MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
Memberhahah ma surun alles praegu 16 aastaselt nii palju.Möödunud sajandi algusaastatel oli ka selliseid imemehi nagu Arthur Saxon, kelle rekordeid pole siiani purustatud ja tol ajal polnud ju mingeid toidulisandeid, steroide või isegi õiget treenimist.Äkki sellest poisist saab ka mõni selline imemees.Lurich oli veel kõvem vana ja veel eestlane.
MuskulaarKobras
MemberNaiste, jõu ja normaalse keha pärast.
MuskulaarKobras
Memberno lurich oli tugev kah ju!Mees oli ropult tugev!
MuskulaarKobras
MemberTore on see, et seal on meie oma mees, Georg Lurich ka
MuskulaarKobras
MemberKõike va. jazz ,hardstyle ja d&b.
MuskulaarKobras
Memberminu meelest pole ju sellel kutil miskit viga ega üleliia? pistab välja nagu suvaline kutt, ning ei ole väga usutav, et vanemad tal piitsaga trenis järgi käivad?las laps teeb mis tahab, peaasi et ei karju!
ja pealegi pole ju ta tervisel miskit häda?
keegi tarkpea teadis rääkida, nooremalt kui 14a ei tohi kangi poole vaadatagi, no mis jutt see veel on, keegi ei käsegi ju sul teha teab mis raskustega trenni, lapsed ei jaksagi nii suuri raskusi tösta, et end vigastada miskit moodi, asi on pigem tehnikas, ja kui tehnika juba maast madalast selgeks saada on ka tulemused tulevikus paremad, mitte see mida me tänapäeva saalides näha vöime, kangide silitamist ja igast vingerdamist.
rumal jutt suhu tagasi!
Mina arvan, et see asi on haiglane, ja muide reedel kell 20:00 kanal 2’es näitab jälle seda sama poissi ja teemaks on hoopis see, kui peppu ta keerati selle trenniga.
MuskulaarKobras
MemberSee aasta sai 2 tk. söödud.
MuskulaarKobras
MemberEt saada jõudu ja olla ikka mehe moodi!
MuskulaarKobras
MemberKas mul on nett tuksis või ma eksin , kuid see lehekülg mingit pilti küll välja ei lae !Sina pole ainuke- siin sama jama.
MuskulaarKobras
MemberTavaline elastside ei kõlba?Eks nad kõlbavad ikka, kuid endale meeldiks, kui oleks ikka korralikud ja kvaliteetsed randmesidemed ja just mõni minut tagsi panin tähele, et Amazonis müüakse ka nüüd randmesidemeid ja kui millalgi tellimiseks läheb, siis ikka siit Amazonist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberPaar aastat tagasi tegin ma pooleteisetunni jooksul 1000 kordust kokku umbes 5 seeriaga see siis u. 200 korda. Praegu ma teen mõistuse piires trenni 30’ste kordustega, aga hetkel ma küll ei oska öelda, kui palju ma jutti jõuaksin istessetõuse teha.
MuskulaarKobras
MemberEks kõik lähevad mingil määral täppi, aga trenni pärast pole veel õppimine õnneks kannatanud.
MuskulaarKobras
MemberVeerpalu tegi kõva sõidu, aga Maest hakkas kahju oleks võinud ikka meldalile tulla.
Aga siiani on kõik ikka super olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberMul on endal ka liigestega probleeme olnud ja juba pea 2 aastat. Käisin arstide juures ja söödeti sisse Clucosamin’i (loe Glükosamiin) ja ultrageeli ja ei midagi.
Ma olen ka spordiarstidel käinud ja seal ka öeldi, et sült on vast ikka kõige parem, kuna see sisaldab kõhret vms. ja see ongi liigestele väga vajalik.
MuskulaarKobras
MemberKitsa haardega kangi tõsted seljatagant mõjub rohkem turjale ja laialt mõjub õlgadele. Peaks vist nii olema.
Aga sa pead ise proovima nii laialt,kui ka kitsalt, siis tunned, mis lihast läbi võtab ja see lihas, mis on tunduvalt rohkem väsinud pärast seeriat ongi lihas mida üks harjutus treenib.
Tuli vist segane jutt
AutorPostitused