MWEchamp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MWEchamp
Member“Sleep need is an individual thing,” notes m&f Science Editor Jim Stoppani, PhD. “But research supports the fact that most people require between seven and nine hours. You should strive for at least seven; otherwise you risk perturbations in your hormone levels, like growth hormone, which seven hours tend to gain more bodyfat.”Suur aitäh sulle!
MWEchamp
MemberHuvi pärast küsin mida sa patendeerida tahad?
MWEchamp
Memberjäta rs maha, siis saad massi juurdeei tglt on asi nii, et need massilisajad toimivad erinevat moodi erinevatele inimestele, sest toitumine, ainevahetus, trenn ja eluviis on kõigil erinev
samas ei tasuks kohe kõige odavamat osta, kui tahad kindlat tulemust, siis tuleks tõesti paika panna toitumine, sest tean, et sõbrad saanud ka puhtalt suure söögiga kilosid edukalt juurde kuigi see kauem võtab
kui raha palju, siis võid ju erinevaid tooteid kah proovida
Muidugi toimivad massilisad erinevate inimeste peal erinevalt. See et sinu sõbrad toidu pealt kilosid kenasti juurde said on loomulik. Kõige alus ongi toitumine. Kui millalgi tuleb see piir kui oleks vaja natuke lisa. Erinevaid tooteid? mõtled toiduaineid või massilisaisid?
MWEchamp
MemberKüsiksin siin teemas siis sellise küsimuse, et kui palju on soovitatav magada teatud vanuses. Ma saan aru et need kes tegelevad spordi jne peaksid rohkem magama. Olen leidnud palju erinevaid valemeid, et täiskasvanu vähemalt 6 tundi ööpäevas ja siis jälle et nädalas magatrud tundide summa üle 60 jne. Keegi oskab öelda täpsemalt midagi selle kohta? Või ei olegi see ära märgitud?
MWEchamp
MemberNagu “whitesox” eelnevalt mainis, siis jah sinu jaoks oleks kõige tähtsam oma toitumine paika panna. Soovitatvalt telli toitumiskava, sest ise seda paika panna on vägagi raske. Mis kava järgi sa treenid? Ise tehtud? kuskilt võetud?
MWEchamp
MemberMWEchamp
MemberPauk võib hea olla..Palju siuke kraam maksma läheb?Enne kulutaks selle raha toitumis-treeningkavadele ja tavatoidule,saab parema tulemuseSee võib küll päris palju maksma minna, kuid ma usun et inimene kes kasutab juba selliseid tooteid ja niisuguses vahekorras, peab omama head toitumis ja treeningkava. Nii nagu seda kasutaja “Amarillo” teeb. On ju nii?
MWEchamp
MemberIse olen selline kes magab suhteliselt vähe, 7-8 tundi. Ja ei ole ka probleem kui saab 4-5 tundi magada. Mu klassikaaslastest aga peaaegu pooled magavad öösel 8-9 tundi ja päeval veel 2-3 tundi. Inglise keele tunniks oli vaja kunagi teha uurimus, ja seal see järeldus. Seega ma arvan, et see sinu 10 tundi ei ole liig.
MWEchamp
MemberJah, kuid neid aminohappeid saab toidest ju ka.
MWEchamp
MemberKonkurentsitult parim massilisaja: S.Ö.Ö.K.Konkurentsitult parim jõulisaja: T.R.E.N.N.
Üks väga oluline asi, mida tarbida tuleb veel on P.U.H.K.U.S.
Ja kui veel detailsemaks minna siis üks asi mida tarbida tuleks on U.N.I
aprill 15, 2009 at 6:40 p.l. in reply to: + Oksjonil on (13 – 17 aprill) Hy-Pro 85 750g All Stars ilt #191385MWEchamp
MemberSamas saab ta ju reedeks juurde osta neid. Kuigi jah kuigi viisakas see ei ole.
MWEchamp
MemberIse kasutan Serious Mass-i ja ei ole küll tähele pannud et seda rasva nii tohutus koguses kohe tuleb nagu räägitakse. Asi võib olla ka selles et ma olen kõhna kehaehitusega ja väga kiire ainevahetusega. Otseselt ei saa väita et mingi asi oleks parem kui teine. erinevate inimeste puhul töötavad tooted erinevalt, palju sõltub sinu toitumisest, treeningust, varasemast kokkupuutest spordiga, unes jne.
MWEchamp
MemberJooksu puhul oleks seda kõige parem pulsikella pealt vaadata. Kuskil oli siin teema, kus räägiti väga pikalt neist. Kindlasti on ka mingeid Valemeid ja kalkulaatoreid, aga need on suhteliselt umbmäärased, aga noh mingi aimnduse saab sealt ikka.
MWEchamp
MemberMõlemad nii Hera80 kui ka Whey3 on väga head. Rasvade põletamise koha pealt katsu toitumine ja treeningud nii ära tasakaalustada et sa sööd vähem kaloried kui treenides kulutad, Defitsiit võiks olla 100-200 kalori vahel. Selles leiad abi siit. Lihase kasvatamisel söö valgurikkaid toite, ning kasuta jõusaalis korraliku kava. Vaata siia.
Edu sulle edaspidiseks!
MWEchamp
MemberPalju õnne siis minugi poolt!
-
AutorPostitused