MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberVanused jagunevad kolmeks: noored, juuniorid ja seeniorid
Vanused ise jagunevad kaalukategooriateks: -52kg; -56kg; -60kg; 67,5kg; -75kg; -82,5kg; -90kg; -100kg; -110kg; -125kg jne.
MuskulaarKobras
MemberTõstad kangi pukilt , siis antakse käsklus, et võib alla lasta, lased kangi rinnale, siis ootad mingi 2 sek ja siis surud üles, ootad, kuni antakse luba kang tagasi pukile panna. Ei tohi tagumikku tõsta, jalgu ei tohi ka maast õhku tõsta (peab olema puutepunkt), ei tohi rinnapõrkega ka suruda, ei tohi veel kangiga jõnksutada (peab kindlalt otse üles suruma).
Siin on kõik ära seletatud.
MuskulaarKobras
Memberteemast päris kõrvale mindud:Düks jube hea harjutus on hantlitega, mida kasutan
võtad hantli kätte, nii et see on risti su kehaga
-I nii
ja siis tõstad selle samamoodi hoides eest kuni kaarega õla peal oled
väga hästi võtab biitsa ja õlga!
mitte midagi ei saanud aru! Ise mõtlesid selle välja?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta vist mõtles küünarvarte kõverdamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberTõesti kahtlane värk. Kas selline asi on üldse võimalik?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberMitte võimalikult keskelt vaid umbes õlgade laiuselt, võib-olla ka natukene laiemalt, aga mitte oluliselt. Sest kui tahad korralikult välisosa treenida, siis tuleb küünarnukid korralikult õlakorgusele välja keerata, siis tunned, kui rinda treenid.
MuskulaarKobras
MemberMinu arvates liiga lihastes.
MuskulaarKobras
MemberReeglid on kõvad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks ka osaleda, aga pole kindel, et saan.MuskulaarKobras
MemberHetkel ei kasuta toidulisandeid.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras: sa vist eriti midagi v6itlustest ei tea, kui sa teda nii kritiseerid. kyll sa kunagi omad vitsad ka saad ja r22gid teistmoodi.Ega jah, ma sattun päris tihti sellistele vanadele teepeale ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide sinu jutust saan ma nii aru, et iga hetk lähen ma Sappiga ringi

MuskulaarKobras
Memberk1 on jama, UFC on hea. Aga üht ma ütlen küll, ega meist keegi pole õige mees neid kritiseerima. Jumal hoidku selle eest et sinna rusika ette ise jääma peaks..Küsiti arvamust ja mina avaldasin oma arvamust, ega ma kohe sellepärast vana rusika ette ei jää.
MuskulaarKobras
MemberMitte midagi. Kui aus olla, siis see vana kakles pärsi naljakalt, näiteks see kui ta maas pikali oli, siis ta siples jalgadega nagu väike plikatirts. Ühes kohas tahtis ta mehele jalgadega peale hüpata, aga hoopis hüppas oma munadega teise mehe jalgade otsa. Nagu ma siin nägin, et surub 300 kg, siis järeldaksin, et kui vana ühe laksu ära paneb, siis ka kohe vastane audis, aga seal ta peksis ja peksis jne. aga ei midagi, ühes kohas tagus ta sirgete kätega- jälle nagu tüdruk. Tema eelis oli ainult mass (ronis alatasa meeste seljas). Kujutan ette, et mees on selline, kelle eest mõtleb tema meeskond, mitte tema ise, täpselt nagu Tyson.
MuskulaarKobras
MemberMuskulaarKobras
MemberHäid külgi ei tule hetkel meelde, kuid halbu külgi ei jõuaks siin ette lugeda- tee omad järeldused.
MuskulaarKobras
MemberKui teha laia haardega teed rinda ja kui käed on kitsamalt, siis teed triitsa.
MuskulaarKobras
MemberKui mõistusega trenni teha, siis ei juhtu midagi. Sul on ju pikkust täitsa normaalselt, lühemaks sa enam ei jää ja pikemaks võid veel natuke ju kasvada, kuid selle kasvamise pärast küll midagi tegemata ei tasu jätta, sest pole enam millegipärast põdeda, kuna see nn. kasvuspurt on enamvähem möödas juba.
AutorPostitused