MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2009 at 7:25 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Powershake 8tk Fast ilt #129634
MWEchamp
Member700 fit-i
aprill 8, 2009 at 1:36 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Powershake 8tk Fast ilt #186909MWEchamp
Member650 fit-i
aprill 8, 2009 at 12:09 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Powershake 8tk Fast ilt #183047MWEchamp
Member600 fit-i
MWEchamp
MemberSellinne asi võib ju põhimõtteliselt toimida, kuid selle ajal peab toitumine olema VÄGA hea.
MWEchamp
MemberAura siirupid sisaldavad 25% mahla, mis on muljetavaldav kui võrrelda teiste siirupitega, milles mahla pole, on vaid maitse- ja lõhnaained. Kui toodet lahjendada vahekorras 1:8, siis jääb valmisjoogi kalorsus 19–20 kcal piiresse.ma mõtlesingi neid milles on lõhna ja maitseained, lisaks natuke ilusat toiduvärvi ka. Aura oma on siis tõesti parem. Peaks vb isegi proovima.
MWEchamp
MemberNoh eks inimestele on ju vaja nende tegemistele kaasaaitajaid ja neid, kelle kaela hiljem ebaõnnestumised lükata… Niisiis FBist võib head kaaslast leida küll.Ise joon ka seda, enamasti roosat – sest maitseb nagu siider
“> Kas ta ka pekki põletand on, ei tea. Aga et just juurde ka toond pole, siis olen asjade seisuga rahul. Vähenõudlik vist…Väga positiivne suhtumine. See annab tõesti mingisuguse vaimse eelise nagu. Minu puhul on nt see, et kui ma enne jõutõmmet panen kindad kätte, siis see annab mulle juba niiöelda jõudu juurde ja sellist positiivset energiat.
“Kui väga uskuda et see sind aitab siis see aitabki”
MWEchamp
MemberKui joogina on tast kasu küll. Seal kasulikud ained sees, aga kaalulangetamises ei ole tast just palju abi.
MWEchamp
MemberKuigi tegelikult siirupid ei ole just kõige paremad asjad. Naturaalne mahl oleks siiski parem.
MWEchamp
MemberKõige parema ülevaate saad siis kui lähed käid seal korra ära
“>Mina olen aga kuulnud ainult positiivseid kommentaare.
aprill 7, 2009 at 6:11 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Uus kuum toode Fit Whey #190765MWEchamp
Member475 fit-i
aprill 7, 2009 at 3:15 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Powershake 8tk Fast ilt #190728MWEchamp
Member475 fit-i
MWEchamp
MemberSiinsamas Fitness kodulehel on kah saadaval erinevaid selja vöid, rihmi jms,ja kindlasti vaata ka powerman-ist.Nagu eelpool mainitud vöödest ja rihmadest on ainult mingiks ajaks abi. Selja lihased tuleb aga tugevaks treenida, et need probleemid lõplikult kaoksid, ega ta ei saa eluks ajaks vööd kandma jääda.
MWEchamp
MemberTahaks kah näha pilti nendest jalgadest. Muidugi treeni ülekeha suuremaks, mitte ära hakka oma jalgu väiksemaks tahtma.
aprill 7, 2009 at 1:32 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Uus kuum toode Fit Whey #190716MWEchamp
Member375 fit-i
aprill 7, 2009 at 1:31 p.l. in reply to: +Oksjonil on (06 – 10 aprill) MaxNutrition Dorian Yates ilt #190715MWEchamp
Member425 fit-i
-
AutorPostitused