MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberSelge see, et ega see kaugel ole, pole seda väitnudki. Raigo Kuusnõmm tegelikult juba kordi ületanud ka trennis 200kg piiri.Seda ma usun.
MuskulaarKobras
Memberjutt käib 75kg!Kui vaadata Eesti rekordit ( -75 kg kaaluv mees surub 190 kg ja sündinud on 1988 aastal), siis pole 200 küll eriti kauge teema, aga jah…nagu seal tulemuse taga protokollis on, siis on see juba eliit
MuskulaarKobras
MemberMa küsin sellise rumala küsimuse, et kas selline inimene on tegelikult ka olemas
, või on tegu mingi fototöötlusega
?On jah olemas, see minu keemia õpetaja ju!
MuskulaarKobras
Memberilma särgita oma max suruda ei jõua küll keegi nii kui 1-2 sekundit all hoiab.Mina küll suudan maksimum raskust nii suruda, et hoian kangi 1-2 sekundit rinnal ning mingit probleemi pole üles saamisega ja seda ilma särgita. Ja kõik teised suudavad ka seda, kellega ma olen trenni teinud nii et probleemi küll pole.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras
MemberNo varem ei läinud päevagi mööda kui ma poleks seda foorumit lugenud…..nüüd läheb vahest nädal mööda ja ikka pole miskit normaalset lugeda…Sama siin!
MuskulaarKobras
MemberTublid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberKaalusin 70 kg ja surusin 95 kg.
MuskulaarKobras
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberIlusat naistepäeva
MuskulaarKobras
MemberPalju õnne!
MuskulaarKobras
MemberVäga ammu nähtud, mees on tasemel, aga ei tee järgi, sest mind ei koti selline asi.
MuskulaarKobras
MemberIse olen alati Maxi Marketist ostnud.
MuskulaarKobras
MemberÕpetuses on öeldud, et panna tuleb 4 kulpi seda pulbrit, aga ise panen ka sellest pool.
MuskulaarKobras
MemberJah toitumine peab kõigepealt korras olema ja alguse ple vaja toidulisandeid,aga miks sa arvad,et tulemus parem on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ta kasutaks seda energiat treenimisele, mis tal praegu mõtlemisele läheb et mida kõikke kokku kraapida ja sisse ajada, siis on kindlasti tulemus parem
AutorPostitused