MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberMillest siis õllejoojatele õllekõhud tekkivad?
“Kõige suurem kalorikogus 100ml kohta sisaldub kokteilis Rum+Coca”
MWEchamp
MemberMõlemad versioonid tunduvad väga maitsvad olema, seega plaanis proovida, kuid kas te lisate tavalist suhkurt või viinamarjasuhkurt või on miskit veel millega võix magustada seda asja?Mina algul tegin tavalise suhkruga, ainult selle peenestasin ära – tuhksuhkruks, sest kui lagul suhkrut lisasin siis see ei lahustunud nii kiiresti ära, ja lõpptulemus läks tihti liiga magusaks. Tuhksuhkur lahustus aga kiiremini. Glükoosiga võid kah proovida aga mingi teise asjaga? ma ei teagi, vb siis fruktoosiga?
MWEchamp
MemberMassikava koostamise alla mõtled sa mida?
Kasuta nt. mõnda Fitnessi enda kava.
MWEchamp
MemberOlen teinud sellist varianti:200 ml vahukoort
200g rasvata kohupiima
suhkrut maitse järgi
törts kookoskoort/kookospiima
Keele viib alla ja kilod tulevad… lausa mühinal
MWEchamp
MemberErakordne massilisaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS: moderaatorid tõstavad selle teema õigesse kohta.
ehk annavad andeks mu võhiklikuse. Massilisaja on ta tõesti, praegu teen endal 2 korda nädalas seda. aga jah Aprillist lõpetan kah. Kõige toredam oli see kui ükspäev läksin Selverisse ja nägin et nüüd on Vahukoort ka LIITRISES pakis, siis mõtlesin kohe et k…t siis saaks ju ilgelt suure portsu kamavahtu, aga siis hakkasin vaatama raha mis oleks läinud ülejäänud kohupiima alla, ja sinna see mõte jäigi.
MWEchamp
MemberMina endale sellist luksust lähiajal lubada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaloraazi mõtled we?
MWEchamp
MemberAitäh! Mis hinnaga võib kilo rauda maksta?ütleks hea meelega kui oleksin seal viimasel ajal käinud. Ise ostsin sealt 2 aastat tagasi kangi (180 cm, peenikeste otstega) ning 2 x 10 kg ketast. Kui ma õigesti mäletan siis 1 ketas oli 169 krooni. Nüüd ma aga arvan et need hinnad tublisti tõusnud (vb ei ole ka). Suur ostusoov sul on? Mul muidu endal ka rauda, ning see läheb nii või naa mai lõpus müüki!
MWEchamp
MemberIse küll ei ole kasutanud, kuid sõbranna, kes kukkus lumelauaga, ja kel oli oht et jääb invaliidiks. Temale kirjutasid arstid ka välja mingi erilise kummist riba ( nagu cosmodisk) mis käis seljale, ning siis laia elastiksideme. Seda kummist riba ta ei viitsinud kasutada aga elastiksidet hoidis kogu aeg peal, ja ütles et trennis( käib Hip-Hopis) oli sellega väga mõnus olla, ning selg ei valutanud kordagi.
Usun et see aitab küll, ning kui arst seda soovitas siis ma usun tasuks teda kuulata!
MWEchamp
MemberÜks koht veel kust saba palju kettaid, ja ka muud on vanad dünamo pood. Asub Liivalaia tänaval Swedpanga hoone vastas. ühest poest on Co-Market tehtud, teises olid vist kalandus tarbed ja kolmandas ongi sporditooted.
MWEchamp
MemberMingil määral aitavad Taastajad kindlasti peale trenni. Sooritusvõimet parandavad nii Kreatiin kui Beta-Alanine. Vastupidavus tuleb suhteliselt kiiresti aga kiirusega on juba keerulisem. Kiirus areneb üldse VÄGA aeglaselt, ning selle kohta ma küll ei oska midagi rohkemat soovitada.
Aitäh et parandasid “Timo116”
MWEchamp
MemberMinu meelest liha jääb ikka põhja olgu ta tai või pekk, aga supile tuleb rasvakiht küll peale kuna rasv on veest kergem.
MWEchamp
Member“uskumatu” väga tubli ja põjaliku töö oled ära teinud! Tubli!
MWEchamp
MemberRait-ist on ilmselt saamas Eesti parim sportlane. Mina vaatasin selles aspektist et Kanteril on ette näidata VÄGA hea tulemused, ja samas ta on ka pragu tipus.
MWEchamp
MemberEesti parim sportlane ( minu arust), edu talle edaspidiseks, ja et ta varsti siis ka teise maailmarekordi enda nimele saaks!
MWEchamp
MemberKuskilt kuulsin et lihas ja pekk on omavahel suhtes 1- 1,7 ehk siis lihas on raskem.
AutorPostitused