mustang19
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mustang19
MemberLihast sellega ei kasvata, kuid mingil määral vormi hoiab küll – see omakorda oleneb toitumisest.Kas ültse lihast ei kasvata ?suurmaks ei lähe käevarret pikajaga ?
mustang19
MemberJah. Pead lihtsalt natuke hallollust liigutama.Lõuatõmbekang on väga mitmekülgne asi. Saab muscle up’e ja igasugu muid asju teha, k.a. triitsa ja rinda. (olenevalt sellest torust muidugi
mustang19
Membermustang19
MemberRegulaarsel suitsetajal on veres alati vingugaasi ning see seob 6-10% hemoglobiinist, viimane seob hästi hapnikku. Seega suitsetajatel võib füüsiline jõudlus veidi nõrgendatud olla. Aga, et lihas ei kasva, see pole õige.Et võtaks siis teema kokku et mis te siis arvate et tahaks et keha kiiremini kasvaks et kas on mõtet võtta kava jaotatud kaheks siis tuleb 2 vabapäeva sisse või teen enda kavaga edasi jaotatud kolmeks teen trenni E.T.N muud moodi ei saa ?kui teen jaotatud kolmeks edasi siis kasvab keha aeglasemalt kui kava jaotatud 2 et kui jätan 2 puhkepäeva sisse ?kokkuvõtteks et mis ma tegema peaks tahaks et kiiremi kasvaks siis pean võtma jaotatud 2 kas tõesti siis keha kasvab kiiremini kui rohekem puhkepäevi vahel on ma ei tea mida teha ?
mustang19
MemberJa seda ka et kas suitsetamine on trenni juures nagu halab et nagu kui suitsu teed et lihas ei kasva või midalgi sellist?
mustang19
MemberMinumeelest oleks mõistlik teha(nagu paljud teevad) 2 päeva trenni 1 puhkus, 2 trenni, 2 puhkust.Sa ei pea Kiivikaselt kava tellima. Võta Tööriistade alt Algajate kava ning tee alguses selle järgi.
Toitumine korda ja lihas kasvab müdinal.
Algaja kavaga olen ma juba teinud 1 kuu ja siis võtsin vabaraskustekava sellega tegin ka 1 kuu siis võtsin kava jaotatud kolmeks aga räägiti siisn et kui tahad et keha kiiremini kasavaks siis peab 2 päevavahet olema siis mõtlesingi et kui võtta kava jaotatud kaheks aga kas sellest niipalju siis abi on et keha hakkab kiiremini kasvama või teen edasi jaotatud kolmeks ?
mustang19
Memberta ei rääkinud endast, vaid üleüldse..Kuidas teie treeniksite kui kava jaotatud kolmeks ja võimalus käia saalis esmaspäevast neljaäevani ja et võimalus et keha kiiremini kasvaks
mustang19
MemberÕigesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et kasvatada lihasmassi on oluline ka toitumine ja puhkus. Kui piisavalt ei puhka siis tekib ületreening.
Minul on kava jaotatud kolmeks teen trenni Esmaspäeval teisipäeval ja neljapäeval see siis natsa jama jh aga ei sa nagu muulpäeval teha ? äkki aitaksite et kuidas teeks saan käia nagu jõusaalis esmaspäevast neljapäevani?
mustang19
MemberTeedki kolmanda päeva neljapäeval, milles probleem?Kas muidu ei peaks reede tegema et nagu esimene päev esmaspäeval teinepäev kolmapäeval ja kolmaspäev reede aga ei saa reede teha siis peaksin neljapäeval tegema et ei jää nagu 1 vaba päeva sisse
mustang19
Memberno kui sa juba 2 kuud teinud siis võid võtta oma soovi järgi, palju tahad käia nädalas, soovitatav oleks 3. Trennid ei veni liiga pikaks ja saad rohkem lihasgrupile keskenduda
mustang19
MemberKaua oled jõusaalis käinud?Ma olen nii teinud et algajakavaga 1 kuuu siis vabaraskustekavaga 1 kuu ,tundus et jääb kuidagi väheks et mõtlesin võtta jaotatud kolmeks kuna saan käia nädalas kolm korda saalis ?aga loomilikult olen olnud saalis muidu ka ga ei ole kava järgi tenud et ei oskagi nii õelda et kui kaua
mustang19
MemberEesmärk, treeningstaaž?mismõttes treeningstaaz?
mustang19
MemberTohib küll, parem teha neljapäeval kui üldse tegemata jätta. Samas võid jagada ka keha kahe päeva vahel, näit. alakeha ja ülakeha.Aga siis nagu võtan kava jaotatud kaheks w alakeha ja ülakeha ,siis teen ikka nii et E ülakeha K alakeha reedeti ei saa teha ja nv ei saa kahhjuks jõusaalis käia ?kuidas teie soovitaksite et mis kavaga teha jaotatud kaheks või jaotatud kolmeks kui mul on ainult võimalus käia jõusaalis esmaspäeva,teisipäeval.kolmapäeval.neljapäeval saaks käia küll aga pukepäevad pevad ka vahel olema oskaksite aidata et kuidas teha ?
mustang19
MemberMul endal sarnane sellele tavalisele, millel sulgusid taga ei ole. Aga üldiselt suurt vahet ei ole võid mõlemat proovida mõnd aega ja kumb rohkem meeldib.Okey ,aga siis teen nii et võtan kava jaotatud kolmeks aga mul on võimalik käia jõusaalis ainult E , K et siis nagu 2 korda nädalas reedeti ei saa ja nv ka ei saa kas iis ei tohiks teha kolmanda päeva neljapäeval? et muidu nagu tehakse et vaba päev jääb ka sisse aga parem ikka kui ültse ei tee ju või mis teie arvate ?
mustang19
MemberVõiks arvata et tegemist on eesti keelega kuid ma tõsiselt kahtlen selles.Et kas parem on võtta kava mis on jaotatud kolmeks või võtta jaotatud kaheks ?ei saa aru sellest et kui võtaksin jaotatud kolmeks siis millise kas lihtsalt kava jaotatud kolmeks või kava jaotatud kolmeks siis seal taga on sulgudes 2 ,fitness.ees on nii
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)