Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Serious Mass??? #190705
    MWEchamp
    Member

mul on selline huvitav lugu r22kida ,et s6in 2x5kg serious massi+ikka tavaline s66k ka lambi aegadel enamv2hem ja ei tulnud kilogi juurde.Ma olen keemia vastu immunne vist.

No kui sa toitud “lambi aegadel enamv2hem” siis ma ei imesta kah miks sul kilogi juurde ei tulnud. Enne kui toitumine korras ei ole, pole mõtet ka mingeid lisandeid võtta. Kaua sa trenni teinud oled? Kui pikka aega tarbisid seda 10 kilo Serious Massi?

in reply to: Milline on kõige parem… #190693
    MWEchamp
    Member

Tere!

Olen siin enne lihtsalt lugeja olnud, kuid nüüd tekkis tahtmine ka kirjutada ja oma muredele mingisugust nõu saada.

Kaalun 74kg ja olen 168cm pikk, kuid seda on liiga palju ja sooviksingi teadjamatelt nõu, mida kodus oleks kõige parem teha. Kodus sellepärast, et mul on kaks väikest last ja nende kõrvalt pole mahti trenni minna ja mees on ka ära välismaal tööl.

Kõigepealt pane oma toitumine paika (siin on palju selliseid teemasid). Käi nt. lastega jalutamas, kui mahti saad siis samuti jooksmas.

in reply to: Serious Mass??? #190692
    MWEchamp
    Member

Ise kasutan Serious Mass-i. Kuna olen kõhna kehaehitusega, siis valisin selle, et saada juurde massi. Olen 3 kuuga juurde võtnud ligi 4 kilo, lihast kui ka jõudu on tublisti juurde tulnud. Mina olen rahul. Samuti on aga tekkinud pisike rasvakiht naha alla, mina sellest endale probleemi ei tee. Enne suve plaanin pisikest dieediperioodi. Ja lõpptulemusena olen ma sama rasvaprotsendiga nagu enne ainult et suurtemate lihastega.

in reply to: Söögi ajal joomine. #190612
    MWEchamp
    Member

Samas kui hakata mõtlema et juba Vanas-Kreekas joodi söögi vahele veini. On see siis halb?

Miks selle peale siis varem pole tuldud et söögi vahele ei tohi juua?

in reply to: pulss? #190611
    MWEchamp
    Member

osta pulsikell ja hakka paar korda nädalas jooksmas käima, hoia pulss alguses 130-140 juures ja ära sellest üle lase , vb pead alguses isegi kõndima et pulss jääks sellisesse vahemikku. kuu või paariga peaks pulss madalamaks minema ja kehakaal ka kindlasti.

Ega ainult selline kõnimise/jooksmisega nii väga kehakaalu ei kärbi, alustuseks tuleks ikkagi toitumine korda saada, aga see juba teine teema. Pulsikella soovitaks küll kasutada.

in reply to: Natuke abi vaja. #190602
    MWEchamp
    Member

Musklite all mõtled sa mida? Biitsepsit?

Selle jaoks areta endale mingid hantlid, samuti tee kätekõverdusi. Rasvade põletamiseks katsu jah toitumine korda saada, samuti võiksid jooksmas või jalgarattaga sõitmas hakata käima. Kevad ja ilusad ilmad ju pea ukse ees.

in reply to: Baasainevahetuse kalorite hulk #190600
    MWEchamp
    Member

See koormus mis sa praegu saad on vb natuke liiga vähe, aga kindlati on võimalik toitumisega kaalu alla saada. Kui palju kaloraazi peaks langetama ma ei oska öelda. Aga kõikide nende dieetide puhul ja langetataksegi kaloraazi, ja otsest trenni ette ei nähta. Samas nende dieetidega on see jama, et osade puhul pole arvestatud seda, et inimesel on vaja Kõiki aineid isegi siis kui ta dieedil on, ainult kogused peavad väiksemad olema.

in reply to: + Oksjonil on (06-10) aprill Fitness.ee kindad randmetoega #190516
    MWEchamp
    Member

75 fit-i

in reply to: Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam? #190511
    MWEchamp
    Member

üldiselt viskan need harjutused mis mulle ei meeldi kavast välja. Seni on olnud neid 2 tükki, ettekallutused kang turjal, ja hatli tõmbed küljele roomasendis ( seljalaiale)

in reply to: Poksikott #190281
    MWEchamp
    Member

Oleneb koti täite tihedusest ja koti pikkusest. BULL’s teeb häid kotte, hinnad algavad sealt 890.- juurest, niipalju kui mäletan.

Mul on endal täpselt see sama Bull´si poksikott, ise ostsin 890-ga nüüd vist on 990.- Vajub kah mingil määral ära aga selle vastu aitab see et võtad poksikoti alla ja keerad teist pidi, ning saputad seda pisut. Selle poksikoti ostsin Kristiine Prismast. Tean et paar päeva tagasi oli seal veel 1 selline alles. Teiste poodide kohta ei oska öelda.

in reply to: kavad #190279
    MWEchamp
    Member

Enne suve on jah vb isegi toitumiskava olulisem. Kuigi treeningkava tasub muidugi ka tellida, ega see sulle kahju ikka ei tee. 2 kuuga? Sõltub sellest kui korralikult sa treenid ja toitud, kui õigemini öelda siis Toitud ja Treenid.

in reply to: Treeningkava #190266
    MWEchamp
    Member

Aa ja kui tahad et keegi asjatundja sind õpetaks siis lihtsalt telli treeningkava siit

in reply to: Treeningkava #190265
    MWEchamp
    Member

Võta fitnessi lehelt algajate kava. Näiteks see .

Kui tahad midagi juua siis ilmsel valgusheik oleks kõige mõistlikum, seda aga ainult siis kui sul toitumine korras. Uuri foorumist samuti, siin palju sarnaseid teemasid. Saad palju teada.

in reply to: Küsimus elukutselistele #190259
    MWEchamp
    Member

Aga minul tekkis ikkagi see dilemma et kas neid kõike (peod, alkohol ja muu) saab nimetada just elu privileegideks. Need ei ole ju nii olulised. Et neid peaks nii taga igatsema.

in reply to: Küsimus elukutselistele #190014
    MWEchamp
    Member

Mida sa mõtled elu privileegidest loobumise all?

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 399 total)