MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2009 at 11:47 e.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) JOINT+ Fast ilt #189768
MWEchamp
Member375 fit-i
MWEchamp
MemberEga ikka ei ole küll nii, et mida suurem löömamees, seda suuremad nukid. non-sense.old-schooli mürakarudel on nukid täitsa sirged.. ega nad siis vähem “löömamehed” pole??
Mida rohkem nukke “lihvid” treenides, seda väiksemad nad on..
See on tõesti mingi rullnokkade müüt, ilmselt
MWEchamp
MemberEi, ei või. See, just nagu see löömameeste lugu, on müüt.See on tegelikult juba ammu murtud müüt, aga naised saunas siiamaani räägivad jama.
Oled kindel et näppude ragistamine ei tee liigeseid suuremaks? Ma olen seda kuulnud isegi nii mõnegi arsti käest, ja mitte pikka aega tagasi.
MWEchamp
MemberMida hullu võib näppude raksutamine teha?Näppude pidev kraksutamine võib avalduda vana eas kus need liigesed hakkavad valutama, samuti hakkavad need liigsesed suuremaks minema. Sellel müüdil et kõvadel löömameestel on suured nukid, kuna enne peksmist nad raksutavad käsi võib seega isegi tõepõhi all olla.
MWEchamp
MemberStockmann-i Hulludel Päevadel on Tere rosina ja kakao kohupiim 9.90, ning Alma kodujuust (väike) 9.90
Täna käisin, võtsin mõlemat kohe 4 tükki.
MWEchamp
MemberJuan Lee, palun kontrolli oma tekst enne üle kui sa selle ära postitad. Kohutavalt kirjavigu
Komunistid? pretetiini? kreatiinidestm? jne.
MWEchamp
MemberMõned küsimused:1.Kasutan nüüd esimest korda kreatiini. Toitumine peaks paigas olema. Nüüd hakkan kasutama kreatiini Kre-Alkaly(http://eiselt.ee/index.php?option=com_epood&Itemid=15&p=products&prodCat=13). See toode on aga kapslite kujul. Arvatavasti kasutan seda juhendi järgi, aga tahaks teada, kuidas moodi ma süsivesikud lisan? Teen Malto6 sheigi ja joon peale?
2. Kas kreatiini kuuriajal võib jooksu ka teha? 3 korda nädalas 30-45 minutit värskes õhus.
Tänud ette!
Süsivesikuid peale juu sobiks küll. Miks ei tohiks kreatiini perioodil joosta?
MWEchamp
Memberkus nende biolabi toodetega tutvuda saab?Näiteks nende kodulehelt
MWEchamp
Memberalgul oleks jooksmine, jalutamine, kepikõnd, rulluiskudel sõitmine päris hea mõte.
MWEchamp
Membersuht 0 kanti tagasi , või ligilähedale, aga pärast on kergem nati tagasi saadaKas tõesti 3 kuuga kaob kõik see mille nimel sa oled 1,5 aastat pingutanud?

MWEchamp
MemberMuusika valik trenni jaoks on minu jaoks küll väga oluline. Enda puhul soovitaksin seda et kõik lood ei oleks ühelt artistilt, vaid erinevatel ja sekka võiks visata mõne oma hetke lemmikloo kah, keset trenni annab see väga mõnusa efekti kui su lemmikulugu korraga tuleb…
märts 31, 2009 at 11:59 e.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) JOINT+ Fast ilt #189347MWEchamp
Member325 fit-i
märts 31, 2009 at 11:58 e.l. in reply to: +Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Uus kuum toode Fit Whey #189346MWEchamp
Member250 fit-i
MWEchamp
Memberlühikeseks ajaks annab ju energiat ka glükoos.
MWEchamp
MemberSu treenimina ja toitumine peavad olema taaskaalus siis ei ladestu kõhu peale mitte rasv vaid keha kulutab toidust saadavad valgus hoopis sääre ja õlalihaste ehitamiseks.
AutorPostitused