MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberTäpselt, kõik kes on sinust suuremad on väga kahtlased vennad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles mõtles kahtlane et see ei lähe kokku koos ülejäänud lihaste suurusega. Proportsioonist väljas. Aga noh, see on ju ainult minu arvamus.
MWEchamp
MemberSüdame jaoks on väga kasulik HIIT, asenda üks jooksmine sellega.
MWEchamp
MemberMiks ei tohi 6 tundi ennem operatsiooni süüa ega juua?Ei taha küll norida aga
Ennem = Pigem
Enne = eelnevalt, enne midagi
MWEchamp
MemberMWEchamp
MemberSõltub ka mis taignas, samuti mis kala.
MWEchamp
MemberIssand jumal, lihtsalt ava oma silmad, mine uuri natuke elu rubriikides “Algajad” ja “Toitumine, dieet ja toidulisandid” ja sa saad oma vastused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda võib ilusti ka öelda, alati ei pea tõre olema! Ma tean et vahest ajavad algajate pisut lollid küsimused närvi kuid tean enda kogemustest et kui sulle kohe algul foorumis vastu nähvatakse siis ei mõju see just hästi.
“Ära tee teisetele seda, mida sa ei taha et sulle tehtakse”
MWEchamp
Memberkas 700ml korraga juua piisab? kulp on karbis olemas,kas panna 1 või2 kulpi? segada piimaga või veega_?Piimas peaks aeglasemalt imenduma. See kui suures koguses lahustada pole määrav, lõpuks jood ju ikka kõik endale sisse…Maitse asi.
MWEchamp
Member100 fit-i
MWEchamp
MemberMa olen tähele pannud et siin foorumis on 1 jama asi. Kui keegi algaja küsib mõne lolli küsimuse, siis tuleb talle vastu suur hulk sõimu, tihti kaldutakse teemast välja ja hakatakse üksteise arvamust kritiseerima. Öelgu keegi ilusti ära et ” Kui sa tahad käsi jämedamaks saada, siis ole nii hea ja kasuta otsingut, seal on kõik olemas.” On see nii raske?
MWEchamp
MemberSoovitan kreatiini, kuigi ise kasutan proteiine, kuid mingiaeg proovin kreatiini omapeal ka ära.Mille alusel sa siis kreatiini soovitad?
Teemaalgatajale:
Kaua sa tegelenud oled. Alguses soovitaksin toitumine korda, siis mõne aja pärast lisa valk, ja siis veel mõne aja pärast võiksid mõelda Kreatiinile. Ise tegin esimese kreatiini kuuri alles 1,5 aastat peale treeningutega alustamist. Kreatiin mõjus hästi. Soovitan Fast-i oma.
Sugulane kasutab 100% Whey Gold Standard-it ja on seda taevani kiitnud. Otsusta ise.
MWEchamp
MemberSoovitaks kasutada Proteiine mis kiirendavad lihaste taastumist rasketest treeningutest, kui ka kiirendavad nende kasvu ja vastupidavust. Ja kui sa oled juba pikaajaliselt jõusaaliga tegelenud, siis ei tohiks need treeningjärgsed lihasvalud ka kõige rängemad. KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS.
MWEchamp
MemberIse kuulen ka selle kohta esimist korda. Sisalduse poolest on täitsa normaalne, aga ma ei oska öelda midagi nende süsivesikute GI kohta.
MWEchamp
Member125 fit-i
MWEchamp
Member1 fit
MWEchamp
MemberOlusatma aga peaksid sellest et loed siin Foorumis olevad sarnased teemad läbi. Siin kõik olemas. Näe pisut vaeva ja leia need üles.
AutorPostitused