Muzzka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Muzzka
MemberSUPPER!!!
Suured õnnesoovid Nataliale!!!!! Hip-hip hurraaaa
Muzzka
MemberSuurimad õnnesoovid Imrele, Mikule, Martile, Indrekule ja Otile!!!!
Meeletult head uudised!!!! Väga tublid olite kõik!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BF Christina, Jaanika ja Annika olid väga võluvad..lihtsalt ootused olid liialt suured

Piltidelt olite kõik SUpper iludused … Ikka edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muzzka
MemberKuna ma Otti enam Facebookist ei leidnud….siis tahan oma õnnesoovid siia kirjutada.
Palju palju õnne Ott sulle võidu puhul!!!
Ja hoian pöialt Põhjamaade meistrikatel….(loodan, et saab sama lahedat viideot näha kui Ogres oli
“> )Muzzka
MemberEsiteks ütlen seda, et Jaanika oli meeletult tubli siin fitness.ees kommenteerimisel!!! Sa oled ikka nagu loodud kohe tead…..kahju muidugi, et sind laval ei näinud….(L) (särav nagu sa oled onju:P) oleks saand nautida…..
Võistlus oli nii põnev ja koguaeg oli nö. karv püsti käe peal, sest tean ise niii hästi hästi mis see tähendab seal laval olla…..(näete mind kevad 2011:P, kuna hetkel olen pühendanud ennast oma TTÜ ülikooli õigusõppele)
Christina oli tubli…täpselt nii tubli nagu ma arvasin, et ta on – võit tuli õigustatult! Sest treenib õieti alale vastavalt….(täpselt seda mis bodyfitnessis vaja)
Ta lihtsalt on PARIM
Muzzka
MemberMina ei vajanud mingit harjamist, mingeid eriprotseduure,kreeme jne…
Vaja on vaid toituda õieti (st. vältida süsivesikuid ja mitte süüa niipalju kui sisse mahub!) ning treenida, treenida ja veelkord treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kaob kõik!
Parim minu jaoks oli/on jooksmine….jooksen päevas vähemalt 20km…ja võid unustada sellise asja….AGA
kui jooksmise ja toitumise kasvõi nädalaks soiku jätad…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kohe kõik tagasi! NIiet tuleb aina ja aina vaeva näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muzzka
MemberOtt 5 koht! palju õnne!Kas juba teada ja kindel?
Muzzka
MemberTaavi “Käpp” Koovit – ametlik 2. koht!!!SUPPER UUDIS!!!!
Tubli tubli!!!
Imre ” Vend Vähk” Vähi – ametlikult 4. koht!!!!!!!!!Väga väga tubli !!!
Õnnesoovid Imrele!!!!
Hetkel laval kergemad poisid ootame pikisilmi Otti katti!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle Laura, ma siin nii aktsioonis..refreshing pidevalt lehte:D:D:D
Ootame ootame uudiseid Otist!!!!
Muzzka
MemberKüll need sünnipäevad on ikka sprotlastel lähestikku….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnnesoovid suured ka minu poolt!!!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muzzka
MemberMinugi poolt sulle suurimaid kordaminekuid ning ilusat sünnipäeva pidu!!!!!!
Muzzka
MemberSuured tänud!
Las nüüd need väikesed rõõmurullid veidi ootavad veel…

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muzzka
MemberMina nüüd Rõõm jaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läksin vahepeal enne võistlust veel mehele…

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)