MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberPildidl on Marek Kalmuse pepu.
MuskulaarKobras
MemberN.W.A. – Straight Outta Compton
MuskulaarKobras
MemberNii… kirjand seljataga, sai siis valitud neljas teema “Tänapäeva maailma hirmud”. Eks näeb, mis saab
MuskulaarKobras
MemberMetallica- Unforgiven
MuskulaarKobras
MemberMina lähen
Pole veel sellele mõelda jõudnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga minu poolt kõigile edu, kes kirjandit peavad homme kirjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberDrowning Pool- Bodies
MuskulaarKobras
MemberSee on mingisugune “The Prodigy – Diesel Power” mix vms…
MuskulaarKobras
MemberTrey Brewer.
MuskulaarKobras
Membersellepärast, et ta on gay, on ta mõttetu? Või sellepärast, et ta käib jõusaalis? Või sellepärast, et tal on teistsugune hääl? Või sellepärast, et tal on looduse poolt kaasa antud lahja kehaehitus? Või mis pärast?Sellepärast, et ta on peast soe!
MuskulaarKobras
MemberMis on jõutõmme?MuskulaarKobras
MemberOi kurja! Hea saade oli! Kõik olid tublid ja Teet oli ikka väga õnnelik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberSüsivesikute imendumist vist takistab miskipärast ja ajab veresuhkru ja insuliini üles… aga ei ole kuulnud et ta valgu ja kreatiini ainevahetust mõjutaks.Vaata kasvõi siit samast poest Tai Kane Kreatiin monohüdraadi kuuri kestvuse lõiku, mille viimane lause ütleb järgmist: “Kreatiiniga vahetult koos on ebasoovitav tarvitada kofeiini sisaldavaid produkte.” Ning siit saab ise juba järeldused teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberMis aja jooksul?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päeva.
MuskulaarKobras
Memberkas organism toodab kreatiini? ta saab seda nt lihast ju…kui ma söön valgupulbrit aastad läbi, siis mu organism enam ei võta seda vastu or what ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiini toodab ka keha ise, kuid minimaalses koguses.
MuskulaarKobras
MemberKuskil õpetas, et laadimisperiood on 5 päeva ning selle viie päeva vältel tuleks võtta siis 4x 5g. Edasi on trennipäevadel 2x 5g (enne trenni ja pärast trenni) ning puhkepäevadel 1x 5g, et siis seda taset hoida vms.
AutorPostitused