Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: selg #190187
    MWEchamp
    Member

Siin oleks kohe väga pilti vaja!

in reply to: Toitumiskava #190160
    MWEchamp
    Member

See on jah soovituslikud toiduaineid, neid võid muidugi mingil määral vahetada, et toitumine liiga üksluiseks ei muutu, muutes aga jälgi et valgus, süsikad ja muu jääks samaks. Kuskilt kuulsin, et selle toitumiskava järgi toitudes läheb päevas kokku 100 krooni.

in reply to: Algaja #190157
    MWEchamp
    Member

Aitäh kõigile vastajatele!

Natuke aga tahaks uurida, kust tekkis see mõte, et ma laisk olen?See kui mul on aega äärmiselt vähe, Ei tähenda seda, et oleksin laisk seepärast.Põhjus on lihtne, ei ole päris tavalise kooli õpilane ja tänu sellele on aega nädalavahetuseti ja õhtuti alates kümnest.Suvel kindlasti plaanin siis jalgrataga sõita ja siis ka joosta.Praegu on aga nii, et tulekul on erialaeksam ja miskit moodi ”laiskusega” võidelda ei saa.

Aga suur tänu!

On üks hea vanasõna. Kui seda sügavalt analüüsida leiab igaüks et see on tõsi.

“Aega ei saagi olla, seda tuleb enda jaoks teha” Mina järeldasin seda et sa vb oled pisut laisk sellest et sul ei ole aega. Võib-olla tõesti. Sel juhul minu vabandused.

in reply to: Minu kava #190155
    MWEchamp
    Member

Kui soovid keha rasvasisaldust viis siis päevane kaloraaz negatiivi ehk söö vähem kalorieid kui sa kulutad. Kumb on su põhilisem eesmärk? jõud või lihas?

Selle järgi saad paika oma seeriad ja kordused. Kava jaga kindlasti 3-meks, see esimese päeva trenn on selline päris scary.

in reply to: Algaja #190135
    MWEchamp
    Member

Otsi foorumist ja mujalt harjutusi hantlitega, tee neid kodus. Samuti pead sa kindlasti toitumise paika saama. Ja ikkagi jooksmine oleks väga hea rasvade põletamiseks, hiljem võid sinna lisada muid harjutusi. Laiskusega ei saavuta sa midagi.

Rasvaimu aitab 1 kord, kui sa aga suhtumist ei muuda tuleb see rasv tagasi. Julget pealehakkamist sulle ( ja see on juba pool võitu).

MWEchamp
    Member

655

MWEchamp
    Member

605

MWEchamp
    Member

555

MWEchamp
    Member

480 fit-i

MWEchamp
    Member

425 fit-i

in reply to: Rekordid alustades… #189930
    MWEchamp
    Member

Uduselt mäletan neid.

Rinnalt surumine 62.5kg

Jõutõmme 105kg (pmst ümara seljaga, järele mõeldes ikka täitsa loll lugu)

Kükk: 70kg (kuid siis ei olnud tehnika paigas ja kükk absoluutselt ei tõmmanud)

Noh, lao nüüd oma parem pool ikka kah välja

in reply to: FIT.id TAAS MÜÜGIL #189927
    MWEchamp
    Member

Kui suurendada postituste eest saadavate FIT’de kogust, siis oleks fitnessi pood varsti tühjaks pumbatud ja foorumid läga täis..

Mina küll ei näe mingit väga mõjuvat põhjust, miks ei tohiks FIT’e müüa. Hind ja väärtus on tasakaalus, mis sainimhing veel tahad, oleks kurss kallim, siis vaevalt keegi nii väga neid ostakski, ei ole ju erilist mõtet. Ei näe mina põhjust, miks peaks/võiks usinamatel foorumihiirekestel olla privileeg osaleda FIT’i oksjonitel.

See oli minu aravamus, see on sinu oma, igal ühel enda oma.

in reply to: FIT.id TAAS MÜÜGIL #189917
    MWEchamp
    Member

See on muidugi küll ainult minu arvamus aga:

Minu arust see et Fit-e saab ainult postituste ja teenete eest + ostude pealt, oli parem süsteem kuna siis säilis foorumis postitajatel eelis teiste eest oksjonitelt sootsalt asju osta. Nüüd võib aga igaüks kellel raha rohkem endale Fit-e osta ja oksjonile pakkuma tulla. Oksjonilt saab ju 100% mingil määral odavamalt kui poest, sest muidu ei oleks sel ju mõtet. Lahendusena pakuksin nt välja variandi, et nt postituste eest saadavate Fit-ide hulka suurendada, või langetada ostetud Fit-ide kurssi (kui ostad saad EEK-de eest vähem Fit-e) mitte 1 EEK = 4 Fit-i vaid nt 3 või 2.

See on aga ainult minu arvamus ja ettepanek.

in reply to: Kiiruse arendamine #189912
    MWEchamp
    Member

Kiirust sa just eriti jõusaalis ei arenda. Minule soovitati kunagi nii treenida:

Mõõda ära oma 60m või 100m aeg. Võtame NÄITEKS selleks ajaks 10 sek. Lisa sellele 1 sekund. Saame 11. Nüüd jookse uuesti oma distants. Kui aeg tuleb alla 11 siis puhka natuke aega ning seejärel jookse uuesti. Treening kestab täpselt nii kaua kuni jooksuaeg püsib etteantud piirides. Peale seda lõpeta treening. Ise suutsin kuu ajaga, 60m ajas 0,3 sekundit võita, hiljem muidugi arenb aeglustub.

in reply to: Rekordid alustades… #189907
    MWEchamp
    Member

Alguses olid

Rinnalt 51,5 kg

Jõutõmbes 65kg

Kükis 45 kg

Peale 7 kuud treenimist.

Rinnalt 70 kg

Jõutõmbes 110 kg

Kükk 70 kg

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 399 total)