MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberRocky filmides kui S. Stalone end treenis lasi ta ju samuti end kõhtu peksta et treenida kõhtu. Olen “MEE”-ga nõus et vaevalt et see just lihaseid välja toob aga löökidele vastupanu annab kindlasti.
MWEchamp
MemberMinu arvates ei saa ühe või kahe harjutuse/ülesandega inimese jõudu määrata. Selleks tuleks koostada umbes 10 harjutusest koosnev grupp harjutusi. Nende harjutuste puhul siis teha nii seeria vastupidavustesti kui ka max-i. Need harjutused peakid hõlmama kõiki inimese lihaseid. Konkreetseid harjutusi kahjuks ei oska pakkuda.
MWEchamp
MemberKaela kohta leiad lugemist siit:
MWEchamp
MemberKindlasti leiab palju harjutusi ka Youtube-st, seal on aga oht et tehnika ei pruugi olla kõige parem (isehakanud) kuid samas leiab ka väga häid ja õpetlike videosid proffesionaalide poolt.
MWEchamp
Member1. Kõiki peaksid tarbima. Ise võtan peale trenni kodujuust, sinna sisse hakin värsket kurki ja tomatit ka sisse, natuke tilli, värsket sibulat ja maiseks sipa soola. Imehea! Kohupiimaga annab samuti palju imesid teha!
2. Kui sa vahepeal pole pikalt trenni siis pole ime et näitajad nii palju langenud on. Ma treenisin kah ennast väiksena kunagi ainult kätekõverduste jaoks, ilma mingi kavata. Iga päev tegin 3 korda Max kõhulihaseid (hommikul, päeval, õhtul) ja peale paari nädalat suutsin ma juba 2 korda rohkem kätekõverdusi teha ( 30—>60)
4. päris hilisõhtuti ei ole just kõige parem treenida, optimaalne peaks olema 2-3 tundi enne magamaminekut, seda aga mitte juhul kui sa plaanid minna magama kell 3 öösel.
5. See on jah parem kui täielikult ilma söögita olla, aga kindlasti mitte nii kasulik kui nt kaerahelbe või neljavilja pudru (maasikamoosiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )6. See sind just ära ei tapa, aga sealt saad sa suures koguses süsivesikuid ja rasvu, kui sa neid ära ei kuluta võivad need hakata ladestuma.
MWEchamp
Member3 aastat on ma usun piisavalt pikk periood, selle ajaga jõuab paljugi teha, kui on viitsimist ( Mitte ah ma täna ei viitsi), treenid õieti ja toitumise pead sa korda saama ( Teistele lugejatele teadmiseks, ma tean “Tulevane Kulturist” -i ka igapäevasest elust. Edu sulle igas tahes!
MWEchamp
MemberAeroobne on nt jooksmine, tantsimine, ujumine jne. Anaeroobne ongi jõusaal põhimõtteliselt.
MWEchamp
Memberüks küsimus. Pea kõigile on teada suitsu kahjulik mõju organismile üldiselt kui kas sellel on mingi mõju ka otseselt lihasele? Suits mõjutab kopsumahtu, Lihased saavad vähem hapniku, seda küll aga kas veel mingil viisil/mingitel viisidel?
MWEchamp
MemberProovi lihast üllatada…Rinnalt surumisel, tee hästi laia haaret, kitsast haaret, nii positiivsel kui ka negatiivsel kaldpingil surumist. Samuti tee muid harjutusi rinnale. Kükkimisel proovi nt Hack kükki, suuremat harkseisu, väiksemat harkseisu jne. Kui peale seda 3-4 nädala jooksul ikka mitte mingit muutust ei ole siis mina kahjuks rohkem nõu ei oska anda.
Igaks juhuks küsin…Toitumine on sul ikka korras?
MWEchamp
MemberTreeningute kohta oskan ma ainult niipalju öelda, et jõusaalis peaksid sa vähendama konsetreeritud harjutuste osakaalu. Kükkid, jõutõmbed ja muud sellised on head aga mingid plokiharjutused ei ole parim viis. Rööbaspuudel, rõngastel ja muul treenimine annab liigutuste üleminekul suurema jõu, mida puhdalt jõusaalis plokil treenides ei saa.
MWEchamp
Memberkrea? Soovitan Mülleri viinamarjasuhkrut. Prismas midagi 18 krooni ringi.
MWEchamp
MemberIse kasutan samuti Mülleri viinamarjasuhkrut ja olen sellega väga rahul. Olen kuulnud et osadele inimestele mõjub see väga und tekitavalt. Maisitärklis oleks vb päris kasulik enne trenni manustada? Jagaks keegi oma kogemusi?
MWEchamp
MemberEi oska küll Hera80 kohta midagi halba ega head öelda. Ise kasutan Serious Mass-i ja ei ole küll märganud et oluline rasvumine oleks. Olen 2,5 kuu jooksul 4 kilo juurde võtnud. Ei kasuta seda portsjonit mis kirjas, vaid tunduvalt väiksemat. Võib-olla mängib ka see rolli et olen ektomorf ja kiire ainevahetusega.
MWEchamp
MemberTassis vees lahustada teelusika( sellega ma lihtsalt lõikasin seda suurema tüki küljest, pärast oli hea kohe segada) täis pärmi, lisada soovi korral suhkrut maitse jaoks. 2 korda päevas, hommikul enne sööki, õhtul peale sööki ( pole nii oluline).
Nii soovitati arsti poolt, inimesele kellel oli B vitamiini puudujääk.
MWEchamp
MemberKui tahad lihaseid välja tuua siis pead keha rasvasisaldust vähenama jah, selleks on hea asi Aeroobne trenn, samuti võiksid piirata oluliselt süsivesikute söömist. Toitumise koha pealt ikka need samad valgurikkad tooted, kala(lõhe), kodujuust, piimatooted (madala kalorsusega) jne.
-
AutorPostitused