MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberNiisugune endal kodus oleks siis oleks ju päris vahva

MWEchamp
MemberKasuta otsingut, loe toitumise kohta teemasid, hari ennast, pane kokku toitumiskava, ja siis võid selle siia postitada ja küsida selle kohta nõu!
MWEchamp
MemberSaaremaa on mulle väga lähedane, kuna olen pärit Muhust. Kindlasti saab ta minult hääle!. Edu talle!
MWEchamp
MemberIdeaaljuhul vist peaks olema kahe toidukorra vahel 2,5 h. 3 tundi on ka hästi, aga üle selle siis peaks jah midagi muutma. Kooli toidu kaasa võtmine on ilmselt kõige lihtsam variant!
MWEchamp
MemberTänan
Mis toitumisse puutub, siis ka sellele olen rõhku pannud, püüan süsivesikud süüa hommikupoolikul, söön lõunat(liha ja toorsalat või kala ja miski salat) Õhtul ka söön, kuid samuti hoian eemale võileibadest ja muudest süsivesikutest. Pigem siis kodujuustu vms…
Suhtumine on väga õige. Loe siin foorumis, siin ka toitumisest hästi palju teemasid. õpid juurde.
mai 24, 2009 at 7:35 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198088MWEchamp
MemberSuper tulemus Eesti võistlejate poolt! õnnitlused kõigile!
mai 24, 2009 at 7:32 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198082MWEchamp
MemberPinge tapab, ma pole enne näinud et nii palju inimesi mingit teemat ühel ajal loevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2009 at 6:55 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198070MWEchamp
MemberVõimas Taavi, ja õnnitlen ka Imret!
MWEchamp
MemberSöögi portsjoni suurus sõltub ka väga palju inimesest, Mina olen nt väga kiire ainevahetusega ja mul läheb kõht väga kiiresti tühjaks. Mõni ei taha aga peale sööki enam 4-5 tundi süüa näha. Kõik sõltub inimesest ju ka!
MWEchamp
MemberEsimine on ilmselgelt võimatu, teine pilt on lihtsalt rõve, kolmas on kena huumor! Minu arvamus!
mai 23, 2009 at 7:55 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #197940MWEchamp
MemberJõudu ja sära homseks siis minugi poolt. Loodame siis ikka, et kohad tulevad kõrged!
MWEchamp
MemberKindlasti, kasulik südamele ka. Aga rasvapõletuse eesmärgil seda tarbida pole mõtet siiski.Jah just seda tegelikult ma mõtlesingi. Võib-olla väljendasin end liaalt segaselt.
MWEchamp
MemberAga mina tahaks teada, millal saab Ott oma dividendid kätte. Homseks olgu olla.Mis sina nende Ott-i dividendide pärast muretsed. On sul mingit osa sealt loota?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MWEchamp
MemberMinu seisukoht on see et ta aitab küll, aga mitte nii et seda peaks iga trenn jooma. Mingi kasuefekt on tal kindlasti sees.
MWEchamp
MemberSamuti võiksid vaadata Youtube-st videosid. Sealt võid leida ka väga huvitavaid variatatsioone.
-
AutorPostitused