Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: lihaste kasv #187519
    MWEchamp
    Member

Sellise treeningkava ning suhtumisega ei tule ka “muskulaarset torsot”
    MWEchamp
    Member

Käisin saate salvestusel. Kahjuks mitte sellel vaid siis kui olid BC Kalev Cramo korvpallurid ja tantsutüdrukud. Saade jätiis väga poistiivse mulje. Ootan suure põnevusega juba kella 21.00.

in reply to: lihaste kasv #187513
    MWEchamp
    Member

Ma ei saa aru miks sa alakeha nii hooletusse tahad jätta. Ma saan muidugi aru et Suvi on tulemas ja kui six-pack ning rind on väljas on kena. Aga kas üldkokkuvõttes tahad sa olla selline et “Muskulaarset torsot kannavad kaks makaroni” ?

in reply to: Poks #187467
    MWEchamp
    Member

Pole küll kunagi kellegi käest õpetust saanud kuidas lüüa, vaatasin netist natukene õppevideosid ja nüüd kasutan just poksikotti enne jõutreenigut soojenduseka. Minu meelest teeb küll väga hästi soojaks, ei pea ju täiest jõust rapsima, võib ju soojenduseks lihtsalt seda koti ” hellalt nügida”.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #187465
    MWEchamp
    Member

183cm, 77 kg, 17 a

in reply to: Lurich,Aberg ja Hackenschmidt vs tänapäev #187463
    MWEchamp
    Member

Siit tekib aga see igipõline küsimus mis asi on Jõud? Kuidas Sa Leesmanni ja Noolt võrdled? Mille alusel?

Mina aga ütlen et Noolel on jõudu rohkem kaugemale hüpata?

in reply to: kaalu langetada #187439
    MWEchamp
    Member

Kasuta Foorumi otsingut, siin on selliseid teemasid lademetes.

in reply to: jooksmine ja valu :( #187438
    MWEchamp
    Member

Põhjuseid võib palju olla. Minul on tavaliselt see siis kui ma pole pikka aega jooksnud. Abi võib olla selles kui sa kohe jooksu alguses paned nn. hingamise paika. Ise hingan 2 korda lühikeselt sisse, ja siis 1 x järsult välja. Mulle nii soovitati ja peale seda pole enam pistnud. Leia endale sobiv hingamisrütm.

in reply to: treening #187437
    MWEchamp
    Member

Mina teeksin klassikalisi ülakere tõsteid 1x päevas kurnatuseni. Tuttav sai nii omal kõhu pealt nii mõnegi hea cm vähemaks. Ja muidugi vaatama üle ka oma toitumise.

in reply to: FIT.ioksjon #187394
    MWEchamp
    Member

“Auhinna saab kätte fitness.ee poest Telliskivi 51. Soovi korral võime ka postiga koju saata saaja kulul”

Seda ma ei tea kas keegi teine saab kätte.

in reply to: Kõht kinni :( #187388
    MWEchamp
    Member

Banaan on selline universaalne asi et see aitab pea kõikide seedeprobleemid puhul.

in reply to: no ei tule jõudu kohe üldse #187374
    MWEchamp
    Member

Võib-olla oleks nädalasest puhkusest ja kardinaalsest treeningkava uuendusest abi?

in reply to: FITID POES! #187370
    MWEchamp
    Member

Kas poes võtab sama inimene kõnesid vastu kes kirjutabki? ma mõtlesin nagu et kirjutati sulle et helistaksid:P

in reply to: FITID POES! #187365
    MWEchamp
    Member

siis on minul kah mõtted otsas. Helista ja ütle et kästi helistada:P

in reply to: FITID POES! #187360
    MWEchamp
    Member

Äkki helistamine aitaks?

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 399 total)