MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberArvan vastupidistTa on surnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberMichael Jackson on ja jääb parimaks! Arvatavasti saab temast elav legend!..kõigi aegade andekaim staar!..vaadates mööda tema veidrustele, kõik on erinevad.Parim, kahju, et tema kontserdi elamust pole tunda saanud..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No päris elava legendi materjali temast vist enam ei ole…
Aga ei…kahju, et nii läks…R.I.P.
MuskulaarKobras
MemberSiin avaldatakse ametlikud tulemused.Need mullid rea lõpus tähistavad sportlasi kes dopingukontrolli võeti. Rait läks ka. Venelased on eriliselt luubi alla võetud…eks nad ole varem põhjust ka andnud. Ka kaks leedukat on kontrolli võetud.
Esmakordselt IPF-i ajaloos on tehtud ka 6 võistlusvälist veretesti. Siiani on olnud ainult uriinitestid. Veretest peaks võistleja “ajalugu” näitama kordades kauem kui uriinitest.
Ootan tulemusi huviga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberVaadates Elari viimast tõmmet, siis oli näha jah, et varu jäi justkui. Ise oleksin tema asemel 330 peale lükanud viimasel katsel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ei…võistlus oli kõva ning meestele suured õnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberRait on väga kõva alguse teinud! Elaril jäi veel viimase katsega varu sisse…krt see esimene ebaõnnestumine.
MuskulaarKobras
MemberKuidas saab 410+300+300 kokku anda 1005kg ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imeline mees no!
Vadym on nagu Chuck Norris- temale maised reeglid ei kehti!
MemberNonii…varsti hakkab võistlus pihta! Kõik omadele kaasa elama!
MemberElar ütles, et poole nelja paiku peaks miskit toimuma hakkama.
MuskulaarKobras
MemberKivi tõstmine.Mäletan, et kui ma kõvasti noorem olin, siis sai kive enda lõbuks lausa loobitud

MuskulaarKobras
MemberIse HC’s käidud (spordikool) ja soovitan soojalt.
MuskulaarKobras
MemberEi ütleks, et ma palju söön….üldiselt siis, kui kodus valmistatakse, aga poest küll spetsiaalselt ostnud pole. Iseenesest see nn. hein mulle istub kohe väga hästi
MuskulaarKobras
MemberSuht naljakas kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja eriti need, kes laval on…ise ka aru ei saa, et biitsa asemel mingi mõttetu paun on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberRusski Razmer ja Smirnoff.
MuskulaarKobras
MemberPagana kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberOtt on ikka jõhkras vormis.
AutorPostitused