MuskulaarKobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MuskulaarKobras
MemberTäitsa õige jutt.
MuskulaarKobras
Member230 kg x 8 ja neli ringi.
MuskulaarKobras
Memberma olen 177 cm pikk….kui ka jõusaal kasvu kinni võtax siis eriti jupatsiks ma ei jääks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis pole probleemi.
MuskulaarKobras
MemberNäiteks mina tahtsin ka juba 2 aastat tagasi jõusaali minna, kuid ma olin siis veel suhtelselt lühike. Ja siis ma ootasingi paar aastat, kunas pikkust viskasin ning läksin esimesel võimalusel jõusaali.
Ma tegin seda selleks, kuna ma kartsin alguses, et jõusaal võib minu kasvu mõjutada ( äkki jään kasvust kinni) ja ma ei tahtnud nii lühikeseks jääda kui ma sel ajal olin. Ma olen jah siit lugenud, et jõusaal ei mõjuta kuidagi kasvamist, kuid ma põdesin tol ajal oma pikkuse pärast ja ma mõtlesin, et parem karta kui kahetseda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberNähtud jah siin samas Fitness.ee’s.
MuskulaarKobras
MemberVanuse järgi ei ole mõtet vaadata, pigem kehaliste eelduste järgi.
MuskulaarKobras
MemberDennis James: “Minu vanaemal on ka suurem triitseps kui temal.”
Mitte midagi isiklikku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberKõva mees!
MemberÄra põe!
Seal , kus mina käin on ka üks jõhkralt peenike poiss, mõtled jah et “wtf”, kuid tegelikult müts maha, sest mees püüab midagi saavutada ja muuta ning mitte keegi ei jõllita teda imeliku pilguga.
Mina ise ka põdesin alguses samal põhjusel jõukasse minna, kuid mul sõbrad, kes juba pikemalt käinud ja nemad rääkisid sama juttu mulle ja ma läksingi. Mitte keegi ei vaadanud imelikult ja nüüd ma vaikselt arenen
MemberNo kurat, ma vaatasin need pildid uuesti üle, et äkki liialdasin ning nad on tõesti parajalt naiselikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tegelt ka, seekord ilma naljata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seelik selga ja käiku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?MuskulaarKobras
Memberjah, modell olemine teeb automaatselt gayks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
ärge unustage, et samamoodi suhtutakse mõnes kohas ka kulturistidesse
pealegi pole üldse haruldane, et kulturist on modell…niiet rohkem mõistvat suhtumist ja vähem kitsarinnalisust
Asi ei ole selles, et nad modellid on vaid pigem selles, et nad on tõesti naiselikud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MuskulaarKobras
MemberTo aktivist:
Ma olen meelitatud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberIse just eile ostsin Arcticut ja minu jaoks polnud maitsel midagi viga
MemberPakuks pigem välja, et Oti kukutajad saabuvad hoopis Manhundi lavalaudadelt.Kuna kõik kohalikud kulturistid on end nagunii keemiat täis pumbanud, siis loodetavasti jäävad need mehed Oti löömisel ausaks.
Muidugi soovitus Fitness.ee külastajatele: Ärge oma kallimatele neid pilte näidake, muidu oleta prutadest ja naikadest kohe ilma.
Rohkem pilte Manhundi finalistidest siin:
Kui juba naljaks läks …
Väga kõva pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et nad võistlema ei lähe. Aga jah, peab tõdema, et see aasta Ott küll meistriks ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli väike nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Koom teema on
MemberTeisi võib siis kritiseerida kui oled neist parem ja see maha tegemine mis siin käib on puhta kadedate inimeste jutt.Täitsa õige jutt nohh.. Mina olen näiteks selle punapea peale julmalt kade
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused