MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
Memberühest õiget ei olegi, igast on killuke tõde, sina aga pead need killud kokku korjama. Inimesed on erinevad, nt mina võin süüa päevas kolm korda rohkem süsivesikuid ja rasvu (kunagi väga ammu sai järgi proovitud, samuti on arstid seda öelnud)) aga ma ei lähe paksuks ja mul ei ladestu see raasv mitte kuhugi, selline ma olen. Sealt samast ma tean inimesi kes peavad VÄGA jälgima, kui nad tarbivad paarsada kalorit rohkem kui vaja siis seda annab kohe paari nädalaga tunda…
MWEchamp
MemberOlen isegi saanud soovitusi et kavade vahel pisike puhkus on hea. Aga see ei tohi kindlasti üle nädala minna…Nädal on Max.
MWEchamp
MemberMassilisadel ei tohiks olla väga oluline millal ( päevases ajas) sa seda kasutad, tähtis on see et sa iga päev saad piisavas koguses vajalikke aineid, muidugi on soovitatav mingitel konkreetsetel aegadel mis ja enamasti on märgitud paki peale. Ise tarbin massilisa jõutreening ajal paar lonksu, ja siis peale trenni.
MWEchamp
Memberüks hea harjutus miullega kõhulihased välja saab on rippudes jalgade tõstmine ette, samuti ka kui oled selili siis hoaid jalgu nii nagu istuksid tooli peal. Varieerides reie nurga keha suhtes saad mõjutada üla- ning ala- kõhulihaseid.
MWEchamp
MemberMa usun tal läks see 5.30 lõunasöök sassi ja see peaks olema õhtusöök. Puuviljad ei ole ju kõige hullem vahepalad? Vb pisut suurendada treeningmahtu?…Mida sa teed 3 korda nädalas 30 minutit?…Kui aeroobne trenn siis väga hea!
MWEchamp
MemberKui sa ei söö ei ole ka mitte mingit kasu mingitest toidulisanditest ega muust. Kõigepealt toitumine korda ja siis võib edasi rääkida. üldine soovitus järgnevaks, mida suurtemate korduste arvuga sa teed seda rohkem jõudu tuleb, kui sinu eesmärk on aga ainult välimus, et oleks näha et oled midagi teinud siis kasuta suurimemaid raskusi ja tee vähem kordusi.
MWEchamp
MemberVäga omapärane lühifilm, suhteliselt palju vaeva nähtud, siseorganid olid väga reaalsed. Hariv oli ka, kuid eks seda suitsetamise kahjulikust tuleb söögi alla ja söögi peale, samas sain nii mõndagi uut ka teada ( põhiliselt just selle kohta et mis moodi suitsetamine seda organit või kehaosa hävitab/kahjustab)
MWEchamp
MemberToidulisandit mõjuvad erinevatele inimestele väga erinevalt. Selle järgi ei saa võtta et tal tekitas vistrike, et siis mul tekitab ka ja vastupidi. Arstiga konsulteerimine aitaks siin kindlasti. Saab ka mingi testiga teada mis ainete vastu sul nt. allergia on. Seda tehakse küll peamiselt metallid suhtes ( et teada saada ega mul pole hõbeda/kulla/nikkli/raua ega muu metalli vastu allergiat) Kuid olen kuulnud et saab välja ka uurida mis toiduaineid süüa ei tohi. Konsulteeri kindlasti arstiga.
MWEchamp
MemberToitumine on täitsa kena. Selle kava kohta ei oska ma midagi öelda aga ma tean et see kava mis on Fitnessi algajate oma on mu mitmel tuttaval aidanud kaotada liigseid kilosid. Soovitan seda!
MWEchamp
MemberSvung teeb õlalihaseid, vähsemal määral triisepsit. õlalihaste plahvatuslik jõud annab kindlasti tugeva löögi aga kindlasti peaksid rõhku pöörama ka triisepsile ning näpusirutajatele. Tegelesin ise võrkpalliga 4 aastat päris kõrgel tasemel. Ainukene jama on selles et võrkpall võtab jubdealt põlved läbi, ja kui sellele lisaks veel kükki teha siis jama. Mina lõpetasin põlvetrauma tõttu. Hoia oma põlvi.
MWEchamp
MemberSüsikate tarbimist tuleks jah piirata, kuid mingil määral peab neid ikkagi tarbima. Lihasmassist ei tohiks oluliselt kaotada.
MWEchamp
MemberOlen lugenud et tõsist sauna ei tohiks võtta üle 2 korra nädalas ( Tõsine= Umbes 80-100 kraadi sõltuvalt saunast ning umbes 3-5 korda leilis käimist.)
Peale trenni 5-10 minutit soojas higistada ei tohiks küll kellegile liiga teha, ükskõik kui mitu korda nädalas sa trenni teed. Samas inimeste kuumataluvus on väga erinev, ning erinevatele inimestele võib see mõjuda erinevalt.
MWEchamp
MemberBiitsepsi treenimisel proovi vahel lihast ka üllatada, tee Haamrit ( tõstad hantlit üles nii et peopesa on suunatud küljele, mitte üles nagu tavaliselt) , samuti istud tooli peal, hoiad käsikuid käes ja tõstad käed üles pöördega ( algul peopesa enda poole, liigutuse lõpus üles poole).
MWEchamp
MemberKaela saab ka treenida kasvõi arvuti ees istudes. Pane käsi kuklale ja suru pead kukklasse, käega samas tagasi lükates, samuti toeta käsi laubale ja suru kaela vastu rinda. Nii ka külgedele. Hoia mõnikümmend sekundit. Mina sain kuu lõikes 2 cm juurde sellega…
MWEchamp
MemberMinu meelest näljutamine pole kõige parem mõte, see võib lihase arengut halvaendada, lihaste piirjoonte väljasaamiseks tuleb viia keha rasvasisaldus madalaks, seda saab kui vähendada süsivesikute tarbimist. Kuid valku ja muid aineid on kehal ikka vaja.
-
AutorPostitused