MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
MemberKonkurents oli tihe, õnnitlused siis ka minu poolt!
MWEchamp
MemberMa usun et alessandro ei jaga neid Warne niisama. Need on ikka asja eest. Endale on ka viimasel ajal tekinud selline tunne, et on juurde tekkinud imelike postitusi. Imelike all ei mõtle ma neid postitusi mida inimesed teevad kogenematusest. Vaid neid mida tehakse siis kas selleks et teenida fit-e, et saada suuremat postituste arvu, et välja näha targemana või lihtsalt ajaviiteks. Osade teemade koha peal tekib küll vahest selline tunne, et tahaks öelda: “Kui sul midagi tarka öelda pole siis parem hoia suu kinni!”
Selles stiilis on kõik postitused kus vastad kas “jah” või “ei”, või siis lihtsalt kirjutad “ok”
MWEchamp
MemberNjah, iseenesest oli ju väga hea ning põhjalik vastus. Ma ei näe milles probleem on?
MWEchamp
MemberEi tunne puudutatuna, kuid inimene kes lollide üle naerab peab küll taunik olema.Anna andeks, aga eda lugedes oli mul küll kohati tunne, et need inimsed ei ole lollid. Seal on midagi muud taga.
MWEchamp
MemberTäpselt sama jutt mul, ju siis geenides, mis teha. mul üldse teistmoodi ka biits mul on lai, aga kõrge pole üldse. mingit “õuna” ei teki mul.
MWEchamp
MemberProbleem siis nimelt biitsaga. Triits kasvab eriti hästi, teised lihased enamvähem normaalselt.Olen proovinud biitsale super-seeriaid. Olen proovinud panna ta eraldi päevale, olen pannud ta rinna päeval, hetkel on ta selja päeval – aga no ei kasva. Olen teinud pikki seeriaid 4×10 ja ka lühikesi 3×8. Juhe täiesti koos… Kas asi võib geenides olla, et biits ei “tahagi” kasvada?
Minul pani biitsa kasvama 2*6 kava…ning biitsale ainult 1-2 harjutust. Proovi seda, äkki aitab.
MWEchamp
Memberkas mehed magavad kauem siisPagan ma ei mäleta enam. Ma olen kuskilt artiklist lugenud, et magatund tundide arv sõltus soost. See võis aga olla järjekordne ” Teadlased on avastanud…” rubriigi artikkel. Palun vabandust mitteadekvaatse info eest!
MWEchamp
MemberSama halvasti ta nüüd kindlasti ei mõju, ülemagamine ikka parem kui vähemagamine. Max magamis aega ma usun et ei olegi, see sõltub nii paljudest asjadest
Vanusest, päevast, soost, tegevusealadest jne jne.
MWEchamp
Membermõnel ei pidanud närv vastu…
MWEchamp
MemberSama tulemust ta kindlasti ei anna. Jälgi kindlasti rühti!
ülepäeva pole mõtet teha. 1 kord nädalas …siis aga juba raske trenn.
MWEchamp
MemberMingi süsteemiga saaks ju isegi kätekõverdusi teha nii…peaga toksad kuhugi vastu. Aga siis peab midagi pehmemat leidma. Muidu on pea pärast ikka väga valus.
MWEchamp
MemberSerious Mass-i kohta oskan öelda et see toimib küll. Olen ise kõhna kehaehitusega ja see lisas küll massi. Sõin selle suure koti ära…Rasva tuli ka muidugi…aga areng oli samas ka hea. Soovitan kindlasti!
oktoober 4, 2009 at 6:58 p.l. in reply to: Surudes kangiga kaldpingilt.(kysimus harjutuse sooritamise kohta) #224267MWEchamp
MemberNegatiivse kalde puhul lasti minu meelest kang rohkem rinna kesk ja alaosale, positiise kaldega surumisel rinna ülaosale.
MWEchamp
MemberTere, Ma tüüpiliselt foorumis väga sõna ei võta, aga sel juhul sooviksin kiirelt mõned sõnad siiski öelda.Esmapilgul kiiruga esimest juttu lugedes tekivad mul esiteks mõned küsimused kohe. Nimelt “miks?”. Esiteks millepärast ta ei söö? Mllised on neiu endapoolsed põhjendused (Kas ta arvab, et ta on liiga kogukas? Patsiendi kehamassiindeks on 22,3 , mis jääb normaalse kaalu vahemikku. Kui tal esinevad sundmõtted, et ta on liiga paks ja ta peab alla võtma, siis võib see viidata Anorexia nervosa’le. Haigus on ka tüüpiline puberteedieas olevale neiule. Siiski ei maksaks arvata, et tegemist on mingi piiniku probleemiga, mida peaks ja saaks lahendada kirja teel. Tegemist on sellisel juhul siiski häirega, mis vajab spetsialisti abi ja ravi on pikaaegne ) Soovitaksin sellisel juhul kindlasti ühendust võtta psühhiaatriga.
Miks ta nii hilja magama läheb? Kas tal ei ole und või on raskusi magama jäämisel?
Unevajadus on kasvueas oleval lapsel tegelikult keskmiselt vähemalt 7-8 tundi. Niiet 4 h uneag on ilmselgelt liiga vähene. Kindlasti oleks vaja seda reguleerida. Määrates kindlad magama minemise ajad. Magamistuba olgu vaikne ja pime. Ei mingit raadiot või muusikat kõrvaääres. Magama aitab jääda ka jahedam toatemperatuur.
Üldiselt soovitaksin sellese vähese info põhjal siiski konsulteerida kvalifitseeritud psühhiaatriga.
Kõike head
Suur aitäh sulle ettepankute eest. Arvestan kindlasti.
MWEchamp
MemberRespekt et teda aidata tahad.Aga probleem on raske ja niiviisi foorumis seda siin ära ei lahenda. Tundub, et oled õigel teel. Välja tuleb selgitada miks ta arvab, et on paks ning miks “paks olemine” iseenesest halb on. Mis tema elus oleks teistmoodi tema enda meelest kui ta oleks nt. 5 kg raskem?
Ma sain endam vähem teada miks ta arvab et ta paks on. Nimelt on meil selline “tore” kooliarst kes ütles et ta on kergelt ülekaaluline. Ta on 161 cm pikk ( korrigeeritud andmed) ja kaalub vähem kui 60 kilo raudselt. Ma saan aru et seda siin forumis ära ei lahenda, aga ma lihtsalt küsisin abi, sest mul oli mõistus otsas. Nüüd on mul palju uusi mõtteid mis moodi teda aidata. üks suur faktor on ka see et ta sõbranna on umbes 170 cm pikk ja kaalub 48 kilo. Ta näeb iga päev kui peenike saab olla. Ja see mõjub psühholoogilselt rusuvalt.
AutorPostitused