Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) JOINT+ Fast ilt #189270
    MWEchamp
    Member

245 fit-i

in reply to: Abi paluks. #189252
    MWEchamp
    Member

Kreatiin ja kuivus ei käi väga kokku – teatavasti siis kreatiin seob lihastesse vett ja esialgu võid tunduda pisut ümaram.

Eraldi toitumiskava pole vaja, sest rasva ta juurde ei anna. Võid vana toitumiskava edasi kasutada. Rasva põletamiseks peaks kaloraas pisut miinues olema.

Kusagil 10% on enamvähem okei.

Tänan et sa mind parandasid. Kuid pole vaja kõike korrata mida mina juba öelnud olen, kuigi see-eest kordamine on tarkuse ema.

in reply to: Abi paluks. #189248
    MWEchamp
    Member

See kas sa kasutad kreatiini või ei see minu arust väga ei tohiks rolli mängida. Rasva ta ju juurde ei anna. Toitumise kohapealt kui sa tahad nn. kuivendada siis toitumine peab olema alakaloraazis. Suurenda aeroobse trenni osakaalu.

in reply to: Millise Harjutusega Näeb Inimese Jõudu #189236
    MWEchamp
    Member

Teivashype

Miks sa aravad et teivashüppega näeb just inimene jõudu?

in reply to: peopesad katki #189232
    MWEchamp
    Member

võid ju kindaid ka kasutada.

in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) JOINT+ Fast ilt #189208
    MWEchamp
    Member

150 fit-i

MWEchamp
    Member

200 fit-i

MWEchamp
    Member

1 Fit

in reply to: Yks inspireeriv video :) #189173
    MWEchamp
    Member

Maailm on täis inimesi kes püüdlevad tähtede poole. Kes väga püüdlevad jõuavavdki sinna.

in reply to: Treeningkava #189075
    MWEchamp
    Member

Puud kusjuures ootavad tee 22rde tassimist,et neid siis hiljem traktori kasti visata,ja ega see puu l6hkuminegi kaugel ole.Kuid ega seal MMA trennisgi eriti selle sparringuga tegeleta v6i tegeletaxe?Ja huvitav olexi teada mida t2ppselt seal tehaxe,2kki on m6ttekas isegi rakvere MMA-sse minna?

Ma tean väga hästi mida tähendab puude tee äärde tassimine, nende traktori käru peale loopimine ja siis saagimine, lõhkumine, teen seda iga aasta. Ja järgmine päev on ikka lihased päris väsinud. Taastumine võtab päris pika aja. Sel perioodil oli Kreatiin+süsivesikud mulle igapäevaseks asjaks, vahel isegi mitu korda päevas, kuna oli laadimisperiood käsil.

in reply to: Kahtlane muhk lihasel #189072
    MWEchamp
    Member

See muhk võib sulle sinna eluks ajaks jääda, kui sa selle lihasele nüüd lähi ajal eriti koormust ei anna siis valu taandub.

in reply to: Kahtlane muhk lihasel #189061
    MWEchamp
    Member

minu teada peaks olema asi nii et kui lihast treenida kui ta ei ole soe, siis tekkib mikrorebend, ja selle koha peale tekib väike muhk. Mida suurem rebestus on seda suurem muhk tekib. Seda loogikat on lihtne selgitada nööri puhul. Võta nöör ja lõika see katki, seejärel sõlmi otsad kokku. Sõlm jäi jämedam kui nöör ise. Samuti on kehva sõlme puhul oht et see läheb sealt uuesti katki. Samuti ei ole selline nöör enam nii hea, ei saa teda enam nii hästi kasutada!

Nii selgitas mulle lihasrebestus minu kehalise kasvatuse õpetaja. Minu meelest ju täitsa ok jutt.

in reply to: Treeningkava #189041
    MWEchamp
    Member

Vastupidavus on sellel ala väga tahtis aga mina suurendaksin natuke jõutreeningu osakaalu. Jõusaali ja muude harjutuste näol. Ja 7 päeva nädalas treenida on vb natuke palju. Tee osad päevad raskemaks ja jäta nt kolmapäev vabaks. Muidu võib hiljem taasumisega probleeme tulla. Muidu edu sulle edaspidiseks!

in reply to: Treeningkava #189027
    MWEchamp
    Member

Kes selle koostas? sa ise? Mis on treeningu eesmärgiks? Millega tegeled (spordiala)?

in reply to: Kõhulihased ja kätekõverdused #188978
    MWEchamp
    Member

Äitäh soovituste eest.

Kas on mõtet teha kõhulihaseid 4 korda nädalas nii, et üks kord kahel järgneval päeval, ülejäänud kordade vahel päev vahet? Või tasub jätta raudselt vähemalt päev kahe korra vahele?

see 4 korda nädalas sobik küll. Tee nt. nii et 3 korda nädalas teed kõhulihaseid 3xMAX ja siis selle 4. korral, millele ei eelnenud puhkepäeva tee mõnda muud harjutust kõhulihastele kui teistel päevadel ja tee 1xMAX. Soovitaksin samuti kasutada kõikidel päevadel erinevaid kõhulihaste harjutusi.

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 399 total)