Muusa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Muusa
MemberOot, aga kas siis pesemine ei ole igaühe enese asi? ja kui Sul mees haigeks juhtub jääma, siis on armastus otsas?Jaa, need kaks välistavad teineteist kohe kindlasti.
Pesemine ei ole jah iseenda asi vaata, sest kui mees käsi ei pese, saan ka mina, kes ma taga koos elan, soolenugilised. Või kui ta ennast nt kaenla alt ei pese, saan ma “haisumürgituse” või kui ta ennast mõnest muust kohast ei pese (khm), siis saan ma emakakaelapõletiku. Ergo – pesemine ei ole igaühe enda asi. Ja kui mu mees haigeks juhtub jääma siis olen ma kurb ja aitan teda (sest no sorri, aga iga inimene tahab ise alati terveks saada, samas kui iga paks ei pruugi nt laiskuse tõttu vms tahta peenikeseks saada ja tema sellist maailmavaadet/soove ma tema partnerina respekteeriksin).
Mis magistrikraadi puutub, siis keegi pole öelnud, et tarkus ja tugevus üksteist välistavad – mina ütlesin, et inimene, kellel on magistrikraad on tõenäoliselt tark, nii nagu inimene, kes käib jõuksis, on tõenäoliselt tugev. Eks igal mehel siin foorumis ole kindlasti varnast võtta näiteid, kuidas neil on magistrikraadiga lolle tuttavaid, minu empiiriline kogemus on elus aga näidanud, et lolle leidub kraadiõppurite seas millegipärast kõvasti vähem kui neil, kellel on ainult keskkooliharidus (samas tean ma muidugi ka mõnda väga tarka meesterahvast, kes pole ülikooli jõudnud – erand kinnitab lihtsalt reeglit ja kraad on pigem tarkuse mõõtmisel ühiskonnas aktsepteeritud normatiivne kriteerium)
Muusa
MemberKui mehe jaoks on olulisem füüsiline pool, ei ole vahet, kuidas naisele tema paksuks minemist serveerida – kui naisest on kopp ees, on ükskõik, kas naine haavub või mitte, sest selline suhe ei kesta enam kaua. Kui mees naist armastab, ei teki tal üldse sellist mõtet, et naine on liiga paks. Kui aga mehel selline mõte siiski mingil põhjusel tekib ja vaiki ei malda kuidagi olla, siis ütleb mees naisele murelikult, et naine on paksuks läinud. Kui naine vastu armastab, ei saa ta pahaseks (või noh saab natukene, aga ei jäta sellepärast meest kohe maha). Mõni naine võib seepeale hakata ennast piitsutama ja saabki kõhnaks. Mõni ei saa – loodus on selline. Kui aga naine leiab, et ta ei viitsi oma kehaga midagi teha, siis on see tema õigus ja head suhet mõjutada ei tohiks. Umbes 30-selt hakkab suur osa meestest natuke kiilanema. Kui naised nüüd ütleksid, et “Kallis aeg on hakata parukat kandma…”, siis tunduks see mõneti privaatautonoomia rikkumisena. Sama on naiste ja nende kaaluga – see on iga inimese enese asi, kui palju ta peaks kaaluma.
Teemaalgatajal soovitaks järele mõelda, miks ta oma tüdruksõpra armastab (kas tema kena keha või naljade/tarkuse/hoolivuse pärast). Mul endal on nt täiesti suva, kuidas mu elukaaslane välja näeb, kui ta on puhas, terve ja rõõmus. Oma eelmiste poissõprade puhul oleks mind häirinud see, kui nad veits vormist väljas oleks olnud, ei oleks kandnud poppe riideid või kui neil oleks olnud kole auto vms. Ilmselt ei olnud nad mu jaoks need õiged, sest oma praegust kavatsen ma armastada ka siis, kui ta on kortsus kaheksakümnene, kes peab öösiti 10 korda potil käima. Eelmiste puhul oli nende välimus oluline, et tuttavad näeks, kui kena mees mul on, praegune võib minu poolest olla kole nagu öö, sest mul on ükskõik, mida teised meist arvavad, aga minu jaoks on ta minu teine pool ja parim sõber ja minu parim sõber võib oma kehaga teha ükskõik mida – minu jaoks on ta ikkagi kallis.
P.S. Selleks, et saada ülikoolist kraad, peab tegema 5 aasta jooksul eksameid. Eksamiteks õppimine annab uusi teadmisi ja treenib aju. Mõni treenib musklit, teine treenib aju. Üks on tugev, teine tark. Mõni üksik erand on ka ilma musklit treenimata looduslikult tugev ja trimmis, reeglina aga on treenimata inimene on lodev. Omapead suudavad edukalt treenida väga vähesed. Simple
AutorPostitusedViewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)