MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberTulevane Kulturist on muidu tore tegelane, aga niipalju kui mina tean ei taha ta väga palju just süüa:D. Äkki te aitaksite mind ja paneksime talle aru pähe et kui ta tahab rammumeheks saada siis ta peab sööma, sööma ja veelkord sööma.
MWEchamp
MemberNaharebend? need on ikka need laigud mis tekivad naha peale? Siuksed karedad kohad, naq oleks nahka hõõrutud või kraabitud. Mul neid lausa mitu…mõlema käe biitsepsi peal. Krt kus sügelevad raibed rskNii nagu sina seda kirjeldad tunduvad need päris jubedana. Äkki peaksid arsti juurde minema? Pelgulinnas on 1 hea arst Sergei Maltsev, mul tuttav sai tema käes abi!
MWEchamp
Memberkui sa treenid lihast ehk siis korduste vahemik on 10-12 siis treeni veel mõnda aega selle raskusega, kui teed aga jõudu 6-8 kordust, siis oleks küll aeg raskem kang võtta.
MWEchamp
MemberNii loll üldistus.Ma ei ütleks, et Lean Gain on “mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks”
Kuigi sinu sõnavõtu teise poolega nõustun. Seda siis, kui on valida valgupulbri ja sita kvaliteediga gaineri vahel.
ütle üks sinu arust kehva kvaliteediga Gainer?
MWEchamp
MemberMa ei ütleks et massilisaja on mõtetu. See tekitab su kehale küll rasvakihi aga kui seda õieti tarbida ja piisavalt trenni teha siis ei lähe paksuks.
MWEchamp
MemberTasuks panustada just aeglasti imenduvatele süsivesikutele. Rännaku ajal soovitaksin piimashokolaad ju valgeid/kuldseid rosinaid.
MWEchamp
MemberSee võib küll olla ainult minu arvamus aga see et sa oled 170 cm pikk ja tahad kaaluda 55 kg, see on minu arust natuke liiga vähe.
MWEchamp
Memberõige suhtumine! Jätka samas vaimus, jälgi hoolikalt toitumist. 1 küsimus tekkis. Mis kava järgi sa treenid? Tellisid, Fitnessi kava? Enda koostatud?
MWEchamp
MemberValgusheigist oleks sul kindlasti abi massi kasvatamisel, kuid selleks peab sul toitumine korras olema.
MWEchamp
MemberNo aga siis sa võiksid ju võtta edasijõudnute kava jaotatuna neljaks? Kui sa seni oled 4x nädalas jõusaalis käinud peaks see sulle ju sobima.
MWEchamp
MemberMa selle mee kristaliseerumise alal eriti pädev pole, kuid kas ka avamata purk, kuhu ei pääse õhku kristaliseerub ajaga. Aja all ei pea ma silmas aastaid vaid näitex suvel korjatud mesi ja õhukindlalt purki suletud, et peax veel ju vedel olema?Täiesti sõltub meest, ja õhu ligipääs oluliselt ei muuda midagi, kui siis väga vähesel määral.
Toon kaks näidet. Võtsin Augustis mett Vääna-Jõesuu ligidal asuvatest mesilasperedest, mesi ei olnud veel veebruarikski kristalliseerunud.
Samuti on mul mesilased Muhu saarel, kui seal Augustis mett võtsin siis kui järgmine kord sinna tagasi läksin (sügis koolivaheajal) oli mesi täielikult kristalliseerunud.
MWEchamp
MemberSee, mis ei kristalliseeru ei ole ka enam mesi.Päris nii ei saa öelda. Tean omast käest et osade piirkondade meed ei kristalliseerugi. Ilmselt seal kasvab mõni taim mille õietolm ei lase meel kristalliseeruda. Selle järgi ei saa alati väita, kuigi jah tegelikult peaks iga mesi kristalliseeruma.
MWEchamp
MemberMWEchamp
MemberOlen ise vahukoort või koogelmoogelit ka suhkruasendajaga teinud. Tabletid purustan ära ja lisan vahustamise lõpus alles segusse. Üks magus kraam kõik. Peaasi, et magus on!Mõned aastad tagasi lugesin mingit artiklit et suhkruasendaja on veel kordades kahjulikum kui suhkur ise, ja peale seda pole enam suhkruasendajat kasutanud, vb on see lihtsalt jama aga tol ajal ehmatas see ära ja loobusime (peres) selle kasutamisest.
MWEchamp
MemberKas olete proovinud meega(mitte poest ostetud vaid ise tehtud) magustamist näitex, selles suhtes ei oska arvata mis maitse meega magustamine annab, kuid ta vist peax tervislikum olema, kui tavaline- või viinamarja suhkur?Seda ma ei eita et ta tervislikum jääks, kuid samas ma jäin mõtlema selle üle et see Mesi ei pruugi seal vahukoore ja kohupiima segus just kõige paremini ära seguneda. Samas glükoos on suhteliselt tervislik suhkur siiski, nii et ma usun kes tervislikku toitu taga ajab siis aitab tavalise suhkru asendamine glükoosiga küll.
AutorPostitused