MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
Membersiis soovitaksin sul sellist vahepealset varianti ehk 90 kg. Kust sa tead et kõik ühte ja sama asja joovad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis asi see siis on? Kirjelda lähemalt.MWEchamp
MemberSee sõltub sinu treeningeesmärgist kas sa treenid jõudu või lihast. Ma usun et “selle pulbri” all mõtled sa ilmselt valgusheiki. See ei ole kindlasti kõigil 1 ja sama. Abi on sellest juhul kui su toitumine on korras.
MWEchamp
MemberKui tundub, et aktsepteeritavad on ainult Ader, Kalmus ja Kiivikas…..siis me lihtsalt l6petame kommenteerimise. Milleks?
See on ainult tema arusaam. Ma usun et ma räägin paljude eest. Aksepteeritakse kõiki tipptasemele jõudnuid. Samuti pannakse ka kõrva taha ka nn. Vanade Tegijate nõuandeid ja teisi arukaid õpetusi.
Kõikide asjade puhul ei saagi olla otsest õiget vastust. Selle pärast tulebki foorumis olevatest postitutest leida see mida sulle vaja on. Kõhtu saab siledaks erinevate meetodite kasutamisega. ühed propagreerivad toitumise muutmist, teised aga efektiivsemat trenni. Tõde tulebki neist mõlemast kokku. Sa pead nii trenni tegema kui ka toitumist reguleerima.
MWEchamp
MemberMina soovitaksin, et kui sa tahad rinda treenida siis kuna esmaspäeval teed jõusaalis, tee siis neljapäeval või reedel kodus, siis jõuab rind ära taastuda. Kõhulihased taastuvad suhteliselt kiiresti nii et neid võid teha ülepäeviti. Päevas ära mitu kord tee. Kuid teed siis koorma lihas täielikult läbi 1 korraga.
MWEchamp
MemberOh Timo, mida kõike sina ka ära ei proovi. Kas sul jäi veel valgust väheks we? Endal pool tuba topsikuid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koogel-moogel oleks sul siis järgmine samm, seal juba süsivesikud kah sees, varsti ongi massilisa valmis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen mõtlenud küll selle peale, et prooviks, kuid mina eelistan ikkagi praegumuna rohkem, olgu ta siis vähem kasulikum või mitte.
MWEchamp
Member10 korda nädalas? Kaua sa tegelenud oled jõusaaliga? Ujumisega? Anna oma 1 päeva toitumiskava. Siis saab öelda kas su toitumine on korras ikka. ja räägi natuke endast lähemalt, treeningutest, vanus, kaal, jne.
MWEchamp
Memberkui sa oled saavutanud juba rammumehe taseme, et võid eesti tasemel konkureerida, siis ma arvan et kulturismi sul enam asja ei ole. vastupidi ehk veel (kulturistist rammumeheks). võib-olla kui treeniksid jõutõstjaks siis oleks mõlemaks võimalik veel hakata.Mina isegi kahtlen seda et kulturistis rammumeheks on võimalik treenida. Ma mõtlen kui sa oled tipptasemel kulturist ja saad tipptasemel rammumeheks. Jõustõstjana võib veel küll mõlemat saavutada.
märts 28, 2009 at 5:03 p.l. in reply to: Mida teha/mitte teha peale trenni et vältida ületreeningut? #188804MWEchamp
MemberSamuti aitab peale trenni taastad lihaseid kreatiin.
MWEchamp
Memberkaks võimlaust, kas sa oled väga jämeda kondiga, ja tänu sellele on sul väga jäme põlv, või siis on sul väga peenike säär. Kaalu langetades sa vaevalt säärelihast tugevdad, seda saab ikka ainult trenniga teha. kaalu langetamisega sa põlve ümbermõõtu just oluliselt peenemaks ei saa, kuna see on enamus luust ja need juba pisemaks ei lähe. Mõne cm sinna ladestunud rasva pealt vb saad alla.
MWEchamp
MemberTere.Natsa mark seda kirjutada..aga savi.Avastasin et see uus Fit Whet on -25%..Et kas keegi saaks nagu mulle selle ära osta ja siis ma saadan talle rahakaardi et tuleb lipik postikasti viid sellepostkontorisse ja saad sealt raha..Mul võimalus ka endal maksta ülekandega ja kaardil raha olemas aga üks teema on ning ma ei kasuta kaarti kogun sinna vms..Et keegi ostaks selle soodukaga ära 187.- ja ma maksan nädala jooksul ära..Kui ma maksmata jätaksin saaks abistaja hea toote endale jätta või maha ärida kallimalt vms ning ostuga saaks ka fitte..MUl mõnikümmend krooni puud hetkel sulas aga ma saaks selle iga kell..Kas keegi oleks palun ehk nii abivalmis?Võta minuga eraldi ühendust homme. (ccf@hot.ee)
märts 27, 2009 at 8:48 p.l. in reply to: +Oksjonil on (23-27 märts) Opti-Vites Optimum Nutritionilt #188686MWEchamp
Membervõib-olla vale koht kus küsida, aga Küsimus Indrek Viskale. Mille järgi otsustatakse mis tooted tulevad oksjonile? Suvalielt? Keegi otsustab?
MWEchamp
MemberKindlasti leiad abi ka siin foorumis otsides. Samalaadseid teemasid on siin olnud juba hulgi. Sirvi neid!
MWEchamp
MemberMis põhjusel sa just neid lihasgruppe rõhutad? Jalgu ikka ka treenid? Primitiivne jõusaal? – räägi lähemalt!
MWEchamp
MemberMina olen vähemalt kuulnud et kerge rasvakihi all kasvab lihas paremini. Samas ei ole aga kõikidel inimestel nii kerge kaalus juurde võtta ja siis jälle alla. Minul on hästi kiire ainevahetus ja mul ei ole see probleem, kuid osadel pidi olema raske kaalus tagasi alla saada ja sellepärast vädivad massiperioodi.
MWEchamp
MemberEdu sulle, kava täitsa okei. Ära jah jalgu unarusse jäta, mina tegin selle vea ja nüüd maksab kurjalt kätte, nt jõutõmbes, tunnen et käed peavad vastu, selg peab vastu, kogu keha v.a aga jalad mis lihsalt keelduvad sirgeks minema:S
-
AutorPostitused