, söön ja siis natuke magan ( pool tundi kuni poolteist). Peale seda kui ärkan ole hästi värske, “pea lõikab”, tavaliselt teen matemaatika ül. kohe peale seda ära. Tean et paar mu klassiõde magavad regulaarselt iga päev päeval 1-2 tundi. Mina nii küll ei suudaks. Mul ei tuleks und lihtsalt. Öeldakse et harjumise asi. Kunagi isegi proovisin aga ei tulnud midagi välja

in reply to: päevane toitumine #195082
    MWEchamp
    Member

40% majoneesi asemel võta jogurti majonees, kui ma ei eksi siis see oli 15%. Sealiha, asenda kanalihaga, sealt võidad palju.

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #195076
    MWEchamp
    Member

Kehalise kasvatuse tunnis pidime tegeme 12, see tuli lihtsalt. Usun et kuskil 15-17, see siis ilma jõnksuta. Olen 17 ja kaalun 76 kg.

in reply to: Rüht #194918
    MWEchamp
    Member

Abaluu nukke nimetatakse jah teisti tiivanukkideks. Mul on endal sama moodi need külje pealt vaadetes suhteliselt väljas. Mul soovitas arst hoida pisut rinda ees, siis õlad nihkuvad taha poole ja need nukid nii ei paista. Harjumise asi.

in reply to: rasvapõletamine kaitsev #194916
    MWEchamp
    Member

Kui sa tahad rasvaprotsenti alla võtta siis…Kasuta otsingut seal on sellest palju juttu. Lühidalt, sa pead sööma vähem kaloreid kui su keha ära põletab. väldi süsivesikute rikkaid toite, kohvikus käimine ( välja arvatud seal kohvi joomine) lõpeta ära, shokolaad samuti, kui midagi paremat ei saa siis puuvili sobib, kuigi seal ka päris palju süsivesikuid. Pudru söö hommikul kindalasti. Seal saad päevaks vajalikud süsivesikud. Kolmekäiguline lõuna? Mis magustoiduks on? Äkki on vaja sealt ka midagi välja jätta?

in reply to: Kõva mees Pärnumaalt #194915
    MWEchamp
    Member

Kahjuks on meie seas selliseid inimesi küllatki palju. Harva lihtsalt jõuavad nad avalikuse ette, ja siis on kõik shokeeritud.

Kokkuvõtteks: Issanda loomaaed on kirju!

in reply to: Jalad #194914
    MWEchamp
    Member

Tean maalt ühte poissi. Tal on vana Vene meest jalgratas ( see on suhteliselt raske käiguga). Tema väidab et on oma jalalihased ainult tänu sellele saanud. Kükib 100kg x 3. Ja jalad päris tugevad. On see võimalik, või ajab jama?

in reply to: Lihaste pikkus #194913
    MWEchamp
    Member

Kuskil kuulsin, et biitsepsi “ehitamisel” tuleb algul teha pikk põhi alla, suurema arvu kordustega, ja siis mõne aja pärast vähendada kordusi ja muuta muid asju et lihast nn punni saada. Kas see on totaalne jama, või võib sellel mingi tõepõhi all olla? Biitsepsi kuju pidi ju suhteliselt palju geenides kinni olema. Oskad keegi ütleda?

in reply to: Treenimine kodus #194912
    MWEchamp
    Member

Ja kui otsingust leitud teemad kenasti läbi loetud ja selgeks tehtud, ja tekkib veel mingeid küsimusi millele vastust seal EI olnud. Siis küsi julgesti. Alustada tuleks aga kindlasti sealt.

in reply to: Pea Pööritus #194751
    MWEchamp
    Member

Normaalne see kindlasti ei ole. Millal on viimane toidukord enne trenni? Mida sööd ja kui palju? Kaua see sul esinenud on?

in reply to: Mass2 #194736
    MWEchamp
    Member

Mass2 kohta olen mina kuulnud vaid postiivseid kommentaare.

in reply to: raskuste lisamine #194719
    MWEchamp
    Member

üldiselt on nii et 4-6 kordust soovitakase jõu treenimiseks, 10-12 lihase treeninguks. 5×5 kava on samuti hea. Endal andis ka püramiid kava head tulemust.

in reply to: Imerohi on leiutatud #194707
    MWEchamp
    Member

Kahjuks on aga inimesi kes tõesti usuvad seda:S

in reply to: treening graafikud #194703
    MWEchamp
    Member

Loodame et ta võtab oma vigadest eeskuju.

in reply to: jalad #194537
    MWEchamp
    Member

Vaata nt siit harjutusi jalgade venituseks.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 399 total)