MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberSellise treeningkava ning suhtumisega ei tule ka “muskulaarset torsot”
märts 20, 2009 at 5:41 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187515MWEchamp
MemberKäisin saate salvestusel. Kahjuks mitte sellel vaid siis kui olid BC Kalev Cramo korvpallurid ja tantsutüdrukud. Saade jätiis väga poistiivse mulje. Ootan suure põnevusega juba kella 21.00.
MWEchamp
MemberMa ei saa aru miks sa alakeha nii hooletusse tahad jätta. Ma saan muidugi aru et Suvi on tulemas ja kui six-pack ning rind on väljas on kena. Aga kas üldkokkuvõttes tahad sa olla selline et “Muskulaarset torsot kannavad kaks makaroni” ?
MWEchamp
MemberPole küll kunagi kellegi käest õpetust saanud kuidas lüüa, vaatasin netist natukene õppevideosid ja nüüd kasutan just poksikotti enne jõutreenigut soojenduseka. Minu meelest teeb küll väga hästi soojaks, ei pea ju täiest jõust rapsima, võib ju soojenduseks lihtsalt seda koti ” hellalt nügida”.
MWEchamp
Member183cm, 77 kg, 17 a
MWEchamp
MemberSiit tekib aga see igipõline küsimus mis asi on Jõud? Kuidas Sa Leesmanni ja Noolt võrdled? Mille alusel?
Mina aga ütlen et Noolel on jõudu rohkem kaugemale hüpata?
MWEchamp
MemberKasuta Foorumi otsingut, siin on selliseid teemasid lademetes.
MWEchamp
MemberPõhjuseid võib palju olla. Minul on tavaliselt see siis kui ma pole pikka aega jooksnud. Abi võib olla selles kui sa kohe jooksu alguses paned nn. hingamise paika. Ise hingan 2 korda lühikeselt sisse, ja siis 1 x järsult välja. Mulle nii soovitati ja peale seda pole enam pistnud. Leia endale sobiv hingamisrütm.
MWEchamp
MemberMina teeksin klassikalisi ülakere tõsteid 1x päevas kurnatuseni. Tuttav sai nii omal kõhu pealt nii mõnegi hea cm vähemaks. Ja muidugi vaatama üle ka oma toitumise.
MWEchamp
Member“Auhinna saab kätte fitness.ee poest Telliskivi 51. Soovi korral võime ka postiga koju saata saaja kulul”
Seda ma ei tea kas keegi teine saab kätte.
MWEchamp
MemberBanaan on selline universaalne asi et see aitab pea kõikide seedeprobleemid puhul.
MWEchamp
MemberVõib-olla oleks nädalasest puhkusest ja kardinaalsest treeningkava uuendusest abi?
MWEchamp
MemberKas poes võtab sama inimene kõnesid vastu kes kirjutabki? ma mõtlesin nagu et kirjutati sulle et helistaksid:P
MWEchamp
Membersiis on minul kah mõtted otsas. Helista ja ütle et kästi helistada:P
MWEchamp
MemberÄkki helistamine aitaks?
AutorPostitused