Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #218486
    MWEchamp
    Member

mina ei kannata suitsulõhnagi pärast mahajätmist. praegu ei kujuta ettegi kuidas ennem sain teha.. öäk:D

Kaua sa oled olnud puhas? ajaga läheb asi jah hullemaks…Mida kauem pole teinud seda vastikumaks muutub suitsulõhn ja kõik muu.

in reply to: Toidulisandite võtmine? #218471
    MWEchamp
    Member

ma ei tea kas ma mäletan õieti aga oli vist nii et

lihtsuhkrud ehk monosahhariidid imenduvad kiiresti, nt puuviljad ja muu selline?

liitsuhkrud ehk polüsahhariidid imenduvad aeglaselt nt kartulis olev tärklis?

Kui ma õieti aru sain siis mul oleks enne trenni vaja võtta aegalselt imenduvaid süsivesikuid. Kas selleks nt kaerahelbed sobiksid, kuigi neid jama süüa, mingi pulber oleks hea koksina juua koos kreatiiniga.

in reply to: Toidulisandite võtmine? #218447
    MWEchamp
    Member

süsivesikutena võid kasutada näiteks viinamarjamahla või dextroosi

joey sõnul ei ole just lihtsuhkrud head, dekstroos on ju lihtsuhkur, samuti viinamarjamahalas olev suhkur.

in reply to: Toidulisandite võtmine? #218428
    MWEchamp
    Member

Isiklikult muudaks ära nii: enne trenni süsivesikuallikaks midagi muud, kui lihtsuhkur. 5g glutamiini jätaks kas enne või peale trenni. Teise 5g võtaks enne magamaminekut. Peale trenni võtaks sisse ka kreatiini. Vabal päeval jätaks kreatiini üldse välja (oleneb kui mitu korda nädalas trenni muidugi teed) ja glutamiini võtaks 5g enne magamaminekut.

Suur aitäh!

Et siis näeks nii välja?:

Trennipäev:

Enne trenni: 5g kreatiini, 10 g süsivesikuid ( Millist?),

Peale trenni: 60 g dekstroosi, 30 g proteiini, 5 g glutamiini, 5 g kreatiini

Enne magamaminekut: 5g glutamiini

Vaba päev: Enne magamaminekut : 5 g glutamiini.

in reply to: külmunud (kana)muna, kas hea? #218262
    MWEchamp
    Member

Suured munad lähevad kergemini katki:D

in reply to: Trenn #218260
    MWEchamp
    Member

Sul pole mõtet kasutada mass 2-te kui sa ei söö korralikult. Tee see väljaminek ja osta endale toitumiskava. Treeningkavade jaoks on hea koht see. Vali sealt omale mingi algajate oma ning jõudu treenimisel.

in reply to: Toidulisandite võtmine? #218253
    MWEchamp
    Member

Aitäh hea artikli eest!

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #218226
    MWEchamp
    Member

Suitsetasin ise üle 1,5 aasta, pea aegu pool pakki päevas. 1 septembrist jätsin maha. Tunnen ennast suurepäraselt, eriti hea tunne on peale jooksmist, hoopis kergem on hingata. Ainult 1 asi jääb, kui on pidu, kus ma tarvitan ka alkoholi siis ma teen suitsu. Oleme siis täpsemad, Kui ma saan oma kolme parima sõbraga kokku ja me hakkame viskit jooma siis ma teen.

Maha jätmise 1 suur põhjus oli see et tahan tõsisemalt tegelema hakata kulturismiga.

in reply to: kava kohta küsimus? #216947
    MWEchamp
    Member

Mina pole ka Kaido, aga kui tahad siis võid Laupäeval ka kõhtu teha, käsivars saab niigi trenni aga 1 kord nädalas võiks sellele ka par harjutust lubada. Muidu väga ok jaotus!

in reply to: Rait Sagor talendijahis #199212
    MWEchamp
    Member

Palju puudu ei jäänud :S

Küsiksin kas see nõks enne tõstet oligi mõeldud või äpardus?

in reply to: rinnalihase alumise osa vormimine #199196
    MWEchamp
    Member

Need ongi enamuses parimad…eks see rinna alumine joon tuleb lihtsalt aja pikku…

in reply to: toidulisandi kohta #198504
    MWEchamp
    Member

Sööma sa pead hakkama, esimine päeva eine on kõige tähtsam, samuti 5-6 tundi magamist pole piisav, sa pead vähemalt 6 tundi, ja pooltel nädala päevadel 7 tundi magama.

in reply to: Ainevahetus #198501
    MWEchamp
    Member

J2relikult ainevahetus aeglane? v just kiire.. krt ei saa aru :S

Tal on siis suhteliselt kiire ainevahetus…

in reply to: Rait Sagor talendijahis #198485
    MWEchamp
    Member

Põhimõtteliselt seda sama rääkis Ott siis kui Rait esimest korda saates oli.

Ega selle kordamine finaalis mida halba ka ei tee. Pigem just veel rohkem inimesi saaksid teada. Nt need kes seda saadet ei näinud.

in reply to: Algaja vajab nõu #198426
    MWEchamp
    Member

Toitumine peaks paigas olema kuna olen ikka päris palju igasuguseid artikkleid ja teemasid selle kohta lugenud. Täpsemalt kirjutama ei hakka mida söön, aga neid toidukordi tuleb ikka päevas 5 ära. Söögikorrad toimuvad keskmiselt iga 3 tunni tagant.

Aga üks asi on arusaamatuks jäänud, et kas peale söögikorda võib kohe hakata trenni tegema või peab mingi aeg ootama?

Teema mõte oligi siis selles, et keegi võiks nõu anda milline proteiin oleks alakaalulisele kõige sobilikum. Ise kaldun praegu 100% Whey Gold Standard poole, aga hind on natuke soolasevõitu. Mida nendest odavamatest arvata?

Kui kaua sa oled treeninud? Alguses pole vaja mingit lisa proteiini võtta, algul saab täiesti hakkama korraliku toidu põhjal. Ise soovitaksin Fast-i toodangut (Hera 80, Whey+ jne.), kuid see suhteliselt kallis. Kuid samas päris hea valk on ka see. Ma ei usu, et alakaalulise jaoks oleks mingi proteiin parem kui teine.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 399 total)