MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberKaua sa trennis üldse käinud oled? Selle postituse järgi eeldan, et vähe. Söö seda kraami vähem, või ära üldse söö ja tee rohkem trenni! Tulemus on parem, usu mind
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberJa maksale pidi ka halvasti mõjuma (justkui
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) aga pole kindel 
MuskulaarKobras
MemberOleks justkui kuulnud, et liigne valk hakkab neerudele, aga pole kindel.
MuskulaarKobras
MemberMa arvan, et paljudel pole lihtsalt võimalust sellist asja proovida, sest igal pool ei vedele võimlemisrõngaid…vähemalt endal on selline probleem, kuid huvitav oleks proovida.
MuskulaarKobras
Memberhõmm.. et siis vaakum alakehale? Ja kui kõht lahti juhtub olema..Kui sul parasjagu põhi alt ära, kas sa siis lähed jõusaali, teades, et vähimagi pingutuse korral viskab põhja alt ära?
MuskulaarKobras
MemberEndal võtab küll nii selja kui ka rinna mõnusalt läbi. Eriti rinna.
MuskulaarKobras
MemberKahtlen, et odavam tuleb.Tuleb küll odavam ja kohe kõvasti odavam!
MuskulaarKobras
MemberKui üks annus on 276 grammi ja pulbrit on 2.8 kg. Peaks jätkuma kümneks trenniks. Ise panin 4 täie asemel 2 ning jäin ikka rahule tulemusega.Ma otsustasin ise ka 2 kulbi kasuks, kuid alguses proovisin neljaga ära.
MuskulaarKobras
MemberEks anna teada mis maitse on siis kah Muskulaarkobras! Sellel ei saanud vist maitset valida?Maitse oli suht magus, aga mulle meeldis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Eriti ehmatas see, et see mõõdulusikas on ikka päris suur ja kui panna selle õpetuse järgi 4 kulbitäit (pool shakerit on pulbrit täis), siis peaks see suht ruttu ju otsa saama. Siit küsimus…Kui kauaks on teistele seda Extreme XXL’i jätkunud (mitmeks trenniks)?MuskulaarKobras
MemberPikkus 176cm, kaal 72kg ning puhtalt tuleb 20.
MuskulaarKobras
MemberPealmisele osale teen ise selle kõvera kangiga küünarvarte kõverdusi, pealthaardega (väga hästi toimib mul).
MuskulaarKobras
MemberKindad. Kui jõutõmmet teen, siis kasutan seal olevat rihma ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem mitte midagi.MuskulaarKobras
MemberMina olen ikka kohati käsivarsi teinud, kuid paljud ei tee ja öelda küll ei saa, et neil käsivarred selle võrra väiksemad oleksid. Eks teisi harjutusi tehes arenevad ka vaikselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga kindlasti oleks mõne targema arvamus siinkohal kindlam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
Member