muzuke
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
muzuke
Memberkindlasti oleks hea tellida , kui raha oleks, aga pole ju niipalju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ju ma pean ikka siis kuidagi ise hakkama saama.aga kas sul mõnda tuttavat pole siis kes sulle kava valmis teeks?
muzuke
MemberGo on, very interesting !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks ikka igaüks ise teab, kuidas ja mis kellaajal sööb, kui mõni tahab öösel süüa, siis las ta sööb, kui talle meeldib:D
aga lihtsalt, ma ise olen vormis, ei söö enne magamaminekut ja teen regulaarselt trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muzuke
Memberaitähh
muzuke
Memberkas keegi muidu teab, kes on järgmine eestlane kes võistlustulle läheb ja mis alal?
muzuke
MemberNaise saad kaasa selleks ,et teeb sulle sheigi valmis:Dpalja naise w?
muzuke
MemberGerd oli tubli, palju õnne eestile:)
muzuke
Memberloodame et teeb hea heite;)
muzuke
Member168cm, 60kg, 23a
muzuke
MemberKulturistid ei tea seda,mida teab meie lugupeetud kaasvoorumlane,
muzuke
Member8. Piimatooted on tervisele kahjulikud ja teevad paksuks.
see ju puhas nali seal:D:D:D
muzuke
Membermismoodi neid fitt`e üldse saab??
muzuke
Membermuzuke
MemberSelleparast et muzuke ei tea mida ta raagib v6i vahemalt ei oska ta oma m6tteid arusaadavalt s6nastada tongue.gif
Ma tean mis ma räägin, kui toit pole ära seedinud ja lähed magama, siis see öö jooksul ladestub enamus kõhtu ja nii see pekike kogunebki:D:D
muzuke
Membermul ka akne oli alles hiljuti, aga sai ära ravitud ja kõik korras. Söömisest see kindlasti ei olene, see pigem vb sellest, et kas selg saab õhku ja mis riideid kannad, ja kui mingi asi kratsima ajab, siis see akne ikka nii kiiresti ära ei kao, eks tuleb arstil ära käia ja siis määrataxe sulle ravi ja pole hullu sellega midagi:)