Skip to main content

MWEchamp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 399 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kõht ees #191797
    MWEchamp
    Member

.

Kui sa ei tea, siis pole vaja ju foorumit rämpspostitustega reostada

in reply to: kõht ees #191792
    MWEchamp
    Member

Ma ei tea küll kas need aitavad aga küsin ära kas sa oled neid Aktiviaid ja muid värke proovinud?. Äkki oleks abi sellest et enne randa minekut ei söö nii palju, või siis sööd midagi hästi toitvat (kõht kiiresti täis – kogus väike). Selleks on nt. hea variant muna, kasvõi omletina

in reply to: Toitumiskava #191791
    MWEchamp
    Member

Mul on sama jama, tellisin toitumiskava 10 päeva tagasi, saatsin neile isegi kirja info@fitness.ee-sse, aga reaktsiooni pole olnud. Toitumiskava juures on kiri, et see peaks mulle saabuma paari päeva jooksul meilile. Sooviks mingisugustki vastukaja, et kas R. Otter tegeleb selle kavaga või mis toimub? 500 krooni on minu jaoks väga suur raha ja ei tahaks sellest lihtsalt lambist ilma jääda.

Ette tänades,

TArmo

Ma usun et oma rahast sa ilma ei jää. Kava sa saad. Võib-olla on R. Otter-il lihtsalt paregu natuke tegemist. “Kes kannatab, see kaua elab”

in reply to: kõht ees #191788
    MWEchamp
    Member

Kõht läheb nagu punni peale sööki või?

in reply to: Toitumiskava #191781
    MWEchamp
    Member

Ole kannatlik, kui sa kõik korrektselt täitsid pole põhjust muretseda. Kui sa ei ole kindel siis võid ju saata järelepäriva e-mail või helistada

in reply to: Tervislikud maiustused #191777
    MWEchamp
    Member

Regati koorejäätis on nagu klassika, see on super hea, kuid mõnedes kohtades (nt tänaval olevad müügikohad) on see natuke üles sulanud, ja siis uuesti külmutatud. Nii et sinna peale on tekkinud jääkiht. See on ainus ebameeldiv asi…

in reply to: küsimus tarkadele:) #191691
    MWEchamp
    Member

See on täiesti tavaline, kangiga treenimise puhul saab seda vähendada, nii et keskendud selle et kang tõuselt võrdselt, või siis nõrgem pool imeväheke ennem. Mõne aja pärast sellised probleemis üldiselt kaovad.

in reply to: Kreatiin … #191690
    MWEchamp
    Member

mul selline küss,et millal peaksin kreatiini võtma, kas iga päev või iga treeningpäev (ple varem kasutand) siit.

in reply to: Surumine #191684
    MWEchamp
    Member

Äkki aitaks see kui treeniksid ülemise osa surumist. Ei tea konkreetst nimetust. Nagu lased kangi poole peale ja sealt ülesse, hästi väikese amplituudiga ja suure raskusega.

in reply to: Maitsestatud ja tavaline broilerifilee #191655
    MWEchamp
    Member

Üldse on poodides maitsestatud lihad rõvedad…

Maitse asi, minule maitseb nt Selveri sealiha väga.

“Maitse üle ei vaielda, selle üle kakeldakse”

in reply to: Algaja M 183cm/115kg/31.a. #191632
    MWEchamp
    Member

Kindlasti oleks kasu ka sellest kui sa arvutad välja oma päevasest toitumisest tuleneva kaloraazi (Vaata siia) ja ka selle hulga kaloried kui palju sa põletad päeva jooksul ( Vaata siia). Kui sa tahad rasvu põlatada siis peaksid sa päevas sööma umbes 200 kalorit vähem kui sa ära põletad.

in reply to: Söömissagedus #191630
    MWEchamp
    Member

Mina söön 3- 5 korda päevas (hommikusöök, koolilõuna, peale kooli, õhtusöök (kell 6) hilisõhtusöök (8-9)). Vastavalt siis 5 korda trennipäevadel ja 3 korda tavaliselt. Vahel sattub see 4. kord olema ainult kerge vahepala.

in reply to: kõhulihaste mitte arenemine ? #191624
    MWEchamp
    Member

Äkki on sul liiga palju rasva kõhu peal, mille alt ei paista lihased välja lihtsalt. Kui nii siis mine jooksma või tee midagi muud aeroobset, sest muidu rasvast lahti ei saa ja varsti hakkab reljeefsus ka tulema. Proovi erinevaid kõhulihaste harjutusi ka teha.
    in reply to: Maitsestatud ja tavaline broilerifilee #191622
    MWEchamp
    Member

Üks on hea maitsega ja teine ilma maitseta.

Kuid see hea maitse ei pruugi sulle kasulik olla.

in reply to: carnino 1000 vs fatburner 3000 #191621
    MWEchamp
    Member

Mõtled seda ? Ma ei tea täpselt küll fatburneri sisaldust aga ma eeldan et see ampull on kallim kuna seal on teisi toimeaineid ka sees.

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 399 total)