Musticas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Musticas
MemberAitäh niipaljude nõuannete eest, ma üritan siin endale nüüd asja selgeks teha. Plaanin ka pisikese vihiku endale võtta ja vajalikud asjad üles kirjutada siis on hea seda igalpool kaasas kanda, et eesmärk ei ununeks.
Mina sain seekord oma motivatsiooni laksu kätte sellest, kui lugesin Hersi ajakirja, kus noor neiu võttis samamoodi kaalust alla ja jõudis päris kaugele. Tundsin, et ka mina ju suudan seda, aga tuleb lihtsalt küsida kuskilt abi. Seega ma kogusingi oma julgust ja kirjutasin siia targematele ja tundub, et ma õieti tegin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaali osas on mul ikka veel kahtlusi arvan, et paljud kes ülekaaluga võitlevad ei julge alguses minna. Proovin leida mingid head harjutused koduseks treenimiseks.
Musticas
MemberPlaanin teha omale õhtuks kana koos konserv ananassi ja kurkidega? Praeguseks on kõhus suht õõnes juba, et tavaliselt ma oleksin juba midagi suhupistnud ja veel pealegi.
Ma olen üritanud alati 3 korda päevas vähemalt midagi süüa, vahepeal siis vahepaladega ja vahepeal ilma. Oleneb, kuidas isu on. (muidugi selline korralik toitumine, kestab mul tavaliselt paar-kolm nädalat) siis on üks pisike aps ja lähebki kõik käest(kardan neid apse kohutavalt)
Võibolla on süüdi selles ka see, et ma ei tea toitumisest suurt palju..
Vanust on mul 23 ja olen 175 pikk, kaal siis praegu 88-91 (kõigub niiviisi)
Et siis saan ma õieti aru, et hommikul rohkem süsivesikuid ja lõunal vähem ja õhtul ültse mitte? (vabandan ette, kui sai valesti aru). Selle mainin ka ära, et õhtul pärast kella 6 ma üritan tavaliselt mitte süüa.
Üks imelik asi on ka see, et mulle pole kunagi pakutud, et niipalju kaalun. Välimuselt polegi nagu kõigehullem, ainult kõht ja sangad on suuremad.. muud häirivat nagu polegi, kustkohast siis selline müstiline kaalunumber?
Musticas
MemberOtsisin mis ma otsisin, aga seda ajakirja ma kahjuks ei leidnud.
Musticas
MemberMa pean uurima, kas mul see ajakiri on.. kahtlen, aga siiski võin otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii armas, et te siin nii abivalmid kõik olete.. ma tõesti sellest õiget toitumisest ei tea suurt palju. Olen kuulnud, et kui jätta enamus süsivesikuid välja ja toituda valkudest ja proteiinidest siis kaal pidavat ruttu langema..
Putrudest maitseb mulle ainult 4-viljahelbe ja tatrapuder. 4-viljahelbe putru olen tavaliselt teinud piima ja veega segamini ja söönud võisilmaga.
Tänane menüü on olnud selline:
Hommikul suur õuna
Lõuna: tuunikala-konserv õliga(õli kurnasin välja) 3 keedumuna ja marineeritud kurgid. 2 tassi rohelist teed siis 1tl meega
Vahepalaks on plaanis jälle õuna ja õhtu on veel lahtine
Musticas
Memberaitäh seda mul just oligi vaja! Proovin 2 nädalat nii toituda, aga.. kas näiteks teed meega võib juua? Lemmik tee on roheline-apelsini tee, kui ma sinna sisse natuke mett panen, kas see on väga hull?
Musticas
MemberAitäh sulle Panda !
Olen selline häbelik neiu, et oma kaalu ei julge nii avalikku kohta kirjutadagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult ma ei näe ültse selline välja, nagu räägib mu kaalunumber.Nii naljaga pooleks võin öelda, et olen tugevat maa-tõugu, madala käigukastiga…
Uurin seda lehekülge siin ja tuleb tunnistada, et mõned sõnad on suht võõrad või nii, aga eks pikapeale saab ka see asi selgeks.
Toitumise kohapealt ütleks, et ega ma ei teagi kuidas oleks õige toituda. Igalpool on nii erinev jutt ja see ajab segadusse. Üks hetk nagu oskan süüa ja siis jälle tuleb välja et söön valesid asju jne jne…
Treener spordiklubis oleks päris hea varjant, aga ma ei tea kas julgen seda teed ettevõtta ja ega ma siin ei teagi kus mingi jõusaal ja treener asub.
-
AutorPostitused